Wilt u oefenen met beleggen? Door middel van een fictief beursspel kunt u oefenen met beleggen op echte koersen. Met het beursspel kunt u met een fictief bedrag beleggen in aandelen over de hele wereld, edelmetalen als goud en zilver, valuta als de Dollar en Euro en meer. Het fictief beursspel is geheel gratis te downloaden en binnen 5 minuten kunt u al beginnen met handelen.

Fictief beursspel

Veel mensen zien beleggen niet als een mogelijkheid om extra geld bij te verdienen. Ze vinden dat beleggen veel tijd en moeite kost. Dit is onterecht. Het is tegenwoordig mogelijk overal en altijd te beleggen. Gewoon thuis op de bank en zelfs onderweg naar werk. Dit kan door gratis online software waarmee u vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone in verbinding staat met de beurs.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, fictief beursspel. Klik op figuur om te vergroten.

Het fictief beursspel is een uitstekend spel waarmee u kunt beleggen op actuele echte koersen over de hele wereld. U ontvangt circa 20.000 euro speel geld waarmee u kunt beleggen op de koersen. Het fictief beursspel is zeer overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. U kunt vliegensvlug handelen in aandelen, edelmetalen, grondstoffen, valuta, indices etc. U kunt het zo gek niet bedenken of het zit in het spel. Voor de fanatiekelingen heeft het spel uitgebreide technische analyse mogelijkheden. Dit fictief beursspel is uitstekende manier om bekend te raken met beleggen en brengt veel voordelen voor zowel de beginnende als de ervaren belegger.

Voordeel 1: het fictief beursspel is identiek aan echt beleggen

Doordat het fictief beursspel is gebaseerd op de software die wordt gebruikt bij het echt beleggen is de overstap tussen fictief beleggen en echt beleggen nihil. U zult als belegger bij het fictief beursspel bekend raken met het programma wat de overstap naar echt beleggen makkelijker maakt. U bent immers al bekend met de software.

Voordeel 2: geen lang inschrijf proces, binnen 5 minuten aan de slag

Om gebruik te maken van het fictief beursspel hoeft u geen lang inschrijfproces te doorlopen. U hoeft alleen een e-mail adres in te vullen om u wachtwoord te bevestigen. Het programma is 100% veilig en installeert geen verborgen virussen of reclame. U kunt binnen 3 minuten al starten met handelen.

Voordeel 3: geen financieel risico

Door te oefenen met beleggen via het beursspel heeft u geen financiële consequenties. U belegt met een fictief bedrag op echte koersen. U kunt hierdoor ervaring op doen met beleggen of uw beleggingsstrategieën zonder financiële gevolgen uitproberen.

Voordeel 4: uitgebreide technische analyse mogelijkheden

Voor zowel de beginnende als de gevorderde beleggers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van uitgebreide technische analyse mogelijkheden. Het fictief beursspel heeft verschillende technische analyses in de software ingebouwd. Met slechts een druk op de knop kunt u verschillende technische indicatoren aan of uit zetten, van RSI tot MACD.

Download hier het gratis fictief beursspel en start direct met handelen

Bron: http://www.leerwiki.nl/Beursspelen