In slechts 11 minuten boekten wij een winst van 148 euro op aandelen Ahold nadat het bedrijf slecht nieuws naar buiten bracht. Een rendement van 16%! Lees hier hoe u snel met aandelen Ahold kunt handelen. Ons resultaat boekten wij met gratis slimme software.

aandelen-ahold-kopen-plaatje1

Geld verdienen op een dalende koers?

U vraagt zich misschien af hoe u geld kunt verdienen als aandelen Ahold omlaag gaan. Dit lijkt op het eerste gezicht gek maar deze manier van geld verdienen is een veel voorkomend fenomeen in de beleggerswereld. Geld verdienen aan een dalende koers kunt u doen door te speculeren. Speculeren is niets anders dan in spelen op een koersstijging of daling. U legt met speculeren geld in op een koersstijging of daling, gaat de koers uw kant op dan kunt u veel geld verdienen.

Hoe kunt u zelf speculeren in aandelen Ahold?

Speculeren in aandelen Ahold kunt u zelf thuis doen vanaf uw eigen computer. Speculeren gaat via een gratis computerprogramma van een online broker. Een broker is ook wel een aandelenmakelaar en zorgt ervoor dat u via dit programma kunt speculeren op de beurs. Om duidelijk te maken hoe speculeren precies in zijn werk gaat hebben wij het volgende voorbeeld voor u:

  • Stap 1: Uw download een gratis computerprogramma via een online broker.
  • Stap 2: U maakt een account aan.
  • Stap 3: U speculeert met een bedrag van 200 euro op een koersstijging  van bijvoorbeeld de AEX.

Uw inleg wordt automatisch door de broker vermenigvuldigd. Bij de meeste brokers is dit 10x. Dit doen brokers om het speculeren aantrekkelijk te maken. Uw inleg van 200 euro zal door de vermenigvuldiging van 10x een aandelenpakket  vertegenwoordigen met een waarde van 2000 euro (200 x 10).

U kunt op deze manier dan ook met kleine bedragen een hoog rendement behalen in tegenstelling tot  traditioneel beleggen, hier wordt namelijk helemaal geen gebruik gemaakt van een hefboom.

  • Stap 4: U heeft een aandelenpakket van de AEX ter waarde van 2000 euro (door de hefboom)

De koers van de AEX stijgt met 1%. De waarde van uw aandelenpakket stijgt dan ook met 1% en bereikt een waarde van 2020 euro.

  • Stap 5: U stopt en pakt uw winst van 20 euro. Een rendement van 10% op een inleg van 200 euro.

Zoals u ziet is het met een klein bedrag al mogelijk een hoog rendement te behalen. Dit is wat speculeren zo aantrekkelijk maakt!

Aandelen Ahold kopen bij dalende koers

Op exact dezelfde manier als in het voorbeeld hebben wij geld verdiend door te speculeren op een koersdaling van het aandeel Ahold. Hoe werkt aandelen Ahold kopen? Om 7:16 kwam het bericht naar buiten dat Ahold 41% minder nettowinst behaalde in het 4de kwartaal. Dit negatieve nieuws zou een aanleiding kunnen zijn voor een koersdaling van het aandeel Ahold.

aandelen-ahold-kopen-plaatje1

Figuur 1, nieuwsbericht Ahold. Bron: belegger.nl

Na het lezen dit nieuwsbericht besloten wij om 9 uur bij de opening van de beurs te speculeerden op een koersdaling van Ahold met een inleg van circa 900 euro. Door het hefboomeffect werd dit bedrag vermenigvuldigd met 10. Zo speculeerden wij met een aandelenpakket ter waarde van ongeveer 9000 euro. Na de opening van de beurs om 9 uur bleef het aandeel Ahold dalen.

aandelen-ahold-kopen-plaatje3

Figuur 2, grafiek aandelen Ahold kopen. Klik om te vergroten.

Na 11 minuten stond onze winst op 148 euro en besloten we te stoppen. Een rendement van 16% over een inleg van 900 euro. In 11 minuten een super rendement!

aandelen-ahold-kopen-plaatje2

Figuur 3, resultaten aandelen Ahold kopen. Klik op te vergroten.

In tijden van economische crisis komt er steeds vaker negatief nieuws van bedrijven naar buiten. Dalende koersen kunnen hierdoor aan de orde van dag zijn. Er zijn daarom genoeg kansen voor u om op deze manier geld te verdienen.

Nog meer praktijkvoorbeelden? klik hier.

Wilt u aandelen Ahold kopen?

Zelf aandelen Ahold kopen of speculeren in andere aandelen? Hiervoor heeft u alleen een gratis computerprogramma nodig van een online broker.

Dit programma geeft u tevens de mogelijkheid om te oefenen met speculeren. U ontvangt dan ongeveer 20.000 euro fictief geld. Hiermee kunt u speculeren op actuele echte koersen. De hefboom maakt beleggen een stuk interessanter, maar vergeet niet dat dit niet zonder risico is! Oefen daarom eerst gewoon, gratis en goed met fictief geld voordat u met echte knaken gaat handelen.

Download hier het gratis computerprogramma om te speculeren in aandelen Ahold of speculeren te oefenen met een fictief bedrag.

 

Bron: http://www.belegger.nl/nieuws/2631341/afschrijvingen-drukken-winst-ahold.html, http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninklijke_Ahold_NV