Door te beleggen met Binckbank aandelen verdienden wij in slecht 2 uur 60 euro! Een rendement van 20% met een inleg van slechts 500 euro. Een leuk bedrag bijverdienen. In dit artikel leggen wij u het geheim uit van deze beleggingsmethode.

beleggen-met-binckbank-aandelen-plaatje3

Beleggen met Binckbank aandelen

Binckbank is een beursgenoteerde Nederlandse online beleggersbank. Binckbank is al geruime tijd aanwezig op de beurs. Via Binckbank kunt u beleggen in verschillende beleggingsproducten. Een leuke en makkelijke manier van bijverdienen is het beleggen met Binckbank aandelen. Dit kunt u het best online doen. Online beleggen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Door online te beleggen kunt u snel inspelen op actuele markt gebeurtenissen waardoor u binnen een zeer korte tijd veel winst kunt halen. U hoeft in tegenstelling tot het beleggen via een bank online geen duizenden euro’s te storten om te starten met beleggen. Met een klein bedrag is het al mogelijk leuk bij te verdienen.

Waar te beginnen?

Beleggen met Binckbank aandelen kunt u doen aan de hand van een gratis handelsprogramma. Met dit programma staat u in verbinding met de beurs en kunt u handelen in aandelen over de hele wereld. Naast aandelen kunt u via dit programma ook beleggen in grondstoffen, valuta, edelmetalen, fondsen etc. Een broker is niets anders dan een tussenpersoon tussen u en de beurs. Het programma is 100% veilig en naast de computer is deze ook beschikbaar op de smartphone en tablet.

Via het handelsprogramma van de broker heeft u zelf de controle over uw beleggingen. U kunt overal en altijd beleggen. Het handelsprogramma is bijzonder aantrekkelijk voor het beleggen met een klein bedrag. Dit komt door het zogenaamde hefboomeffect. Dit zorg ervoor dat u met een klein bedrag meer aandelen kunt kopen dan normaal. Enerzijds neemt het risico hierdoor toe, maar anderzijds zou u hierdoor meer geld kunnen verdienen. Wij willen u op u hart drukken dat u helemaal zeker moet zijn van de werking. Hiertoe worden geweldige kansen geboden. Hoe dit precies werkt kunt u lezen aan de hand van onze eigen ervaringen.

De ideale beleggingsmethode: speculeren

Wij beleggen met Binckbank aandelen door een beleggingsmethode genaamd speculeren. Bij speculeren kunt u beleggen op een koersstijging of daling. Hiervoor moet u echter 1 ding weten om succesvol te zijn. Welke kant gaat de koers op bewegen. Om goed te kunnen in te schatten welke kant de koers opgaat is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de markt. Dit doen wij door nieuwsberichten te lezen op beursgenoteerde nieuwssites als: DFT.nl, belegger.nl

Zo lazen wij dan er tegenvallende resultaten van Binckbank zijn. Dit is slecht nieuws voor Binckbank en haar aandeelhouders. Het bedrijf zal minder waard worden door de tegenvallende resultaten wat als gevolg zou kunnen hebben dat veel mensen hun aandelen Binckbank willen verkopen. Hier willen wij geld aan verdienen. Door te speculeren op een koersdaling van Binckbank. Wij denken dat na dit slechte nieuws de koers zal dalen omdat het aandeel minder waard zal worden.

beleggen-met-binckbank-aandelen-plaatje4

Figuur 1, nieuwsbericht beleggen met Binckbank aandelen. Bron:  deaandeelhouder.nl

Beleggen met een klein bedrag

Wat het beleggen met Binckbank aandelen via de beleggingsmethode speculeren zo aantrekkelijk maakt is het hefboomeffect. Dit bekent dat we met een klein bedrag meer aandelen kunnen kopen. Hierdoor pakt de winst vele malen hoger uit.

Zoals reeks gezegd willen we beleggen op een koersdaling van Binckbank. Wij openen het handelsprogramma van de online broker en zetten 500 euro in op een koersdaling. Door het hefboomeffect zijn wij in staat te beleggen met Binckbank aandelen ter waarde van 5000 euro. Een hefboom van 10x. De winst die wij over het totale aandelen pakket maken is voor ons.

Ons vermoeden bleek juist. In de loopt van de ochtend is het aandeel gaan dalen. Binnen 2 uur stond onze winst op 60 euro.

beleggen-met-binckbank-aandelen-plaatje2

Figuur 2, grafiek beleggen met Binckbank aandelen. Klik om te vergroten.

Wij besloten op dit moment om te stoppen. Wij pakten een winst van 60 euro. Met een klein bedrag van 500 euro is dit een rendement van 12% in slecht 2 uur. Zoals je ziet is het niet moeilijk om bij te verdienen met beleggen.

beleggen-met-binckbank-aandelen-plaatje1

Figuur 3, resultaten beleggen met Binckbank aandelen. Klik om te vergroten.

Wilt u meer praktijkervaringen lezen? Ga dan naar deze pagina.

Gratis oefenen met beleggen

Om niet gelijk in het diepe te springen kunt u via hetzelfde handelsprogramma van de broker gratis oefenen. U ontvangt dat 20.000 euro oefengeld waarmee u kunt beleggen op realtime koersen. Een uitstekende manier om bekend te raken met de beleggingswereld.

Conclusie

  • U kunt veel geld verdienen bij dalende koersen.
  • U kunt gratis ongelimiteerd oefenen met beleggen op echte koersen.
  • Beleggen op de pc, smartphone en tablet.

Download hier het gratis handelsprogramma en ga beleggen met Binckbank aandelen. 

Bron: http://www.binckbank.nl/http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/binck/21501270/__Winst-_en_omzetdaling_voor_BinckBank__.html