Zoekt u een manier om aandelen Fugro kopen? Wilt u leren beleggen? In slechts 40 minuten bijna 60 euro winst! Bent u benieuwd? Lees dan meer.

aandelen fugro kopen

Met een klein bedrag aandelen Fugro kopen

Fugro is een grondanalyse bedrijf. Dit is zeer belangrijk voor de bouw. Om een stevig gebouw te bouwen moet er natuurlijk een stevige ondergrond zijn. Hierdoor is Fugro een belangrijk bedrijf. Om aandelen te kopen in Fugro hoeft u vandaag de dag niet meer naar de bank of naar de beurs toe. Beleggen in aandelen kan tegenwoordig gewoon via uw eigen computer, uw tablet en zelfs uw smartphone. U heeft hier alleen een gratis programma voor nodig. In dit programma zit een demo modus waarin u 20.000 euro fictief geld krijgt om mee te beleggen. Het gratis programma wordt u aangeboden door een broker. Een broker is een soort tussenpersoon tussen u en de beurs, een aandelenmakelaar. Via het beleggingsprogramma van de broker kunt u handelen en beleggen in bijna alle koersen over de hele wereld, van grondstoffen als aardappels tot olie en aandelen van Facebook tot PostNL. Dit alles is met slechts een enkele klik te doen. Hieronder is het programma te zien wat wij gebruiken.

Beleggen in aex

Figuur 1. Aandelen Fugro kopen. Klik om te vergroten.

Voordelen van een programma

Via het programma handel je in CFD´s. Een groot voordeel van CFD´s is dat u geld kunt verdienen met stijgende koersen én met dalende koersen. Geld verdienen met stijgende koersen spreekt voor zichzelf, u koopt aandelen en verkoopt deze weer wanneer ze meer waard zijn. Het bedrag wat u dan overhoud is winst.

Geld verdienen met dalende koersen is in principe hetzelfde. U verkoopt aandelen om deze op een later moment weer terug te kopen. Dit heet short gaan.

Stel, u heeft aandelen die 100 euro waard zijn, u verkoopt deze aandelen, de koers daalt en dezelfde aandelen zijn nu nog 75 euro waard. Als u deze aandelen dan terug koopt voor 75 euro, dan heeft u 25 euro winst. Hieronder op de afbeelding is dit nog eens duidelijk uitgelegd.

aandelen fugro kopenFiguur 2. Aandelen Fugro kopen. Klik om te vergroten.

Een aanleiding om aandelen Fugro kopen

Voordat u begint met het kopen van aandelen is het verstandig om uw belegging te baseren op een nieuwsbericht. Over het algemeen is het zo dat u met goed nieuws een koersstijging kunt verwachten, en met slecht nieuws, een koersdaling. Wij hebben onderstaand nieuwsbericht gelezen en op basis hiervan onze beleggingen gedaan.

aandelen fugro nieuws

Figuur 3. Aandelen Fugro kopen. Klik om te vergroten.

In dit nieuwsbericht deelt Fugro mee dat ze een flinke investering willen gaan doen, ook willen ze geld in cash uitbetalen aan alle aandeelhouders. Er zou dus ongeveer 325 miljoen euro geïnvesteerd moeten worden. Dit zorgt voor onrust en is best riskant. Hierdoor is te verwachten dat de koers van Fugro zal dalen.

Onze aandelen in Fugro

Omdat wij verwachten dat de aandelen in Fugro zullen dalen zijn we short gegaan. Zoals eerder is uitgelegd betekend dat dat we geld in hebben gezet op een koersdaling. Dit bleek een goede voorspelling en de koers daalde. Zoals te zien in de afbeelding hieronder is te zien dat de koers gedaald is.aandelen fugro kopen beurs
Figuur 4. Aandelen Fugro kopen. Klik om te vergroten

Door deze daling hebben wij met een inleg van 108 euro maar liefst 57 euro winst gemaakt.

Korte samenvatting:

  • CFD’s zijn een prachtige kans om geld te verdienen met stijgende én dalende koersen
  • Volg economisch nieuws.
  • Beleg niet als een kip zonder kop, zorg dat u een reden heeft. Bijvoorbeeld een nieuwsbericht.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar beleggen? Begin nu zelf ook met beleggen in aandelen Fugro! Download de gratis demo!

 
Bron: http://deaandeelhouder.nl/news/2013/9/23/update_fugro_wil_op_eigen_kracht_groeien/