Wilt u zien hoe u succesvol kunt beleggen met 400 euro? Lees dan verder en ontdek hoe wij met een kleine inleg toch 30% rendement behaalden.

Beleggen met 400 euro

Beleggen met 400 euro wanneer u dat wilt

Dankzij het internet kunt u nu ook met kleinere bedragen beleggen, wanneer u dat wilt. Vroeger was u hiervoor afhankelijk van de bank of de aandelenbeurs, maar tegenwoordig kunt u overal beleggen. Thuis, onderweg, op uw werk: dankzij gratis beleggingssoftware is de beleggingswereld veel toegankelijker geworden. Maak hier gebruik van en verdien een mooi bedrag extra.

Toegang tot de beurs

Online beleggen is zeer eenvoudig. U hebt alleen de gratis beleggingssoftware van een broker nodig. Een broker is een instantie die u toegang geeft tot de beurs. Brokers zijn te vergelijken met makelaars op de huizenmarkt. Een broker wordt daarom ook wel een aandelenmakelaar genoemd, die de handel versoepelt.

Om de beurs zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben brokers gratis beleggingssoftware ontwikkeld. Dankzij deze software kunt u in een handomdraai beleggen met 400 euro.

Hoe gaat beleggen met 400 euro in zijn werk?

Wij vinden speculeren de beste manier om te beleggen met 400 euro. Bij speculeren zet u uw inleg in op een koersstijging- of daling. Op deze manier kunt u veel winst maken.

Voordat u gaat speculeren, moet u opzoek gaan naar een aanleiding voor uw belegging, zodat u zekerder weet of uw belegging winstgevend zal zijn. Ons team van beleggers doet dit door het beursnieuws te volgen. Let vooral op bekendmakingen van jaarcijfers, oordelen van beursanalisten en nieuws over fusies of overnames. Dit soort nieuws is vaak een aanleiding tot koersveranderingen. Althans, dat is onze ervaring. U kunt het beursnieuws gratis vinden op websites zoals FD.nl en DFT.nl.

Een voorbeeld van beleggen met 400 euro

Met het volgende voorbeeld zullen we u laten zien hoe beleggen er in de praktijk aan toe gaat.

Op 27 maart zagen onze beleggers dat beursanalisten meenden dat de aandelenkoers van het bedrijf Boskalis zou gaan dalen. Misschien kent u Boskalis wel: deze Nederlandse onderneming is een van de meest bekende baggerbedrijven ter wereld.

U weet inmiddels dat we het oordeel van beursanalisten zeer serieus nemen. Het zijn namelijk experts in het voorspellen van koersveranderingen. Veel andere beleggers nemen deze analisten ook serieus. Zij zullen daarom gauw hun aandelen Boskalis verkopen, wat de verwachte koersdaling nog extra zal versterken. Wij willen profiteren van deze ontwikkeling en zetten daarom onze inleg van 400 euro in op een koersdaling.

Beleggen met 400 euro

Figuur 1, persbericht over Boskalis als aanleiding voor beleggen met 400 euro. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Beleggen met 400 euro

Figuur 2, een ander persbericht over Boskalis. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer winst dankzij de hefboom

Een groot voordeel van speculeren is dat u kunt beleggen met de hefboom. Als u belegt met de hefboom wordt uw inleg vermenigvuldigt met een bepaalde factor.

Bij aandelen is deze factor meestal 10. Zo kunt u dus met een kleine inleg handelen met een aandelenpakket dat tien keer zo veel waard is. Bij onze belegging op Boskalis werd onze inleg dus 400×10= 4.000 euro waard.

Hiermee speculeerden we op een koersdaling van Boskalis via de gratis beleggingssoftware.

We openden onze belegging om 10:00 ’s morgens. De waarde van het aandeel Boskalis bleef inderdaad dalen. Veel beleggers hadden het oordeel van de beursanalisten gelezen en wilden hun aandelen zo snel mogelijk verkopen, voordat het minder waard werd.

Maar doordat het aanbod van deze aandelen zo toenam, daalde de prijs. Omdat wij hierop hadden gespeculeerd, maakten we winst.

Beleggen met 400 euro

Figuur 3, de koersgrafiek van het aandeel Boskalis. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Binnen 3 uur hadden we met deze speculatie al 128 euro winst gemaakt. Onze inleg was 400 euro, dus dat betekent dat we een rendement van 30% hebben behaald. Als u gaat beleggen, zijn er ook elke dag kansen. Zo kunt u ook met een kleine inleg eventueel geld bijverdienen.

 

Beleggen met 400 euro

Figuur 4, beleggen met 400 euro op Boskalis zorgde voor dit resultaat. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Twijfelt u of u voldoende kennis over beleggen heeft? In dat geval kunt u de gratis cursus beleggen doen. Deze cursus leert u in 30 minuten alles wat u moet weten.

Zelf ervaring opdoen met speculeren

Wilt u zelf aan de slag, maar zonder dat u risico loopt? Maak dan gebruik van de demo omgeving. Deze demo is inbegrepen bij dezelfde handige gratis beleggingssoftware die we eerder beschreven. Als u de demo omgeving selecteert, krijgt u ongeveer 20.000 euro fictief geld waarmee u kunt speculeren op CFD aandelen. Zo doet u veilig nuttige ervaring op met beleggen. Overstappen op echt beleggen kan wanneer u wilt.

Beleggen met 400 euro samengevat 

  • U kunt dankzij de hefboom veel winst maken bij beleggen met 400 euro of een andere kleine inleg
  • Zoek naar een aanleiding van uw belegging in het beursnieuws
  • Oefen in de demo omgeving met speculeren zonder dat u risico loopt
  • U kunt in weinig tijd veel winst maken

Beleggen met 400 euro? Klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bronnen: –http://www.guruwatch.nl/advies/70345/Boskalis/ABN-AMRO/houden.aspx

http://www.belegger.nl/nieuws/2632351/boskalis-waarde-geschat.html

http://nl.wikipedia.org/wiki/Boskalis