Zoekt u als belegger naar aandelen tips? Hier vindt u het antwoord op uw vragen en ontdekt u een handige beleggingsmethode.

Aandelen tips

Aandelen tips over hoe te beleggen

Een beleggingsmethode is een belangrijk onderdeel van handelen op de beurs. Daarom zullen we u hier wat aandelen tips over geven. Wij handelen namelijk op een manier van beleggen die duidelijk en stapsgewijs werkt en waarmee u zelfs gemakkelijk kunt handelen. We zullen onze methode uitleggen in drie stappen:

1: de aanleiding

Een aanleiding is een reden om een belegging te openen. Meestal is dit een nieuwsbericht over een beursgenoteerd bedrijf. U kunt deze gratis via internet vinden door gewoon online het financiële nieuws een beetje bij te houden.

De volgende gebeurtenissen kunt u zien als een aanleiding: een gunstige voorspelling van een beursanalist, een overname of fusering of het bekend worden van positieve cijfers voor een bedrijf. Het is verstandig om een aanleiding gevonden te hebben voordat de beurzen openen (in Europa rond 9:00) zodat u optimaal kunt profiteren van uw belegging.

2: open de belegging

U hebt een aanleiding gevonden en verwacht dat dit invloed zal hebben op de koers van een bedrijf. De volgende stap is dan het openen van een belegging. Dit kan heel gemakkelijk met behulp van gratis beleggingssoftware. Met enkele muisklikjes vindt u de juiste koers, bepaalt u uw inleg en opent u de belegging.

Plus500 webtrader

Figuur 1, de gratis beleggingssoftware. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

3: het resultaat

Als laatste is er het resultaat van uw belegging. Hebt u winst gemaakt? Heel mooi! Hoe hebt u dat gedaan? Wat kan er nog beter? Leer van uw eigen beleggingen, of van die van anderen. U kunt namelijk de praktijkervaringen van andere beleggers lezen. Klik hier om de praktijkervaringen te bekijken.

Handige aandelen TIPS: gebruik de demo

Eén van de beste aandelen tips die we u kunnen geven is deze: maak gebruik van de gratis demo. De demo is onderdeel van de eerder beschreven beleggingssoftware. Hiermee kunt u dus echt beleggen, maar ook oefenen.

In de demo krijgt u namelijk ongeveer 20.000 euro fictief geld. Vervolgens kunt u beleggen op echte, actuele aandelenkoersen. Overstappen op echt beleggen kan wanneer u dat wilt. Echt beleggen en de demo werken hetzelfde. U hoeft dus niet te wennen aan een nieuw programma wanneer u de overstap maakt.

Voordelen van de gratis beleggingssoftware samengevat

Misschien vraagt u zich af waarom we zo enthousiast zijn over de beleggingssoftware. Daarom hebben we de voordelen van de gratis software nog even voor u op een rijtje gezet:

  • De beleggingssoftware is gratis
  • U kunt de software downloaden of online gebruiken via uw internetbrowser
  • U kunt echt beleggen of oefenen in de demo
  • U hebt de keuze uit verschillende beleggingsproducten, zoals aandelen, grondstoffen en valuta.
  • De software is beschikbaar voor uw computer of laptop, tablet en smartphone.

U was opzoek naar handige aandelen tips. Wij zeggen u dat de beste tip die we u kunnen geven de gratis beleggingssoftware is. Deze methode biedt u natuurlijk geen volledige zekerheid. Daarom raden we u aan te beginnen in de demo, wat de ideale opstap is naar echt beleggen. Probeert u het eens uit! Open de demo, het kost u niets.

Aandelen tips? Klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel