Hoe werkt beleggen in grondstoffen? Wij zullen dat kort en bondig uitleggen. U kunt nl. direct beginnen met beleggen op bijvoorbeeld de goudkoers via gratis software. Bent u geïnteresseerd? Binnen een paar minuten kunt aan de slag!

hoe werkt beleggen in grondstoffen

Handelen op grondstofkoersen via gratis software

Onder beleggen in grondstoffen vallen beleggingen op zowel olie en suiker als goud en zilver. Tegenwoordig is deze vorm van beleggen erg toegankelijk door middel van gratis software. Beginnen met beleggen is hierdoor een makkie; een kwestie van een gratis programmaatje downloaden. Ook dit programma is geen moeite, we zullen dit in dit artikel uitleggen.

Zoals reeds genoemd kunt u een beleggingsprogramma, waarmee je dus kunt beleggen in grondstoffen,  gratis van het internet downloaden. Via de Google machine kunt u talloze programma’s vinden en het kan zelfs nog makkelijker: wij hebben al drie goede gratis programma’s op een rij gezet. Deze programma’s zijn naar onze mening prima geschikt voor beginnende beleggers.  Wat wij o.a. mee hebben genomen in deze selectie is de mogelijkheid tot oefenen: met de programma’s kun je eerst gratis oefenen voordat je echt geld op de beurs zet. Zo kunt u eerst met fictief geld beleggen op de oliekoers. Pas als dit succesvol is, schakelt u over naar het echte geld.

De demo optie maakt beleggen op grondstoffen met gratis software dus nog aantrekkelijker. Op deze manier kunt u niets verliezen met ‘het gewoon proberen’. In de onderstaande figuur ziet u een aantal van de koersen waarop u zou kunnen beleggen met software in een screenshot.

hoe werkt beleggen in grondstoffen 4345c

Figuur 1, Hoe werkt beleggen in grondstoffen. Klik op figuur om te vergroten.

Hoe werkt beleggen in grondstoffen?

O.K, laten we ervan uitgaan dat u één van onze programma’s downloadt na het lezen van dit artikel. Wat staat u dan te wachten?  In het kort, kunt u de hele wereld onder een paar knoppen vinden. Want met een gratis programma is het mogelijk om op koersen uit alle hoeken van de wereld te beleggen. Dit behelst niet meer dan het klikken op een paar knoppen:

  1. De gewenst koers uitkiezen (1 klik)
  2. Inleg bepalen (handmatig, dus een paar klikjes)
  3. De belegging starten (1 klik)
  4. Bij winst de belegging weer sluiten (2 klikjes)

Kortom, met 5 klikjes in de gratis software kan een winst geboekt zijn. Om u helemaal te overtuigen hebben wij een beleggingservaring met één van de bij ons gratis te downloaden programma’s uitgeschreven. In deze ervaring kunt u lezen hoe beleggen op deze wijze er in werkelijkheid aan toe gaat. Wij behaalden met 500 euro en de gratis software  een winst van 330 euro.

U vindt deze succesvolle beleggingservaring achter deze link.

Hoe werkt beleggen in grondstoffen? Oefen gratis met 20.000 euro.

We noemden het al: wij bieden gratis programma’s waarmee u beleggen gratis kunt uitproberen. Als u dit zelf wilt beleven, zult u via onderstaande link één van deze programma’s moeten downloaden. Als u dit doet en wilt gaan beleggen met de software, wordt aan u gevraagd om een account te registreren. U kunt dan kiezen tussen twee accounts: een demo en een reëel account. Wij raden u met een demo te beginnnen; u maakt een demo account aan met alleen uw emailadres. Met dit demo account ontvangt u 20.000 euro fictief geld waarmee u naar hartenlust kunt oefenen op grondstofkoersen. Is dat geen geweldig vooruitzicht? Via de onderstaande link kunt u aan het avontuur beginnen.

Beleggen op grondstoffen? Klik hier voor de gratis software met het demoaccount.

Bron hoe werkt beleggen in grondstoffen: http://beurs.fd.nl/grondstoffen/