Litecoins kopen is hét alternatief voor Bitcoins. Ons team behaalde een rendement van 10% met deze elektronische munt. Zie hier hoe en begin zelf gratis.

Litecoin

Informatie over Litecoins

De Litecoin is een elektronisch betaalmiddel. Zulke elektronische munteenheden krijgen veel media-aandacht de laatste tijd. Er worden regelmatig records mee gebroken. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Bitcoin. Dus waarom kozen wij ervoor om in de Litecoin te beleggen en niet in de Bitcoin? Dit omdat Litecoins een stuk goedkoper waren dan Bitcoins. U hebt daarom veel minder kapitaal nodig om te beleggen in Litecoins, waardoor dit ook voor de kleinere belegger goed mogelijk is.

Wij belegden bijvoorbeeld met een inleg van 500 euro. Hiermee behaalden we 50 euro winst. Lees verder en leer het zelf!

Online Litecoins kopen

Als u gaat beleggen, raden wij u aan om dit online te doen. Er bestaat namelijk gratis beleggingssoftware waarmee u heel eenvoudig Litecoins kopen kunt. Maar u kunt ook beleggen in andere producten, zoals aandelen en grondstoffen. Hierbij is het uiteraard belangrijk dat u een goede en betrouwbare versie van deze software gebruikt. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij hebben namelijk drie zeer goede versies voor u geselecteerd. U kunt deze software hier vinden.

Ook onze belegging in Litecoins kopen was dus online. De software maakt het beheren van de beleggingen zeer eenvoudig, waardoor het proces van beleggen terug te brengen is tot 4 simpele stappen.

  1. Waarom Litecoins?
  2. De positie openen en de inleg bepalen
  3. Inspecteer het verloop van de belegging
  4. Incasseer het resultaat

Waarom Litecoins?

Voordat u een belegging opent, kan het verstandig zijn om u af te vragen waarom u kiest voor deze koers. Wij stelden onszelf de vraag: waarom Litecoins? Deze belegging begon met een handig lijstje, dat de software automatisch voor u bijhoudt. Namelijk het lijstje: ‘meest verhandelde aandelen’. Litecoins stonden hierbij. Het leek erop dat veel andere beleggers geïnteresseerd waren in Litecoins kopen. Wij besloten daarom om ook mee te doen in deze stijgende koers.

De positie openen en de inleg bepalen

De tweede stap bij Litecoins kopen is het openen van de positie. Daarvoor moet u bepalen hoeveel geld u wilt inleggen. In ons geval besloten we om 500 euro in te leggen. Dit bedrag werd echter meer waard dankzij een handige constructie in de software. Deze constructie wordt ook wel de hefboom of CFD genoemd. Het vermenigvuldigt uw inleg met een bepaald getal. In dit geval was dat getal 2,5. Dat betekent dat we een positie konden innemen die 2,5×500= 1250 euro waard was. Vervolgens klikten we op de knop ‘kopen’ en zo voltooiden we stap 2. Om 13:00 ’s middags openden wij onze positie.

Inspecteer het verloop

Nu komt er een belangrijke stap in het proces van Litecoins kopen, namelijk het verloop van de koers in de gaten houden. U wilt de belegging tenslotte pas sluiten op een gunstig moment, wanneer u zoveel mogelijk rendement hebt behaald. Stap 3 wordt gelukkig veel gemakkelijker gemaakt dankzij de eerder genoemde software. U kunt deze namelijk openen op verschillende apparaten, bijvoorbeeld uw computer, tablet en smartphone. Zo kunt u even kijken naar uw belegging op ieder moment dat u uitkomt.

Hieronder ziet u de koersgrafiek van onze belegging.

Litecoins kopen

Litecoins kopen

Litecoins kopenFiguur 1, Litecoins kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Zoals u kunt zien bleef de koers bij onze belegging enige tijd stijgen. Daarom besloten we op een gegeven moment om een zogenaamde limiet in te stellen. De belegging zou zichzelf sluiten zodra er een bepaalde winst behaald was. Wij stelden deze limiet in op 50 euro winst.

Incasseer het resultaat

Bij onze belegging in Litecoins kopen hoefden we, dankzij de limiet, dus niet langer te denken aan het incasseren. Dat zou automatisch voor ons gedaan worden. Dit biedt geen garantie op succes: op sommige momenten kan het voordelig zijn om de winst handmatig te innen. Gelukkig is dit zeer eenvoudig, want met een simpele klik van de muis kunt u de belegging al sluiten.

Bij ons werd de belegging om 19:30 ’s avonds gesloten. Toen hadden we 50 euro winst gemaakt, in 6,5 uur tijd. Een prachtig resultaat, zoals u hieronder kunt zien.

Litecoins kopen

Figuur 2, Litecoins kopen: de winst. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wilt u gratis online beleggen?

U hebt nu gezien hoe eenvoudig het beheren van beleggingen is. De gratis software toont u allerlei handige informatie en houdt de resultaten van uw beleggingen in het verleden bij. Toch biedt zelfs dit ingenieuze programma geen garantie op winst. Zulke garanties bestaan helaas niet bij beleggen.

Daarom wilt u misschien rustig aan beginnen. U kunt beleggen gratis uitproberen, veilig en vrijblijvend. U kunt uw portemonnee lekker laten liggen terwijl u kijkt of beleggen iets voor u is. De gratis online software bevat namelijk ook een speciale oefenmodus. Ook hierin kunt u beleggen op echte, realtime koersen. Het verschil is dat u dit niet met uw eigen geld doet, maar met ca. 20.000 euro fictief geld. Probeer beleggingstechieken uit en doe ervaring op. Merkt u dat u beleggen leuk vindt, en wilt u uw eigen geld inleggen? Ook dat kan. U kunt namelijk binnen enkele seconden overschakelen naar echt beleggen.

U hebt niets te verliezen met de vrijblijvende demo: klik hier om te beginnen!

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Litecoin