Zoekt u een ervaring met aandelen verhandelen? Wij maakten in 26 uur tijd 186 euro winst door aandelen Nestlé, met een inleg van 700 euro. Zie hier hoe.

Ervaring met aandelen

Bijverdienen met online beleggen

Hieronder zullen we u meer vertellen over onze ervaring met aandelen. Eerst willen we echter zeggen dat wij handelen met behulp van gratis software. Hiermee belegt u online. Dit vinden wij een zeer gebruiksvriendelijke manier van beleggen. Het openen van een belegging kost slechts enkele seconden, waardoor wat bijverdienen met beleggen niet veel tijd hoeft te kosten (Alhoewel het resultaat van beleggen natuurlijk van meer factoren afhangt dan de software die je gebruikt).

Goed, nu op naar onze ervaring met aandelen Nestlé verhandelen!

Waarom beleggen in Nestlé?

Waarschijnlijk kent u Nestlé wel, van de koffie, de chocolademelk en allerlei andere voedingsmiddelen. Nestlé is namelijk het grootste bedrijf in voedingsmiddelen van de wereld. De jaaromzet van dit enorme beursgenoteerde bedrijf ligt zo rond de 70 miljard euro. Maar waarom besloten we te beleggen in dit bedrijf?

Onze keus viel op Nestlé omdat we een interessant nieuwsbericht voorbij zagen komen over dit bedrijf. U kunt dit bericht zien in figuur 1.

Ervaring met aandelen

Figuur 1, een ervaring met aandelen Nestlé. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vervolgens besloten we onze belegging als volgt aan te pakken:

  1. Een positie openen na aanleiding van het positieve nieuwsbericht
  2. Afwachten of de koers van Nestlé inderdaad zal stijgen
  3. Op het juiste moment de belegging sluiten en de winst innen

Goed nieuws, zoals in het nieuwsbericht, is namelijk een mooie aanleiding om te gaan beleggen. Het zou tenslotte kunnen dat zulk positief nieuws een koersstijging van het aandeel Nestlé teweeg brengt. Als u dan een belegging hebt geopend voordat de koersstijging heeft plaatsgevonden en u ze op het moment dat ze zo veel mogelijk waard zijn weer verkoopt, maakt u winst. U bepaalt zelf hoe groot uw belegging is. Het is ook mogelijk om aandelen te verhandelen met een kleine inleg, zoals 20 euro.

Wij openden een belegging ter waarde van 700 euro, om 9:45 ’s morgens. In de koersgrafiek hieronder kunt u zien wat er gebeurde met onze belegging.

Ervaring met aandelen

Figuur 2, de koersgrafiek bij onze ervaring met aandelen Nestlé. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Het resultaat van onze belegging

Wij verwachtten dat de koers van Nestlé zou stijgen na aanleiding van het positieve nieuwsbericht. Deze verwachting bleek uit te komen. We zagen dat de koers begon te stijgen en besloten de belegging ongeveer een dag open te houden. Toen we de volgende dag rond 12 uur weer keken, zagen we dat de positie 186 euro meer waard was geworden. We sloten de positie en inden onze winst. Een rendement van 24% op een inleg van 700 euro!

Ervaring met aandelen

Figuur 3, het resultaat van onze ervaring met aandelen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Doe zelf ervaring met aandelen op in de demo

U ziet wat beleggen u op kan leveren. Maar misschien weet u nog niet zeker of u al wel geld wilt beleggen. Probeer dan beleggen gratis uit in de demo. De demo is onderdeel van de beleggingssoftware. Het is helemaal gratis, u krijgt zelfs ongeveer 20.000 euro fictief geld waarmee u kunt beleggen op echte koersen. Als u klaar bent voor het echte werk, kunt u overstappen op beleggen met uw eigen geld. Dan kunt u ook echte winst maken. Klik hier voor de demo.

Tot slot

Beleggen in het echt of in de demo kan waar en wanneer u maar wilt. De software is beschikbaar voor uw computer, laptop, smartphone én tablet. En als u liever niets downloadt, kunt u het ook online gebruiken. Waar wacht u nog op?

Klik hier voor de gratis software en doe zelf ervaring met aandelen op

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Nestle