Wilt u leren beleggen zonder het risico op geldverlies? Door te beleggen met demogeld kunt u gratis de kunst van het beleggen leren. In dit artikel leggen wij uit hoe u gemakkelijk en veilig kunt leren beleggen. U ontvangt direct 20.000 euro startkapitaal op uw demorekening.

Beleggen met demogeld

Oefenen met beleggen

Wanneer u begint met beleggen met demogeld ligt er een wereld voor u open. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet gelijk wilt beginnen uw echte geld te beleggen. Gelukkig is het mogelijk om te oefenen met beleggen door middel van demogeld. Voor het beleggen met demogeld heeft u een computerprogramma nodig, die hier te downloaden is. De volgende stap is het maken van een demoaccount waar automatisch 20.000 euro op wordt gestort.  U kunt direct beginnen en ervaringen op doen in het handelen in aandelen. De koersen in de demo-omgeving zijn exact hetzelfde als de werkelijke koersen. Zo kunt u investeren in aandelen van grote bedrijven als: KPN, Philips en Apple. Het programma is oneindig te gebruiken er zit geen tijdslimiet aan vast. De omgeving maakt gebruik van een zogenaamde hefboom, hierdoor kunt u sneller winst maken dan met het traditionele beleggen. Tevens is het programma volkomen veilig en wordt gecontroleerd door de AFM.

Wanneer u over wil gaan op het echte werk is dit heel gemakkelijk. Naast gebruik te maken van de demomodus is het ook mogelijk om te switchen naar de echte modus. Dit switchen kan door één simpele druk op een knop. De modus met het echte geld werkt exact hetzelfde als de demomodus. Het voordeel hiervan is dat u bekent bent met het programma, u handelt in een vertrouwde omgeving. Het verschil is dat u de winsten nu echt uitgekeerd krijgt en dit geld kunt u werkelijk gebruiken.

Kortom, wilt u gratis leren beleggen dan is beleggen met demogeld de ideale manier. De gratis omgeving biedt u:

  • 20.000 euro startkapitaal
  • Ongelimiteerd oefenen
  • Werkelijke aandeelkoersen
  • Gemakkelijke switch naar het echte werk

Hoe start ik het beleggen met demogeld?

Om te starten met beleggen met demogeld kunt u hier een programma downloaden. U ontvangt dan meteen een startkapitaal van 20.000 euro. Hiermee kunt u oefenen met de werkelijke aandeel koersen. Via een druk op de knop kunt u de overstap maken naar het echte geld en beginnen met het maken van winst.

Wilt u op een gratis en veilige manier leren beleggen? Klik dan hier en download het gratis demoaccount waarmee u virtueel in aandelen kunt handelen.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference