Wilt u internet brokers vergelijken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij verkozen voor u drie vooraanstaande brokers en legden deze naast elkaar. Op diverse punten vergeleken wij de brokers zodat u een goede keuze kunt maken. Wilt u goed beginnen aan een belegging? Kies dan voor uw beste broker via deze pagina.

beste internet brokers vergelijken

Internet brokers vergelijken: kiezen voor gemak

Brokers maken beleggen tegenwoordig wel erg gemakkelijk en aangenaam. Zo bieden zij software aan waarin bekende koersen uit de hele wereld te vinden zijn en deze software is ook nog eens helemaal gratis! Hiermee is het feest nog lang niet afgelopen want de gratis software van de brokers bevat alle slimme beleggingstrucjes en is heel erg gemakkelijk in gebruik. Van dit gebruiksgemak zullen wij wat voorbeelden van geven:

  • De sofware is te gebruiken op uw laptop, computer, tablet én smartphone.
  • Met de software is een belegging binnen vijf seconden geopend en binnen nog kortere tijd weer gesloten.
  • De software biedt een wedstrijdmodus waarin u met uw vrienden uit kan maken wie er het best kan beleggen
  • De software bevat een vrijblijvende demo modus zonder tijdslimiet.
  • Een gratis demo modus om het beleggen te oefenen

Over dit laatste puntje willen wij iets langer uitweiden. De software die ontwikkeld wordt door brokers bevat een demo modus. Dit is een modus die amper verschilt van het echte werk. De koersen in de demo zijn bijvoorbeeld precies hetzelfde als in de echte modus. Het enige verschil tussen de echte modus, waarin dus echt geld te verdienen is, en de demomodus is het geld. In de demo modus is dit nep. Voor het gebruik van deze demo hoeft u helemaal niets te betalen. U krijgt het demo geld (ongeveer 20.000 euro) helemaal gratis!

U kunt dus gewoon via deze site gratis software downloaden en vervolgens gratis en vrijblijvend oefenen met beleggen. Als u beleggen dan na tijdje onder de knie hebt, kunt u met één muisklik overschakelen naar een echte modus. Dat is toch hartstikke gemakkelijk!

De beste internet brokers vergelijken op 5 belangrijke punten

Hoewel in grote lijnen broker ongeveer dezelfde software aanbieden (allemaal draaien zij immers om beleggen), zijn er toch verschillen tussen de brokers. Zo is de ene broker wat gebruiksvriendelijker dan de ander en de service bij de een wat beter dan bij de ander. Daarnaast zijn er ook verschillen in het aanbod. Sommige brokers hebben zich toegelegd op de handel in valuta terwijl andere alle koersen uit de wereld aanbieden.

Het aanbod is in ieder geval overweldigend. Wij begrijpen daarom dat u door de bomen het bos niet meer ziet en op zoek bent naar een helder pagina om internet brokers te vergelijken. Daarom hebben wij dit voor drie vooraanstaande internet brokers vergelijken op vijf belangrijke punten.

Wij hebben ze vergeleken op de punten:

  1. Gebruiksvriendelijkheid
  2. Service
  3. Aanbod
  4. Prijs
  5. Benodigd kapitaal

U vindt de vergelijking door te klikken op deze linkWanneer u gekozen hebt, kunt u binnen vijf minuten aan de slag met nep geld in de demo of met echte knaken in een werkelijke modus!

De beste internet brokers vergelijken? Klik op deze link!

Bron:http://de.wikipedia.org/wiki/Broker