Wilt u een succesvolle daghandelaar worden? Wij leggen u aan de hand van onze gratis cursus alles uit wat er komt kijken bij het worden van een daghandelaar. Naast de cursus kunt u ook direct aan de slag in met een beleggingssimulator waarmee u met een fictief bedrag van 20.000 euro kunt handelen op actuele koersen. De ideale manier om te starten met daghandelen.

Daghandelaar worden

Hoe werkt daghandelen?

Als daghandelaar verdient u geld door in te zetten op een koersstijging of daling. Maar hoe weet u nu of een koers gaat dalen of stijgen? Een koersstijging of daling wordt vaak veroorzaakt door economisch nieuws dat een bedrijf bekend maakt. Bijvoorbeeld goede jaar cijfers of een succesvolle overname. Dit zijn vaak indicatoren dat een koers kan stijgen omdat het goed gaat met het bedrijf. Als de koers verder blijft stijgen dan op het moment dat een daghandelaar het aandeel heeft gekocht valt er veel geld te verdienen. Dit is precies waar een daghandelaar op loert.

Met de komst van internet is het verkrijgen van beurs gerelateerd nieuws steeds makkelijker verkrijgbaar dan vroeger. Daghandelen gebeurt tegenwoordig via internet. Met een gratis computer programma kunt u al starten met daghandelen. Om u niet gelijk in het diepe te gooien hebben wij een cursus ontwikkeld die u helpt bij het daghandelaar worden.

Daghandelaar worden door onze cursus

Om te beginnen als daghandelaar hebben wij een cursus ontwikkeld waarmee u concreet uitleg krijgt over alle facetten die komen kijken bij dag handel. De cursus leert u aan de hand van voorbeelden en plaatjes hoe u kunt beginnen met daghandelen. De gehele cursus is gratis en neemt 30 minuten in beslag. Als u daghandelaar wilt worden is deze cursus een niet te missen kans.

De gratis cursus is beschikbaar op deze pagina.

Daghandelaar worden en direct oefenen met beleggingssimulator

Wilt u direct aan de slag met het oefenen in daghandelen. Dat kan. Door gratis computer sofware te downloaden kunt u beginnen met daghandelen en kunt u tevens daghandelen in een simulatiemode. Deze mode biedt u de mogelijkheid te oefenen met het daghandelen. U ontvangt een fictief bedrag van 20.000 euro waarmee u kunt handelen in actuele koersen over de hele wereld. Hierdoor handelt u zonder risico en krijgt u een helder beeld van uw kunnen. Als u het handelen onder de knie heeft kunt u direct over naar het handelen met echt geld.

Succesvol daghandelaar worden? Lees onze praktijkvoorbeelden

Op onze praktijkvoorbeelden pagina staan een aantal artikelen waarin wij van het begin tot het eind beschrijven hoe wij een succesvolle belegging doen als daghandelaar. Deze voorbeelden zijn een simpele methode die wij hanteren bij het beleggen die eenvoudig voor u te kopiëren is.

U kunt onze praktijkvoorbeelden lezen op deze pagina.

Direct daghandelaar worden

Als u niet op zoek bent naar een cursus maar direct aan de slag wilt met het daghandelen dan kunt u de daghandel software downloaden bij meerdere brokers. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de beste brokers. Klik op onderstaande link om de beste dag handel software te downloaden.

Wilt u daghandelaar worden?  Klik hier om de software te downloaden.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading