Winst maken met slim beleggen op de beurs? Wij leggen u een slimme manier van beleggen uit waarmee u in slechts 5 minuutjes al kunt beginnen. Lees verder.

Slim beleggen op de beurs

Slim beleggen op de beurs in deze tijd

Als belegger hoopt u natuurlijk een mooi bedrag bij te verdienen met uw investeringen. Gelukkig is dat ook in deze tijden van economische schaarste goed mogelijk. De aandelen van het bekende Apple zijn bijvoorbeeld enorm in waarde gestegen tijdens de economische crisis: waar in 2009 een aandeel Apple nog 90 euro kostte, was dat in 2012 al 700 euro. Aan zulke koersstijgingen kunt u verdienen.

Er zijn namelijk kansen genoeg in de beleggingswereld. Beurzen stijgen tot recordhoogtes, zoals de Amerikaanse Dow Jones op 11 juli.

Slim beleggen op de beurs

Figuur 1, nieuwsbericht slim beleggen op de beurs. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Bron: RTLZ

Hoe kunt u geld verdienen?

Er zijn dus nog genoeg manieren om geld te verdienen met slim beleggen op de beurs. Bovendien hoeft dit u slechts weinig moeite te kosten.

Slim en toch simpel beleggen kan goed met behulp van gratis beleggingssoftware. Dit overzichtelijke programma stelt u in staat om te beleggen op koersen van over de hele wereld. En dat alles is slechts een klikje van de muis bij u vandaan, want meer hoeft u niet te doen om een belegging te openen.

Slim beleggen op de beurs met een handige constructie

De beleggingssoftware helpt u om slim te beleggen. Dit komt doordat er bij de beleggingen een handige constructie verwerkt zit, die in uw voordeel kan werken. Deze zogenaamde hefboomconstructie zorgt er namelijk voor dat uw inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. U kunt er dus een grotere positie mee innemen. Voorbeeld: u legt 100 euro in en dankzij de hefboomconstructie kunt u daarmee een positie innemen die 10 keer zo veel, namelijk 1.000 euro, waard is. Hierdoor zou u meer winst kunnen maken bij een koersstijging van uw belegging.

Het effect hiervan kunt u zien op de onderstaande afbeelding.

Slim beleggen op de beurs

Figuur 2, slim beleggen op de beurs met de hefboomconstructie. Klik op de afbeelding voor een vergroting.          

Slim beleggen op de beurs in de praktijk

We willen u laten zien dat de hefboomconstructie ook echt in de praktijk wordt gebruikt. Daarom verwijzen we u graag door naar een praktijkvoorbeeld. In dit voorbeeld belegt een belegger op aandelen Apple met behulp van de hefboomconstructie. De inleg was 600 euro, en mede dankzij de hefboom werd er 300 euro winst gemaakt in slechts 2 dagen. Dat is pas slim beleggen op de beurs!

https://allesoverbeleggen.com/aandelen/aandelen-apple-kopen-ervaring-300-euro-winst-met-daytraden

Oefen gratis met slim beleggen op de beurs

Goed nieuws: u kunt gratis oefenen met slim beleggen op de beurs. Hiervoor hoeft u alleen de eerder beschreven beleggingssoftware te openen. U kunt hierbij namelijk kiezen uit twee standen: de werkelijke en de demo. In de demo krijgt u ca. 20.000 euro fictief geld om mee te oefenen met slim beleggen. Overstappen op echt beleggen kan wanneer u dat wilt.

Dus als u winst wilt maken met slim beleggen of eerst wat ervaring op wilt doen in de demo, begint u met klikken op de link hieronder.

Begin hier met slim beleggen op de beurs

Bronnen: https://www.google.com/finance?q=NASDAQ:AAPL&sa=X&ei=wHYvUqXwEeq30QX-xAE&ved=0CDEQ2AEhttp://www.rtlnieuws.nl/economie/home/dow-jones-opent-op-hoogste-punt-ooit-juist-door-slechte-cijfers-arbeidsmarkt