Wilt u geld verdienen met aandelen Apple kopen? Allesoverbeleggen.com biedt een wel heel gemakkelijke manier; gewoon thuis op uw stoel zonder dat u een stap hoeft te zetten. Geld verdienen met beleggen wordt zo heel eenvoudig. In dit artikel laten wij zien hoe wij met 600 euro, bijna 300 euro verdienden op de Apple koers. Het geheim verklappen we alvast: daytraden.


apple

Wat is daytraden?

De basis onder thuis snel geld verdienen op de Apple koers heet daytraden. Dit is een vorm van beleggen die zich richt op particulieren die snel geld willen verdienen met beleggen. Het recept van daytraden lijkt ingewikkeld maar is eenvoudig. De belegger wil net zoals iedere ander aandelen kopen. Wanneer hij dit echter voor bijvoorbeeld 500 euro doet, koopt hij geen positie van 500 euro maar een veel grotere want een daytrader handelt met een veelvoud van zijn inleg.

Zo wil het voorkomen dat de inleg met 10 vermenigvuldig wordt. Maar dit hoeft niet altijd 10 te zijn. Veelvouden van 20 en 50 komen bijvoorbeeld ook voor, maar in ieder geval wordt zijn of haar handelskracht groter. Het voordeel van deze vermenigvuldiging laat zich gemakkelijk lezen:

“een aandelenpakket van 500 euro stijgt bij een procentuele stijging namelijk met tien keer zoveel euro’s als een aandelenpakket van 50 euro.”

Dit zorgt ervoor dat een daytrader die met 500 euro belegt, bij een koersstijging van 5%, al 250 euro verdiend. Had deze belegger geen gebruik gemaakt van daytraden, dan had deze maar 25 euro verdiend. Een aanmerkelijk verschil, vindt u niet?

Hoe kan je daytraden beginnen?

De grote vraag is natuurlijk hoe met dat daytraden begonnen kan worden? Kost dat niet heel veel geld en moeite bijvoorbeeld? Niets van dit al. Daytraden werkt met een eenvoudig computerprogramma dat bovendien gratis te proberen is. Het programma is overigens sowieso gratis te downloaden, maar daarnaast wordt u de kans geboden om met fictief geld daytraden gratis uit te proberen. Dit is helemaal vrijblijvend. U hoeft alleen maar uw emailadres in te voeren en kan aan de slag met, let op, echte koersen. Aan het eind van dit artikel kunt u het programma eens uitproberen.

Maar nu? Aandelen Apple kopen?

Concluderend kunnen we zeggen dat daytraden eenvoudig is en veel kansen biedt door vermenigvuldigingsmechanisme. De vraag die rest is; werkt daytraden ook daadwerkelijk? Deze vraag zal beantwoord worden met een recente belegging. Een nieuwsbericht deed het team van Allesoverbeleggen.com besluiten te gaan beleggen in Apple. Daytradend wel te verstaan. Kijkt u maar mee!

(1)   Aandelen Apple kopen; de aanleiding

Een invloedrijke belegger liet via Twitter weten dat hij heil zag in het aandeel Apple. Volgens hem was een aandeel Apple veel meer waard dan de huidige koers deed vermoeden. Hieronder ziet u de tweet. Deze tweet zette veel mensen aan tot volgen. Plots steeg de vraag naar het aandeel Apple flink, en daarmee de prijs. Wij waren er snel bij en boerden goed. Hieronder ziet u de tweet.

aandelen apple kopen

Figuur 1, aandelen Apple kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.            

(2)   Aandelen Apple kopen; inzetten

De inleg bedroeg 600 euro (omgerekend ongeveer 800 dollar, Apple is immers een Amerikaans bedrijf). Met het programma werd hiermee een positie van 8.000 dollar ingenomen (de inleg werd vermenigvuldigd met 10, zie kopje; wat is daytraden?). De koers steeg nadien goed, zoals u kunt zien in de onderstaande figuur.

aandelen apple kopen 3

Figuur 2, aandelen Apple kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.            

(3)   Aandelen Apple kopen; 300 euro winst in twee dagen

Zo hard zelfs dat vanmiddag, na twee dagen dus, de winst op bijna 300 euro stond. Dit betekent dat de koers van het aandeel in de tussentijd maar met bijna 5% gestegen is. Immers zorgt een 5% stijging ervoor dat een positie van 6.000 euro (8.000 dollar), 6.300 waard wordt (1,05*6.000=6.300). Dit is dus tien keer zoveel als het normaal op zou leveren, in geval van normaal in aandelen handelen. In dat geval zou namelijk een inleg van 600 euro, maar 630 euro waard worden. 300 euro winst vonden wij een mooi bedrag. Wij besloten daarom te stoppen. Hieronder ziet u het resultaat.

aandelen-apple-kopen-3

Figuur 3, aandelen Apple kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.            

(4)   Wilt u helemaal vrijblijvend daytraden proberen?

Dit voorbeeld laat zien dat daytraden daadwerkelijk een verschil kan maken. Met 600 euro werd immers een winst van bijna 300 euro behaald. In twee dagen! Dat allemaal met een gratis computerprogramma. Dat u gratis kunt uitproberen. U kunt aan de lijve ondervinden hoe het is om te daytraden door te oefenen in de demo modus van het programma. Met circa 20.000 euro fictief geld kunt daytraden op alle bekende koersen.

  1. Lijkt dit u wat?
  2. Oefenen op echte koersen?
  3. Met circa 20.000 euro fictief geld?
  4. Helemaal vrijblijvend?

Download dan hier de gratis demo! Daytraden is leuk, dynamisch en biedt veel kansen!

Bron: www.twitter.com