Er bestaan veel verschillende soorten beleggingsspellen, sommigen werken deels fictief, anderen werken met een hefboom en weer anderen werken helemaal fictief en worden helemaal niet beinvloed door de werkelijke aandelenmarkten. Bent u op zoek naar het juiste en meest educatieve beleggingsspel? Lees dan dit artikel en speel hét beleggingsspel gratis. 

Beleggingsspel gratis

Wij zouden u aan willen raden beleggingsspel te spelen dat zou dicht mogelijk bij de werkelijkheid komt. Dit omdat er u dan een zo werkelijk mogelijke ervaring hebt en u hiervan veel kunt leren. Wanneer u dan geoefend bent en wilt beleggen in de werkelijkheid zult u niet verrast zijn door diezelfde werkelijkheid.

Wij raden u aan een spel van een broker te spelen omdat deze broker dezelfde software ook verschaft aan mensen die werkelijk willen beleggen. Het enige verschil is dat u met fictief geld belegt en de mensen die echt beleggen met werkelijk geld. U kunt op deze site verschillende brokers vinden. Deze brokers hebben allen programmaatjes te downloaden waarmee u kunt beleggen.

Speel het beleggingsspel gratis en ontvang 20.000 euro

Wanneer u zo’n programma downloadt en een demoaccount aanmaakt krijgt u bij aanvang van het spel een gratis fictief startkapitaal van 20.000 euro. Met dit kapitaal kunt u gaan beleggen. U kunt met de programma’s van de broker op alle dingen beleggen omdat zoals reeds genoemd de brokers deze software ook aan echte beleggers verschaffen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere beleggingsspellen omdat dit een beter beeld geeft van de werkelijkheid. Vaak kun je in veel beleggingsspelen maar een op een paar uitgekozen aandelen beleggen omdat het anders veel tijd kost voor de maker om zijn software up-to-date te houden. Brokers hebben er echter hun werk van gemaakt om hun software up-to-date te houden en hun deze software bevat om die reden wel alle aandelen.

Het grootste voordeel van spelen van het beleggingsspel gratis

Het grootste voordeel van software gemaakt door een broker is de eenvoudigheid van het overstappen naar werkelijk geld. Veel spel beleggers stappen uiteindelijk over naar het echte beleggen. Dit duurt een maand of soms ook een jaar, maar de meesten stappen een keer over naar het echte werk. Ex-spelers van geen broker-beleggingsspelen zullen dan op zoek moeten naar een nieuwe methode om werkelijk mee te beleggen terwijl ex-spelers van broker-beleggingsspelen enkel hoeven te switchen van modus. Hiervoor is in de meeste gevallen maar één druk op een knop nodig. De belegger hoeft dan niet te wennen aan een nieuwe methode en kan direct en zeker beginnen met winsten behalen.

Bent u overtuigd van de voordelen van een brokerspel ten opzichte van andere beleggingsspellen? Zoek dan op deze site de broker die u het best past en speel het gratis beleggingsspel!

Wilt u ook beleggen via een beurs spel? Klik hier en download een gratis demoaccount waarmee u kunt handelen met virtueel geld!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging