Voor beginners kunt u het beste starten met demo beleggen. Dit betekent dat u risicoloos kunt oefenen in een beleggingsprogramma. Lijkt dit u interessant? In dit korte artikel leggen wij u uit hoe u kunt beginnen.

demo beleggen

Op vele manieren leren? Begin gewoon met demo beleggen.

Tegenwoordig zijn er veel manieren om te leren beleggen. U kunt hierbij denken aan boeken, seminars, cursussen en ga zo maar door. Natuurlijk zijn dit ook prima manieren om te leren beleggen. Wij hebben echter ook een hele goede manier voor u om te leren beleggen en waarbij u zelfs kunt beleggen met kleine bedragen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u het beste leert door het te doen.

U kunt namelijk eindeloos en risicoloos oefenen via een beleggingsprogramma. Binnen dit programma heeft u de keuze tussen de demo modus of de echte modus. Kies hier voor de demo modus. U ontvangt dan direct 20.000 euro fictief beleggingsgeld. Met dit beleggingsgeld kunt u op alle populaire koersen beleggen. Op deze manier krijgt u het beleggen snel onder de knie en leert u van uw eigen fouten.

U kunt de beleggingssoftware downloaden op uw computer maar deze is ook beschikbaar voor uw tablet en iPhone. Op deze manier kunt u altijd en overal beleggen wanneer het u uitkomt.

Tips demo beleggen

  1. Oefen in de demomodus met virtueel beleggen en 20.000 euro fictief geld.
  2. Zodra u overschakelt naar de echte modus ontvangt u een welkomstcadeau van 25 euro.
  3. Volg het beursnieuws; wij hebben voor u een app waarin u al het actuele beursnieuws kunt volgen. Slim beleggen begint hier.

Download hier de gratis demo!