Krachtig beleggen met een kleine inleg, dat is beleggen met CFD. Zie hier wat deze hefboomconstructie u in werkelijkheid kan opleveren. Probeer het gratis!

Beleggen met CFD

Onlangs maakten we 266% rendement, door te beleggen op Google.

Wilt u ook geld bijverdienen, zodat u luxe op vakantie kunt? In dit artikel helpen we u op weg, zodat u zelf grote winst kunt gaan nastreven. Eerst leggen we uit op welke manier wij zo krachtig kunnen beleggen. Vervolgens laten we u zien hoe eenvoudig dit in de praktijk is. Tot slot bieden we u de kans om onze methode direct gratis uit te testen. Overigens kunnen we geen garanties bieden, het blijft beleggen.

Wat is beleggen met CFD?

Misschien hebt u weleens gehoord van het Contract for Difference of CFD. Dit is een constructie die speciaal is ontworpen voor beleggers die snel resultaat willen. Zelf gebruiken we CFD’s bij iedere belegging. Maar hoe werkt het?

Bij beleggen met CFD maakt u gebruik van een soort hefboom. U legt een kleine inleg in, maar dankzij de constructie wordt dit bedrag een aantal keer vermenigvuldigd. Hierdoor kunt u voor hetzelfde geld handelen met een pakket aandelen dat 10, 20 of zelfs 50 keer meer waard is. Wist u dat het heel eenvoudig is om gebruik te maken van het Contract for Difference?

De eenvoud van CFD

Een groot voordeel van de hefboomconstructie is de eenvoud. U hoeft nergens aan te denken, want CFD’s zitten automatisch verwerkt in handige beleggingssoftware. Hierdoor kunt u snel en efficiënt beleggen. In figuur 1 ziet u een afbeelding van de software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, beleggen met CFD. Klik voor een vergroting.

Nu zullen we u de voordelen van beleggen met CFD in de praktijk bewijzen.

Beleggen met CFD op aandelen Google

Kort geleden wilden we een mooie belegging doen. Uiteindelijk lukte dat: we behaalden succes door te beleggen op de zoekmachine Google. Hieronder presenteren we deze belegging stapsgewijs. Ook u kunt deze stappen volgen bij uw eigen beleggingen.

Stap 1: nieuws over Google

Hoe begint een belegging? Wij raden u aan niet in het wilde weg te beleggen. Persoonlijk bekijken we eerst het beursnieuws. U kunt dit gratis doen op websites zoals het fd.nl of deaandeelhouder.nl. Op een van deze websites lazen we dat de kwartaalcijfers van Google tegenvielen.

Nu denkt u misschien dat slecht nieuws over Google betekent dat we niet op het bedrijf moeten beleggen. De koersen gaan waarschijnlijk dalen, omdat mensen niet graag aandelen hebben van bedrijven waar het slecht mee gaat. Toch biedt dat juist kansen. Met de handige gratis software kunt u namelijk ook beleggen op een koersdaling. Dit wordt ook wel short gaan genoemd.

Stap 2: short gaan op Google

We besloten te willen beleggen met een klein bedrag: 220 euro. Dankzij de software kon dit binnen 5 seconden. We klikten Google aan, voerden de inleg in en bevestigden de aankoop. Door het effect van CFD werd de inleg automatisch vergroot met 50. 50×220= 11.000 euro. Dit is de waarde van onze belegging. Omgerekend in dollars (Google is immers Amerikaans) is dat 15.200 dollar.

Stap 3: het verloop van de handel

Nu moesten we hopen dat de koers van Google inderdaad zou dalen. Hoe meer de koers zou dalen, hoe meer winst wij maakten. Daarom bekeken we de koersgrafiek in de dagen die volgden regelmatig. Dat kon gemakkelijk via de software, vanaf onze computer, tablet en mobiele telefoon. Hieronder ziet u wat wij zagen.

Beleggen met CFD

Figuur 2, beleggen met CFD. Klik voor een vergroting.

Stap 4: winst innen

11 dagen lang bleef de koers van Google dalen. Daarom lieten we de positie open. Maar na die 11 dagen vonden we het mooi geweest. We sloten de positie met een klikje van de muis, omdat we op dat moment een prachtige winst konden innen. Zoals u ziet maakten we 582,70 euro winst! En dat met een inleg van slechts 220 euro. Het rendement bedroeg dan ook 266%, het resultaat van slim beleggen.

Beleggen met CFD

Figuur 3, beleggen met CFD. Klik voor een vergroting.

Conclusies

Uit dit artikel kunt u de volgende lessen trekken:

  • Bekijk het nieuws voordat u belegt
  • Dankzij het Contract for Difference kunt u goed beleggen met kleine bedragen
  • Beleg gestructureerd en in stappen
  • De software maakt het beheren van posities gemakkelijker dan ooit

Probeer beleggen met CFD gratis uit!

Vandaag nog kunt u zelf beleggen met deze handige methode. We stellen de software namelijk ook tot uw beschikking. Onderaan dit artikel ziet u een link.

Wat u nog niet weet, is dat er een handige AEX simulator in de software verwerkt zit. Dat is een realistische oefening, waarin u gratis kunt beleggen. In deze simulator krijgt u ongeveer 20.000 euro fictief geld. Omdat u echte koersen te zien krijgt, is het een ideale manier van beleggen voor dummies. Twijfelt u nog? Probeer dan eerst de simulator uit. U hebt immers niets te verliezen!

Gratis toegang tot onze exclusieve software? Klik hier om te beginnen!

Bron: https://www.google.nl/