Beleggen met kleine bedragen, wie wil dat nou niet? In dit artikel ziet u een succesvolle belegging. Ook kunt u zelf aan de slag met gratis beurssoftware.

Beleggen met kleine bedragen

Snel beleggen met kleine bedragen

Waar denkt u aan bij het woord ‘beleggen’?  Als het goed is denkt u aan woorden als: gemak, snelheid, kansen. Tegenwoordig kunt u uw beleggingen beheren, waar en wanneer u wilt. Omdat u via internet handelt, hoeft het u maar weinig tijd te kosten. Bovendien kunt u dankzij een speciale constructie rendabel beleggen met een klein bedrag. Hoe? We laten het zien in ons praktijkvoorbeeld.

Winstgevend beleggen op TomTom in 3 simpele stappen

Bij het beleggen maken wij gebruik van een gratis beursprogramma. Hiermee betreden we online de beurs, zodat we kunnen handelen. Wij houden ons natuurlijk veel bezig met beleggen. Maar we bieden u, als parttime belegger, de kans om hetzelfde programma te gebruiken.

We laten u nu zien hoe we succesvol hebben belegd op TomTom, met een inleg van 200 euro. Dit deden we in 3 stappen. Dit plan kunt u zelf ook toepassen op uw beleggingen!

  1. Nieuwssites lezen
  2. Belegging openen
  3. Resultaat incasseren

1. Nieuwssites lezen

Onlangs lazen we op internet gratis het beursnieuws, om te zien of er nog kansen lagen. Dit kunt u zelf ook doen. Op websites als deaandeelhouder.nl vindt u enorme hoeveelheden met relevant beursnieuws Het volgende bericht viel ons op. Hieronder zullen we uitleggen waarom.

Beleggen met kleine bedragen

Figuur 1, beleggen met kleine bedragen. Klik voor een vergroting.

Zoals u ziet gaat het goed met TomTom. Dit bericht kunnen we vervolgens omvormen tot een verwachting over de koers van het bedrijf. Stelt u zich voor: als andere beleggers dat lezen, zouden ze geïnteresseerd kunnen raken in dit bedrijf. Goedlopende coöperaties kunnen immers meer winst opleveren. Als meer beleggers aandelen van TomTom willen kopen, terwijl minder mensen hun aandelen verkopen, zorgt dat voor een stijgende koers. Van deze mogelijkheid wilden we profiteren, dus openden we een belegging.

Als het goed is, kunt u voortaan zelf ook een analyse maken van het beursnieuws. Bedenk of het nieuws positief of negatief is en welke invloed het op de koers zal hebben. Handel hier vervolgens naar. Hoe? Dat laten we hier beneden zien.

2. Belegging openen

De volgende stap is het openen van een belegging. In de praktijk zult u zien dat dit een fluitje van een cent is. Voor ons was het belangrijk om snel te handelen, zodat we optimaal van de verwachte koersstijging konden profiteren. De gratis software hielp ons hierbij. We konden binnen 5 seconden een belegging openen door de koers aan te klikken en de inleg in te voeren. We typten in dat we 200 euro wilden inleggen.

Het bijzondere is dat dit niet de waarde van onze positie was. Onze inleg werd namelijk 20x meer waard, dankzij een bijzondere constructie: het Contract for Difference of CFD. CFD’s zitten automatisch in de software verwerkt. Dat is heel gemakkelijk.

20×200= 4.000 euro. Dit was de waarde van onze belegging op TomTom. Beleggen met weinig geld en toch een grote positie innemen, dat is pas slim beleggen. Om 9 uur ’s morgens openden we onze belegging met een klikje van de muis.

Wilt u zelf beleggen met een kleine inleg? U ziet het aan ons voorbeeld: dankzij CFD’s is dat geen probleem.

3. Resultaat incasseren

In het uur dat volgde, hadden we geen tijd om constant te beleggen. Er was namelijk een vergadering gaande op ons werk. Dankzij de handige software konden we toch beleggen. In de pauze bekeken we de koers namelijk gewoon op onze telefoon. We waren blij om te zien dat de koers flink gestegen was, zoals u ziet.

Beleggen met kleine bedragen

Figuur 2, beleggen met kleine bedragen. Klik voor een vergroting.  

Het resultaat: 120 euro winst in één uur tijd. Met één enkele muisklik sloten we de positie. De winst kwam direct en zonder omhaal op ons account. Dat ziet u hieronder.

Beleggen met kleine bedragen

Figuur 3, beleggen met kleine bedragen. Klik voor een vergroting.

Conclusie: ook door te beleggen met een klein bedrag (zoals 200 euro) kunt u hele mooie winsten behalen.

Zelf beginnen met beleggen?

In dit artikel hebben we bewezen dat het mogelijk is: een mooie winst met een kleine inleg. Hebt u zelf wat geld over? Beleggen met 100 euro is ook een mogelijkheid. Dankzij CFD’s hebt u slechts een lage inleg nodig om toch krachtig te kunnen beleggen. Andere voordelen van de software zijn:

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Keuze uit aandelen en andere beleggingsproducten
  • Internationale beurzen

Wilt u deze vorm van beleggen gratis en zonder risico testen? Klik dan hier voor de demo en ontvang circa 20.000 euro oefengeld. U maakt op een veilige manier kennis met de beurs.

Klaar voor het echte werk? Klik dan hier om direct te beginnen met beleggen!

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Euro