Wilt u weten hoe wij veel geld verdienden door te beleggen met 200 euro? Lees dan dit artikel en zie hoe wij met 200 euro een rendement van 36% behaalden.

Beleggen met 200 euro

Thuis beleggen met 200 euro

Denkt u erover om te gaan beleggen? Tegenwoordig kan beleggen gewoon thuis, wanneer u wilt. Dankzij handige beleggingssoftware bent u niet afhankelijk van een bank. Deze software kunt u downloaden, maar u kunt het ook online gebruiken. In beide gevallen kunt ermee beleggen in wereldwijde aandelen, munteenheden, delfstoffen en indices wanneer u dat wilt. Dat kan thuis, maar ook onderweg of op uw werk, want u kunt de software gebruiken op uw computer, laptop, tablet en smartphone. Zo wordt beleggen net zo mobiel als u bent. Ook biedt de software u een demo omgeving, waarin u op echte aandelenkoersen belegt maar met fictief geld. Zo kunt u ervaring opdoen met beleggen zonder dat u uw eigen geld kwijt kunt raken.

Als u op deze link klikt, kunt u de handige beleggingssoftware binnen 5 minuten gebruiken.

Dankzij de software kan beleggen met een kleine inleg ook een hoog rendement opleveren. U kunt veel winst maken door te beleggen met 200 euro. Dat komt door het hefboomeffect dat in het programma zit versleuteld. Let wel, het hefboomeffect gaat gepaard met een verhoogd risico. Wel beschikt het programma over mooie mogelijkheden om dit risico in te perken.

De hefboom zorgt ervoor dat uw inleg met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. Meestal is deze factor 10. Bij beleggen met 200 euro kunt u dan een positie innemen die 10×200= 2.000 euro waard is. Op de afbeelding hieronder wordt het hefboomeffect geïllustreerd.

Beleggen met 200 euro

Figuur 1, de hefboom bij beleggen met 200 euro. 

In de volgende paragraaf wordt onze praktijkervaring met het programma beschreven.

Beleggen met 200 euro in de praktijk

Om u te laten zien wat u kunt bereiken door te beleggen met 200 euro, hebben we een waargebeurde ervaring uitgebreid opgeschreven. Op die manier kunt u zien hoe wij beleggen met 200 euro aanpakten en kunt u er misschien iets van leren.

Onze eerste stap was het zoeken naar een aanleiding voor een koersstijging. Die vonden we in de vorm van een nieuwsbericht over het uitzendbureau Randstad. In het nieuwsbericht stond dat de omzetontwikkeling van Randstad verbeterde. Er is in 2013 minder krimp dan in 2012 en Randstad ziet dat de Europese markten zich langzaam herstellen. Dat is goed nieuws voor het bedrijf.

Beleggen met 200 euro

Figuur 2, het nieuwsbericht over Randstad. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wij verwachtten dat meer mensen na dit goede nieuws zouden gaan investeren in Randstad, waardoor de aandelen meer waard zouden worden. Daarom besloten we aandelen Randstad te kopen voordat deze koersstijging plaatsvond. Met de handige beleggingssoftware kan dit gemakkelijk en snel:

1. In de zoekbalk typen we ‘Randstad’ in en we selecteren het bedrijf.

2. We besluiten te gaan beleggen met 200 euro inleg.

3. Voor de veiligheid stellen we een “winst-stop” in. Die zorgt ervoor dat onze belegging automatisch eindigt bij 72 euro winst.

4. Tot slot klikken we op de knop “kopen”.

Naast een “winst-stop” bestaat er ook een zogeheten “stop-loss”. Die zorgt ervoor dat de belegging automatisch eindigt bij een bepaald verlies. In dit geval leek het ons niet nodig, maar dat is per situatie verschillend. Deze winst- en verliesstops zorgen ervoor dat u uw belegging niet angstvallig hoeft te bekijken, omdat de belegging bij al te grote uitschieters meteen eindigt. Uw winst wordt dan automatisch op uw account gezet.

Terug naar onze belegging met 200 euro. Om 9:03 uur ’s morgens hebben we de belegging geopend. Onze verwachting komt uit: de aandelen van Randstad worden meteen meer waard, zoals  u kunt zien op de afbeelding hieronder.

Beleggen met 200 euro

Figuur 3, de koersgrafiek van Randstad. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

We openen het programma opnieuw om 9:51. We zien dat de belegging automatisch is gestopt door onze winst-stop. Om 9:50 bekijken wij het programma weer. De positie heeft zichzelf gesloten door de winst-stop. Binnen 47 minuten hebben we 72 euro winst gemaakt met een inleg van 200 euro. Dat is een rendement van 36%. Een prachtig resultaat en een rendement wat u met sparen nooit zou kunnen bereiken. Als u een werkweek lang zulke resultaten behaalt, dan maakt u in 5 dagen 72×5= 360 euro winst. Hieronder ziet u hoe uw resultaat wordt weergegeven in de software.

Beleggen met 200 euro

Figuur 4, Winstgevend beleggen met 200 euro in aandelen Randstad. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Uiteraard is niet realistisch om ervan uit te gaan dat u elke dag zulke resultaten kunt betalen. Winst en verlies gaan vaak hand in hand. Van belang is daarom om uzelf goed voor te bereiden. Oefen daarom eerst met een gratis demo zodat u zonder risico fouten kunt maken!

Meer voorbeelden vindt u bij onze praktijkvoorbeelden. Hier kunt u lezen hoe andere beleggers winst hebben gemaakt, om daar zelf van te leren.

Wilt u liever meer te weten komen over de basis van het beleggen? Dan is de gratis cursus beleggen ideaal voor u. In minder dan 30 minuten leert u hier hoe u succesvol kunt beleggen. U maakt kennis met de belangrijkste begrippen, leert uw risico’s te beheersen en bekijkt verschillende manieren van beleggen. Voor deze handige, vrijblijvende cursus klikt u hier.

De voordelen van beleggen met 200 euro

We hebben de voordelen van beleggen met 200 euro nog even voor u op een rijtje gezet:

  • De hefboom biedt bijzonder interessante kansen.
  • Zonder veel poespas beleggen.
  • U kunt beleggen op uw computer, laptop, tablet en smartphone.

Tot slot hebben we de manier van beleggen die we bij de aandelen Randstad hebben toegepast schematisch weergegeven. Ook u kunt deze manier beleggen uitproberen in een demo. Let wel, dit is onze ervaring en biedt natuurlijk geen garantie.

Beleggen met 200 euro

Figuur 5, schematische weergave van de belegging in Randstad.

Beleggen met 200 euro? Klik hier om te beginnen

Bronnen:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Euro

http://www.deaandeelhouder.nl/news/2013/4/25/randstad_ziet_omzetontwikkeling_verbeteren/