Bent u opzoek naar een beleggers game? Met de gratis beleggers game kunt u spelen op uw pc, tablet en smartphone. Bouw uw eigen vermogen op door te handelen in aandelen over de hele wereld. U ontvangt  20.000 euro game geld waarmee u kunt beleggen op alle populaire koersen over de hele wereld, van aandelen als Facebook en Apple tot valuta als de dollar en euro. Deze beleggers game is geheel gratis en kunt u hier downloaden.

De beleggers game voor de pc, smartphone en tablet.

Met de gratis beleggers game voelt u zich een echte belegger. Het programma is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met een paar simpele handelingen koopt u aandelen in Amerika of valuta uit Japan. Het grootste voordeel is dat uw de beleggers game niet alleen op uw pc kunt downloaden maar ook op uw smartphone en tablet. U kunt de écht overal en altijd spelen!

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje3

Figuur 1, beleggers game. Klik om te vergroten.

Wat maakt de beleggers game zo leuk?

De beleggerswereld is constant in beweging. Dagelijks handelen miljoenen beleggers over de hele wereld in aandelen, grondstoffen, edelmetalen, valuta etc. Wat deze beleggers game zo leuk maakt is dat u niet belegt in een virtuele omgeving. De beleggers game gebruikt namelijk echte actuele koersen.  U beleeft op deze manier een echte beleggingservaring. Actuele gebeurtenissen hebben direct invloed op de koersen waardoor u actueel kunt in spelen op de beurs.

Veilig beleggen met de beleggers game

De beleggers game is een uitstekende manier om op een veilige manier bekend te raken met beleggen. U ontvangt een fictief bedrag van 20.000 game geld waarmee u kunt beleggen op actuele koersen. Hierdoor loopt u geen financieel risico en kunt u op een veilige manier ontdekken of uw beleggingsstrategieën werken.

Technische analyses

Een extra toevoeging van de beleggers game is de mogelijkheid om met een druk op de knop gebruik te maken van technische analyses. Met deze analyses kunt u trends in koersen uit het verleden analyseren om zo een voorspelling te doen over de toekomst. Vooral voor mensen die geen ervaring hebben met technische analyses kan dit een interessante mogelijkheid zijn.

Bijkomend voordeel: overstappen naar echt geld

Heeft u voldoende ervaring opgedaan in de beleggers game? Wilt u uw succes in praktijk brengen? Dan kunt u met een druk op de knop overstappen naar beleggen met echt geld. U bent dan al bekend met het beleggingsprogramma waardoor u met al het gemak kunt beleggen met echt geld.

Conclusie

De beleggers game biedt u de volgende opties:

  • Beleggen op echte actuele koersen.
  • U kunt ongelimiteerd oefenen met beleggen.
  • Een uitgebreid pakket aan technische analyses.
  • Dé manier om uw beleggingskwaliteiten te testen.
  • Met een druk op de knop kunt u overstappen naar beleggen met echt geld.

Begin met spelen

Om te starten met de beleggers game heeft u niet veel nodig. De beleggers game is gratis te downloaden voor de pc, tablet en smartphone. Hiervoor heeft u alleen een e-mail adres nodig. Geen gedoe met inschrijven dus.

Download hier de gratis beleggers game en begin direct met spelen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging