Wilt u de beurs verkennen met circa 20.000 euro speelgeld? Dan is beginnen met fictief beleggen hét antwoord.  Ontdek hier de voordelen.

Beginnen met fictief beleggen

Veilig en slim beleggen

Wilt u leren beleggen? Het aanbod aan informatie is overweldigend. Om u te helpen, bieden we één duidelijke oplossing: in 5 minuten beginnen met fictief beleggen.

Fictief beleggen is een oefening. Het programma is zo ontwikkeld dat het veel lijkt op de echte beurs. U krijgt een budget van ongeveer 20.000 euro fictief geld. Met dit geld kunt u handelen in aandelen voor dummies!  Zelf hoeft u dus helemaal niets te betalen.

Hieronder ziet u hoe u gemakkelijk kunt beginnen met fictief beleggen. Dit gaat via gratis software. Ook daar ontdekt u de voordelen van.

Nu beginnen met fictief beleggen

Wacht niet langer en volg deze 3 simpele stappen. Binnen 5 minuten kunt u al fictief beleggen.

#1: Kies een broker

Als u wilt gaan beleggen, hebt u vaak een broker nodig. Een broker is een bedrijf dat u toegang tot de beurs geeft. Zij bieden u ook de handige, gratis software aan. U kiest zelf hoe u die software gebruikt:

  • Echt beleggen met uw eigen geld
  • Fictief beleggen met circa 20.000 euro fictief geld

Omdat de broker een grote rol speelt, is het belangrijk dat u een betrouwbare kiest. Daarom hebben wij 3 goede brokers voor u geselecteerd. Op onze website kunt u zelf brokers vergelijken. Klik hier voor de selectie van brokers.

#2: Start de software op

U kunt de software zowel downloaden als online openen: aan u de keus. Nu hoeft u alleen nog een account aan te maken, met behulp van uw e-mailadres. Daarna kunt u direct beginnen met fictief beleggen!

#3: Fictief beleggen met de software

Zodra u begint met fictief beleggen, ontvangt u uw budget van circa 20.000 euro fictief geld. Handel direct op realtime koersen en leer het programma kennen. Dat zal uw weinig tijd kosten. Hieronder ziet u hoe duidelijk de interface is.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, beginnen met fictief beleggen. Klik voor een vergroting.

Beleg waar en wanneer u wilt! Beleggen kan ook vanaf uw tablet en smartphone. Gebruik uw tijd nuttig en leer op een leuke manier beleggen met de demo. Ontdek hoe de beurs werkt, train uzelf of probeer een nieuwe beleggingstechniek uit. Het kan allemaal.

Philips, euro’s en olie

In het screenshot zag u het al: de keuze aan koersen is enorm. Uiteraard kunt u beleggen in aandelen, maar daarnaast zijn er ook indices, valuta en grondstoffen beschikbaar! Dankzij al deze verschillende producten, kunt u kansen zoeken in allerlei gebieden.

Maar hoe weet u nu waarin u moet beleggen? Die vraag hebben anderen zich ook afgevraagd. Om u te helpen, hebben beleggers hun ervaringen uitgeschreven. Hiervan kunt u leren waar zij op letten. Klik op deze link voor de praktijkervaringen.

Begin nu!

Popelt u om te beginnen? Dat begrijpen wel helemaal. U hebt de theorie goed gelezen, maar nu is het tijd voor de praktijk! Klik op de link onderaan het artikel om direct naar de software te gaan. Weet u de voordelen nog?

  • Fictief en echt beleggen
  • Een snel en gemakkelijk programma
  • Handelen in verschillende beleggingsproducten

Begin direct met fictief beleggen: gratis en snel

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo