Wilt u op een uitdagende manier leren beleggen? Dan is de online beleggingssimulatie de oplossing voor u! Beleg gratis en veilig op actuele koersen. 

Online beleggingssimulatie

Online beleggingsverkeer

U wilt een moderne belegger worden, toch? Oefen dan met de online beleggingssimulatie en maak zo kennis met het moderne beleggen. Tegenwoordig gaat een groot deel van het beleggingsverkeer via het internet. Hoe? Met behulp van gratis software. Dit programma maakt het voor u mogelijk om met enkele muisklikken te handelen in aandelen, grond- en delfstoffen, buitenlandse valuta en indices. Hier ziet u een screenshot van de overzichtelijk ingedeelde software.

 

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, online beleggingssimulatie. Klik voor een vergroting.

Beleggen via internet biedt u dus veel voordelen. Leer uzelf de kneepjes van het vak met behulp van de online beleggingssimulatie.

Leren beleggen in de praktijk

Uiteraard wilt u goed voorbereid aan de slag gaan met online beleggen. Daarom bieden we u een fantastische optie waarmee u kunt leren beleggen: de online beleggingssimulatie. Deze oefening maakt deel uit van de gratis software die we eerder beschreven. Hiermee kunt u realistische beleggen zonder dat het u iets kost. U krijgt namelijk gratis circa 20.000 euro fictief geld! Met dit persoonlijke budget handelt u op allerlei realtime koersen. Net als betalende beleggers!

Als u de software opent, mag u zelf kiezen. Gaat u de echte beurs op, of begint u met fictief beleggen? Hieronder ziet u wat wij aanraden.

Onze tip

We willen u op het hart drukken om te beginnen met de online beleggingssimulatie, voordat u echt gaat beleggen.

De simulator maakt het immers mogelijk om veilig kennis te maken met beleggen. Beginnersfouten zijn hier niet erg, omdat u toch fictief handelt. Leer van uw fouten, test de software uit en ontdek uw stijl van beleggen. Zie wat het effect is van beleggen met weinig geld, of juist met grotere bedragen. Ontdek de verschillen tussen beleggingsproducten. Met de online beleggingssimulatie kan het allemaal.

Nadat u hebt geoefend in de simulatie, kunt u gemakkelijk overstappen op echt beleggen. Zie wat andere beleggers hiermee hebben bereikt. Klik hier voor de praktijkvoorbeelden.

Beginnen met de online beleggingssimulatie

U kunt dus gratis ervaring opdoen met beleggen, dankzij de simulatie. Grijpt u deze kans? Binnen 5 minuten kunt u al handelen in de simulatie. Volg daarvoor deze stappen:

1. Kies een aanbieder van de gratis software

Op internet bieden allerlei bedrijven u hun versie van de beleggingssoftware aan. Maar u wilt natuurlijk het allerbeste. Wij hebben speciaal voor u drie goede aanbieders geselecteerd. Kies degene die het beste bij u past! Klik hier voor onze selectie van de gratis beleggingssoftware.

2. Maak een account aan

Om de simulatie te kunnen openen, hebt u een account nodig. Hiervoor hebt u slechts een e-mailadres nodig. Het aanmaken van een account is dus zo gebeurd!

3. Aan de slag

Kies nu voor de optie ‘demo beleggen’. Dit is de online beleggingssimulatie. U ontvangt automatisch uw circa 20.000 euro fictief geld. Nu kunt u dus aan de slag!

Bent u overtuigd van het nut van de online beleggingssimulatie? Wij wel! Denk immers aan de vele voordelen die de simulatie u biedt:

  • Gratis en vrijblijvend
  • Realistisch de beurs leren kennen
  • Handelen op dezelfde koersen als betalende beleggers
  • Leer slim beleggen door ervaring

Wacht niet langer! Klik hier om direct te beginnen met de online beleggingssimulatie

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Simulatie