Riemen vast! In dit artikel leren we u beleggen. Maar voordat u de beweeglijke aandelenmarkt opgaat, kunt u eerst gratis zonder risico aandelen kopen.

Zonder risico aandelen kopen

Wat is beleggen anno 2014?

Wilt u vandaag nog beginnen met beleggen? Dat is geen enkel probleem. De beurs is tegenwoordig namelijk snel toegankelijk voor iedereen. Het enige wat u nodig hebt om te kunnen beleggen, is een apparaat met internetverbinding.

Als u wilt, kunt u binnen vijf minuten aan het beleggen zijn vanaf uw laptop of computer, tablet en smartphone. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij een gratis handelsplatform. Deze software maakt biedt u de volgende voordelen:

  • Een groot aanbod aan koersen
  • Snel en gemakkelijk beleggingen openen
  • Behulpzaam bij het beleggen
  • Handig beleggen met kleine bedragen
  • Gratis virtueel beleggen

Over deze laatste optie vertellen we u hieronder meer.

Zonder risico aandelen kopen

De software die we hierboven beschreven is ideaal voor de actieve belegger. Maar wat u nog niet wist, is dat het u ook kan helpen te leren beleggen. Het programma bevat namelijk een bijzondere optie: virtueel beleggen.

Hierbij hebt u de echte software tot uw beschikking en krijgt u realtime koersen van alle aandelen te zien. Het enige verschil met echt beleggen is dat u uw eigen portemonnee niet nodig hebt. U legt zelf geen geld in: alles wordt betaald door het programma. Hierdoor beschikt u over zo’n 20.000 euro virtueel geld, waarmee u eindeloos kunt oefenen. Eigenlijk is het dus de beurs voor dummies: ideaal!

Een goed begin is het halve werk

Zonder risico aandelen kopen is dus levensecht. Hierdoor wordt u goed getraind. Iedereen kan beginnen met beleggen, maar u kunt boven de massa uitstijgen dankzij uw goede training.

Bovendien kunt u altijd overstappen op echt beleggen. U krijgt immers dezelfde software te zien, dus hier hoeft u niet meer aan te wennen. De software is overigens zeer gebruiksvriendelijk. Ook wij handelen al lang met deze prettige software, waar u hieronder een screenshot van ziet.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, zonder risico aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

Wat kunt u bereiken met de gratis beleggingssoftware?

Het is leuk dat u kunt leren beleggen met de software, maar dat is natuurlijk niet waar het om draait: u wilt winst maken! Ook dat is heel goed mogelijk met de gratis software. Het programma is snel, waardoor u adequaat kunt reageren op ontwikkelingen op de beurs. Ook is het eenvoudig om uw inleg op uw account te storten: dit kan gewoon met iDeal, of met creditcard of PayPal. Aan u de keus.

Het is bewezen dat er winst gemaakt kan worden met de software. Ons lukt het regelmatig. Wilt u zien hoe? Klik hier voor onze praktijkervaringen.

Grijp uw kans en begin vandaag nog!

Als u wilt, kunt u vandaag nog beginnen met zonder risico aandelen kopen. Als u op de link hieronder klikt, kunt u binnen 5 minuten beginnen. Om de voordelen van virtueel beleggen kunt u niet heen:

  • Leer slim beleggen
  • Maak kennis met de software
  • Circa 20.000 euro virtueel geld
  • Stijg uit boven de massa van ongetrainde beleggers

Klik hier en begin binnen 5 minuten met zonder risico aandelen kopen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo