Welkom bij het laatste hoofdstuk van de gratis cursus beleggen! In dit laatste deel krijgt u de kans om een broker naar keuze te selecteren. U kunt dan zelf beginnen met beleggen. Lees hier meer informatie over het tot stand komen van de brokersvergelijking.

Zelf beginnen met beleggen

Hoe kunt u zelf beginnen met beleggen?

U weet al dat we handelen met behulp van gratis beleggingssoftware. Om te beginnen, hebt u dit programma nodig. Wij bieden u een selectie van drie vooraanstaande brokers, die u elk een betrouwbare en veilige versie van de software bieden. We hebben de brokers vergeleken op:

  • Service
  • Aanbod van koersen
  • Toezicht van financiële waarnemers
  • En vele andere factoren

Nu kunt u zelf de brokers vergelijken, door verder te lezen!

Doe gratis en veilig ervaring op

Alle versies die wij u bieden, hebben een bijzondere eigenschap: u kunt kosteloos oefenen met beleggen. De software heeft namelijk een ‘demo’. Hier gebruikt u de software voor fictief beleggen. Dit is voor u helemaal gratis, want het programma schenkt u 20.000 euro fictief geld. Vervolgens kunt u zoveel u wilt beleggen op echte koersen. Oefen met beleggen en doe ervaring op met de beurs. Ideaal voor de beginnende belegger!

Zelf beginnen met beleggen in de demo? Volg dan deze stappen.

  • Stap 1  Download de software of open het in uw browser.
  • Stap 2  Voer uw e-mailadres in en creëer een account.
  • Stap 3 Kies of u echt wilt beleggen of gebruik wilt maken van de demo.

Uiteraard ontvangt u alleen nuttige mail en geen spam.

Wat zijn de pluspunten van de verschillende brokers? Hieronder bespreken we Plus500, Markets en eToro kort.

Kenmerken van Plus500

Zelf beginnen met beleggen

 

 

 

 

 

 

Illustratieve prijzen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De gratis demo van Plus500 maakt dat deze broker erg geschikt is voor beleggers die rustig aan willen beginnen. Bovendien kunt u kiezen uit zeer veel verschillende koersen waarop u wilt beleggen.

De populariteit van deze broker neemt snel toe. Terecht, vinden wij, want ze bieden u zeer overzichtelijke software. Verder is Plus500 een zeer betrouwbare broker. Zij heeft een vergunning van de Engelse beurswaakhond (F.C.A.) en de Cypriotische (Cysec). Deze waarnemers houden toezicht op het gedrag van de broker.

Klik hier om direct te beginnen met Plus500

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 82% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.

Kenmerken van Markets

Zelf beginnen met beleggen

Een groot voordeel van Markets is dat u met deze broker op veel verschillende valuta (ook wel Forex producten genoemd) kunt beleggen. Ook biedt Markets u veel handige hulpmiddelen, zoals indicatoren en grafieken. De beginnende belegger zal hier aan moeten wennen, maar het is een prettige optie voor beleggers die een technische analyse als hulpmiddel willen gebruiken.

Klik hier om direct te beginnen met Markets

Kenmerken van eToro

Zelf beginnen met beleggen

De jonge broker eToro is een aanrader voor beleggers die veel actief zijn op sociale media. Deze maken bij eToro namelijk onderdeel uit van de software. Zo kunt u met behulp van het programma succesvolle beleggers in de gaten houden. Met één simpele muisklik doet u hun beleggingen na. Dit is een interessante optie.

Een nadeel van deze broker is dat u uit minder beleggingsproducten kunt kiezen om in te handelen.

Klik hier om direct te beginnen met eToro

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and digital assets, as well as trading CFDs.  76% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage.  You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Gefeliciteerd! Nu u de brokers hebt vergeleken, hebt u de cursus beleggen voor beginners helemaal doorlopen. U kunt nu zelf goed voorbereid zelf beginnen met beleggen. Als u nog vragen hebt, kunt u altijd mailen naar info@allesoverbeleggen.nl.Veel plezier en succes met slim beleggen!

Het team van Allesoverbeleggen.com