Wilt u aandelen Heineken kopen maar met een klein bedrag handelen? In dit artikel laten wij zien hoe wij belegden in aandelen Heineken. Wij kochten aandelen Heineken voor 500 euro en verdienden 97 euro binnen een paar uur door te beleggen in aandelen Heineken. Een uitstekend rendement van 20% Wij speelden in op een koersstijging van het aandeel Heineken. Dit deden wij nadat Heineken haar jaarcijfers 2012 bekend maakte. Door actueel het nieuws te volgen kan er veel geld verdiend worden. Deze methode kan ook heel makkelijk door u gebruikt worden!

aandelen-heineken-kopen-plaatje10

Aandelen Heineken kopen. De aanleiding.

De aanleiding om aandelen Heineken te kopen was het nieuwsbericht dat op verschillende nieuwssites verscheen. Zowel op FD.nl, DFT.nl en NRC.nl kwamen berichten over de jaarcijfers 2012 van Heineken. Deze waren erg positief. Heineken heeft het afgelopen jaar de omzet en winst zien stijgen. Deze aanleiding geeft enige zekerheid dat de koers van Heineken zou gaan kunnen stijgen omdat dit een positief bericht is. Nu aandelen Heineken kopen lijkt ons daarom een mooi instap moment.aandelen-heineken-kopen-plaatje1

Figuur 1, nieuwsbericht Heineken stijging omzet en winst. Bron: NRC.nl

aandelen-heineken-kopen-plaatje2

Figuur 2, nieuwsbericht Heineken stijging omzet en winst. Bron: fd.nl

Door in te spelen op een koers stijging hebben wij 500 euro belegd in het aandeel Heineken. Dit hebben we met een gratis computer programma van een online broker gedaan. Deze methode van online beleggen is erg makkelijk en snel. Het enige wat wij hoefden te doen is het aandeel van Heineken op te zoeken en geld in te zetten op een koersstijging. Dit kan al in een paar muisklikken en zorgt er voor dat wij snel kunnen inspelen op actuele nieuwsberichten. 

Beleggen in koersstijging aandelen Heineken

Iets voordat de beurs opent om 9 uur hebben wij ons programma gestart en zochten wij het aandeel Heineken. Hierop hebben wij 500 euro ingezet. Om met een klein bedrag een hoog rendement te kunnen behalen wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd hefboom effect. Dit maakt het mogelijk dat wij met 500 euro aandelen Heineken kopen ter waarde van 3450 euro. In het geval van Heineken stond de hefboom op 7 waardoor ik aandelen Heineken kon handelen ter waarde van 3450 euro. Het hefboom effect ligt in de meeste gevallen op 10. Oftewel, je kan met 10 keer zoveel aandelen handelen dan je normaal zou kunnen. Het gevolg: meer kracht. Een kleine beweging zorgt al voor een groot resultaat.

aandelen-heineken-kopen-plaatje3

Figuur 3, Winst Heineken aandelen. Klik om te vergroten.

Na het openen van de beurs steeg het aandeel Heineken de gehele ochtend. Na een paar uur was het  aandeel Heineken bijna 100 euro meer waard. Dit vonden we een mooi moment om uit te stappen en hebben wij een winst gepakt van 97 euro! In figuur 3 en 4 ziet u de winst en de stijging van het aandeel in de verloop van de ochtend.

aandelen-heineken-kopen-plaatje4

Figuur 4, Grafiek Heineken aandelen. Klik om te vergroten.

Zelf aandelen Heineken kopen ?

Wilt u ook aandelen Heineken kopen en op deze manier geld verdienen! Download dan hier het gratis programma van de online broker. U kunt ook eerst zelf oefenen met het online handelen. Dit kan in hetzelfde gratis programma. U ontvangt dan een gratis fictief startkapitaal van 20.000 euro waarmee u kunt handelen op echte koersen. Op deze manier kunt u gratis beleggen en op een veilige manier het beleggen onder de knie krijgen.

Wilt u ook aandelen Heineken kopen online? Download dan hier het gratis programma.

 

Bron:http://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/13/heineken-boekt-meer-winst-en-omzet-in-2012/, http://beurs.fd.nl/noteringen/11770/heineken/koersen