Wilt u aandelen Nutreco kopen? Wij behaalden 10% rendement in slecht 3,5 uur. Aandelen Nutreco kopen is makkelijker dan u denkt. Het enigste wat u nodig heeft is een gratis beleggingsprogramma van een online broker. Lees hier hoe dit precies zit.

aandelen-nutreco-kopen-plaatje11.jpg

Aandelen Nutreco kopen is allang niet moeilijk meer. Vroeger moest u naar de beurs of bank om aandelen van een bedrijf te kopen. Dit was vaak een gedoe met veel regels en formulieren. Tegenwoordig gaat die allemaal via internet. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om thuis op de bank te handelen in aandelen. We zijn zelfs al zover dat we via de smartphone en tablet kunnen handelen op de beurs.

Online beleggen

Nutreco is een Nederlands bedrijf voor productie en handel van diervoeding. Zelf aandelen Nutreco kopen kunt u doen via een gratis beleggingsprogramma van een online broker. Een online broker is eenvoudig gezegd een tussenpersoon tussen u en de beurs. De broker stelt u via het beleggingprogramma in verbinding met de beurs. Hierdoor kunt beleggen in vrijwel alle koersen over de hele wereld. U kunt beleggen in aandelen, edelmetalen, valuta, gronstoffen etc.

Wij beleggen online met een beleggingsmethode genaamd speculeren. Bij speculeren verdient u geld door in te spelen op een koersstijging of daling. Een ander meekomend voordeel bij speculeren is het zogeheten hefboomeffect. Het hefboomeffect maakt het mogelijk dat u met weinig geld meer kunt beleggen waardoor uw winst hoger kan uitpakken. Dit hebben brokers gedaan om het online beleggen aantrekkelijk te maken.

Aandelen Nutreco kopen: hoe werkt dat precies?

Bij het speculeren is het belangrijk om opzoek te gaan naar een aanleiding. Een aanleiding geldt voor ons als extra onderbouwing om te weten welke kant een koers op gaat. Zo ook in het geval bij Nutreco. Zo lazen wij op 28 maart 2013 dat Nutreco aangekondigde haar aandelen inkoopprogramma te hebben afgerond. Dit bekent dan Nutreco meer eigen aandelen in het bezig heeft en minder afhankelijk is van andere aandeelhouders. Hierdoor hoeft Nutreco minder verantwoording af te leggen aan haar aandeelhouders en is het makkelijker instaat haar eigen koers te varen. Door minder verantwoording aan andere aandeelhouders zal Nutreco sneller zelf haar beslissingen kunnen nemen, dit is een positieve ontwikkeling en zou aanleiding kunnen zijn dat de waarde van de aandelen Nutreco  kunnen gaan stijgen.

aandelen-nutreco-kopen-plaatje2

Figuur 1, nieuwsbericht aandelen Nutreco kopen. Bron: belegger.nl

Hier willen wij geld aan verdienen. Wij besloten daarom te speculeren met een bedrag van 600 euro op een koersstijging van het aan deel Nutreco. Zoals eerder genoemd hebben we het voordeel bij speculeren van een hefboomeffect. Daarom kunnen we met een klein bedrag van 600 euro aandelen Nutreco kopen met hefboom effect, deze ligt in de meeste gevallen op 10x. Dit betekent dat onze inleg van 600 euro wordt vertienvoudigd. Wij konden aandelen Nutreco kopen met een waarde van 6000 euro (=600 x 10). Met een groter pakket aan aandelen wordt onze winst ook groter.

Ons vermoeden bleek uit te komen. In de loop van de ochtend bleef het aandeel Nutreco stijgen.

aandelen-nutreco-kopen-plaatje3

Figuur 2, grafiek aandelen Nutreco kopen. Klik om te vergroten.

In slecht 3 uur hadden onze aandelen een waarde bereikt van 6062 euro. Wij besloten op dit moment onze winst van 62 euro te pakken. Een super rendement van 10% in slechts 3 uur en dat met een kleine inleg van 600 euro.

aandelen-nutreco-kopen-plaatje4

Figuur 3, resultaten aandelen Nutreco kopen. Klik om te vergroten.

Wilt u meer praktijkvoorbeelden lezen? Ga dan naar deze pagina.

Eerst gratis oefenen?

Wilt u wel online beleggen maar dit niet gelijk met geld doen? Met het beleggingsprogramma van de online broker heeft u de mogelijkheid te kiezen voor de optie ‘demo-modus’. U krijgt dan circa 20.000 euro aan speelgeld waarmee u kunt beleggen op realtime koersen.  Een veiligere manier om het beleggen te oefenen is er niet.

Conclusies

  • Aandelen Nutreco kopen is met één druk op de knop gebeurd.
  • U kunt gratis oefenen.
  • U kunt overal en altijd beleggen op de pc, tablet en smartphone.
  • Door het hefboomeffect kunt u bij een stijging met een klein bedrag een hoge winst behalen.

Nu aandelen Nutreco kopen? Download hier het gratis beleggingsprogramma.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Nutreco