Wij verdienden 250 euro door te beleggen in aandelen TenCate. Een rendement van 35% in slecht 2 uur. Wilt u aandelen TenCate kopen? Lees in dit artikel de ideale methode om geld te verdienen door te beleggen in aandelen TenCate.

aandelen-tencate-kopen-plaatje4

De ideale methode: Speculeren

Om geld te verdienen op aandelen TenCate gebruiken wij een beleggingsmethode genaamd speculeren. Deze variant van traditioneel beleggen staat bekend om de eenvoud en een hoog winst potentieel. Speculeren kan makkelijk via een gratis computerprogramma en heeft hoog winst potentieel omdat het gebruikt maakt van een hefboomeffect.

Aandelen TenCate kopen met speculeren: hoe werkt dat?

Bij speculeren zet u geld in op een koersstijging of daling. Deze manier van beleggen is mogelijk via een aandelenmakelaar, ook wel broker genoemd. Deze makelaar stelt u in staat via een gratis computerprogramma te speculeren in koersen over de hele wereld.

Om deze vorm van beleggen aantrekkelijk te maken maakt de broker gebruikt van een hefboom. Deze hefboom ligt meestal rond de 10x. Hierdoor wordt de waarde over uw inleg vertienvoudigd (10x) waardoor het beleggen dus sneller gaat en u dus meer risico loopt, maar u meer koopkracht hebt. Een voorbeeld:

  • Stel u wilt beleggen met een bedrag van 100 euro. Met speculeren kunt u 100 euro inzetten op een koersstijging of daling.
  • Stel u zet 100 euro in op een stijging van de AEX. Door het hefboomeffect wordt u inleg vertienvoudigd (10x). U belegt dan op een koersstijging van de AEX met een aandelenpakket ter waarde van 1000 euro.
  • Stel de koers van de AEX stijgt met 2% dan is uw aandelenpakket 1020 euro waard. Als u op dat moment uitstapt heeft u een winst van 20 euro op een inleg van 100 euro. Een bijzonder hoog rendement van 20%.

Dit is de aantrekkingskracht van speculeren. U kunt al met een klein bedrag een hoge winst halen.

Aandelen TenCate kopen door te speculeren

De kunst van het speculeren is het weten wanneer een koers gaat stijgen of dalen. Wij speculeren alleen als er een aanleiding is. Dit verhoogt namelijk de kans op een succesvolle belegging omdat je verwachting dan onderbouwd wordt door cijfers en nieuwsfeiten. Een voorbeeld :

  • Als een bedrijf goede jaarcijfers bekend maakt is dit positief nieuws en zou de koers positief kunnen beïnvloeden. Veel beleggers zullen aandelen van een succesvol bedrijf willen kopen waardoor het aandeel meer waard wordt. Door hierop te speculeren kunt u geld verdienen.

Op deze manier verdienden wij 250 euro op het aandeel TenCate. Op 1 maart kwam het nieuws naar buiten dat TenCate de winst in 2012 flink heeft zien dalen. Dit is slecht nieuws voor TenCate. Wij besloten daarom te speculeren op een koersdaling van het aandeel TenCate.

aandelen-tencate-kopen-plaatje3

Figuur 1, nieuwsbericht TenCate. Bron: DFT.nl

Wij speculeerden met een inleg van 700 euro op een koersdaling van TenCate. Dit kan heel makkelijk via het gratis beleggingsprogramma van een online broker. Door het hefboom effect wat bij speculeren komt kijken is onze inleg vertienvoudigd (10x). Onze inleg van 700 euro was nu 7000 euro waard. Om 9 uur bij de opening van de beurs bleef het aandeel van TenCate dalen. Het slechte nieuws had als gevolg dat veel beleggers hun aandelen van de hand deden.

aandelen-tencate-kopen-plaatje1

Figuur 2, grafiek aandeel TenCate. Klik om te vergroten.

Het aandeel bleef dalen waardoor wij besloten om 11:15 onze winst van 250 euro te pakken. Een rendement van 35% over een inleg van 700. Een mega rendement in slechts 2 uur!

aandelen-tencate-kopen-plaatje2

Figuur 3, resultaat aandeel Tencate.

Zoals u ziet is aandelen TenCate kopen niet moeilijk. Speculeren maakt het mogelijk om in een korte tijd veel geld te verdienen. Daarom kiezen wij voor deze vorm van beleggen. Wilt u andere praktijkvoorbeelden waarbij we speculeren op de beurs. Ga dan naar deze pagina.

Zelf aandelen TenCate kopen?

Wilt u zelf aandelen TenCate kopen? Met speculeren kunt u beleggen is alle populaire aandelen over de hele wereld. U heeft met speculeren ook de mogelijkheid om eerst te oefenen. U kunt in het programma dan kiezen voor de optie ‘demo-modus’. Hiermee ontvangt u circa 20.000 euro fictief geld waarmee u kunt speculeren in actuele koersen. De ideale manier om te leren beleggen met speculeren!

Aandelen TenCate kopen met speculeren? Download hier het gratis speculatie programma.

 

Bron: http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/ten_cate/21343689/__TenCate_voelt_krimp_Amerikaanse_defensiemarkt__.html, http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninklijke_Ten_Cate_NV