Stelt u zich weleens de vraag; hoe werkt beleggen in aandelen? Lees dan dit artikel. Wij zullen eenvoudig uitleggen hoe u kunt beginnen met beleggen. Dit is een grote kans want u kunt het helemaal gratis uitproberen. In dit artikel beschrijven wij onze manier waarmee wij regelmatig winsten pakken.

hoe werkt beleggen in aandelen

Hoe werkt beleggen in aandelen

Er bestaan heel veel manieren van beleggen. Zo kunt u naar de bank gaan of een professionele belegger voor u laten beleggen. Ook kunt u het helemaal zelf doen. Hoewel veel mensen weten dat zij het zelf kunnen, doen zij het niet omdat beleggen te moeilijk zou zijn en veel te veel tijd in beslag zou nemen. Dit is opmerkelijk omdat dit helemaal niet zo is. Om te beleggen hebt u aan een kwartiertje op een dag genoeg. Wel belangrijk hiervoor zijn de juiste middelen. We zullen deze in dit artikel daarom uitgebreid noemen.

Zelfstandig beleggen in aandelen met een gratis platform

Om zelfstandig te beleggen hebt u een handelsplatform nodig. Dit klinkt heel bombastisch maar is niet meer dan simpele software waarin u koersen uit de hele wereld kunt vinden. U kunt een goed handelsplatform via deze link helemaal gratis downloaden. In dit platform vindt u wereldwijd bekende bedrijven als Google en Facebook maar ook nationale ondernemingen zoals Ziggo en Heineken. Hieronder ziet u een screenshot van het platform.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, hoe werkt beleggen in aandelen. Klik op figuur op deze te vergroten.

Aan al deze bedrijven zit een koers vast; dit is de waarde van 1 aandeel van zo’n bedrijf. Deze koersen veranderen iedere dag door verschillende invloeden. De kunst van beleggen is winst maken door te profiteren van deze koersen. Dit kan bijvoorbeeld door aandelen te kopen van een sterk presterend bedrijf te kopen. Aannemelijk is dat de aandelen van dit bedrijf meer waard worden omdat het bedrijf beter presteert en meer mensen daarom aandelen willen hebben. Let wel, dit is een versimpelde weergave. In de ervaringen kunt u lezen hoe wij winst pakten. Doordat op deze manier ook uw aandelen meer waard worden, kunt u geld verdienen. Als u immers uw waardevolle aandelen weer verkoopt, is de prijs die u ontvangt hoger dan die u voor de aandelen betaald heeft. Het verschil is uw winst.

Hoe werkt beleggen in aandelen? Leer van ervaringen!

Het klink allemaal omslachtig: aandelen kopen en verkopen, koersstijgingen.. Toch is dit alles met het handelsplatform is een mum van tijd gebeurd. Op deze site hebben wij hier tientallen voorbeelden van. U kunt namelijk onder het kopje praktijkervaringen, uitgeschreven beleggingen vinden. Stap voor stap wordt in deze beleggingen uitgeschreven, zodat u een letterlijk uitgelezen beeld krijgt van hoe u zou kunnen beleggen. Onderaan het artikel staat een link naar de beleggingservaringen.

Wanneer de ervaringen leest, zult u zien dat wij als aanleidingen voor de beleggingen nieuwsberichten gebruiken. Deze nieuwsberichten halen wij van de bekende nieuwssites als NRC.nl en telegraaf.nl. Deze sites zijn gratis te bezoeken. Zodoende kost het amper tijd en geld om aan goede aanleidingen te komen.

Helemaal gratis oefenen met 20.000 euro

Tot slot willen wij een noemenswaardige optie van het gratis platform belichten. Het platform bevat namelijk naast een werkelijke omgeving ook een demo modus. Dit is een omgeving waarin u de echte bedrijven en koersen vind maar met nep geld kunt handelen. Dit neppe geld (ongeveer 20.000 euro) ontvangt u zodra u de demo modus betreedt, helemaal gratis. Op deze manier kunt oefenen met beleggen zonder dat een risico loopt. Een geweldige leerervaring! Nu heeft u antwoord op hoe werkt beleggen in aandelen.

Hoe werkt beleggen in aandelen? Klik op deze link en probeer het gratis in de demo modus.

Klik op deze link voor beleggingservaringen.

Bron: https://allesoverbeleggen.com/praktijkvoorbeelden