Kijk hier voor  de succesvolle daghandel strategie die wij hanteren. Wij gebruiken een toegankelijke methode waarmee u de beurs leren kennen.

Daghandel strategie

De belegger thuis als spil van de daghandel strategie

Een goede daghandel strategie begint met een actieve daghandelaar. Deze probeert te profiteren van de verschillen in prijs van koersen. Wanneer deze handelaar een prijsstijging of –daling aan ziet komen, en hierop speculeert, maakt hij of zij winst wanneer deze speculatie ook echt klopte. Het doel van de daghandelaar is dus om op tijd veranderingen in de aandeelprijzen aan te zien komen, en hier dan op in te zetten.

Om dit doel te bereiken, is het als daghandelaar fijn om een soort houvast te hebben in de vorm van een goede daghandel strategie. Hiervan zijn er in de loop der jaren velen in omloop gekomen. De onderlinge verschillen in deze methoden zijn groot: sommigen zijn zeer ingewikkeld en anderen juist weer verrassend simpel. Niemand kan zeggen wat de beste strategie is, maar wij menen dat de simpelere strategieën het meest aantrekkelijk zijn voor u. Dit omdat ze effectief zijn, maar zeker ook omdat iedereen ze kan begrijpen zonder ze uren te bestuderen. Onze strategie is dus niet onderbouwd, maar is ideaal voor het kweken van gevoel bij koersen. Als u de beurs wat verder hebt leren kennen, kunt u wat dieper in de stof duiken.

De toegepaste daghandel strategie

Dan nu de uitleg over hoe de daghandel strategie in de praktijk werkt. Hiervoor moet de daghandelaar actief nieuwsfeiten over bedrijven in de gaten houden. Investeerders gebruiken deze nieuwsfeiten namelijk om hun oordeel op te baseren, en daarom kunnen nieuwsfeiten het gedrag van investeerders beïnvloeden. En dat gedrag zorgt op zijn beurt vaak weer voor koersveranderingen. Wanneer het nieuws positief bericht over een bepaald bedrijf, is de kans groot dat investeerders hier vervolgens aandelen van kopen, en dat de aandelenkoersen van dit bedrijf daarom stijgen.

Daarom doen wij het volgende:

  • 1. Wij zoeken naar uitgesproken goed of slecht nieuws voor een bepaald bedrijf.
  • 2. Wij beleggen direct op de aandelen van dit bedrijf.
  • 3. Zo profiteren wij optimaal van de veranderingen van de aandelenkoers.

Maar wat zijn zulke uitgesproken nieuwsberichten? U kunt hierbij denken aan de koopadviezen die banken afgeven (veranderingen omhoog of omlaag hierin zijn duidelijke indicatoren voor een verandering van de aandelenkoers). Nog duidelijker is natuurlijk een winstwaarschuwing van een bedrijf. Wanneer een bedrijf aangeeft minder winst te maken dan verwacht, dan kunt u ervan op aan gaan dat de koersen zullen dalen. Overnames, fusies en andere veranderingen voor een bedrijf zetten ook vaak een koersstijging of –daling in gang. Een fusie met een groot bedrijf is in dit geval vaak positief, maar een ontslagronde is een negatieve verandering.

Hefboomeffect

Wij voegen zelf het zogenaamde hefboomeffect toe aan de daghandel, waarmee we onze winst proberen te vergroten. Onze manier van beleggen werkt met een kleine inleg op een groot aandelenpakket. Dit pakket van aandelen is een bepaalde factor (meestal 1:10 tot zelfs 1:40) groter dan onze inzet. De winst die we maken wordt vervolgens ook vergroot met die factor. Daarom is beleggen met een hefboom veel lucratiever dan traditioneel beleggen.

Wilt u voorbeelden zien van deze en andere manieren van beleggen? Deze kunt u hier vinden.

Hier vindt u direct een voorbeeld van succes dankzij de slimme daghandel strategie:

https://allesoverbeleggen.com/alles-over-beleggen/short-gaan

Het gratis handelsprogramma downloaden?

Wilt u net als wij daghandelen? Dan hebt u gratis software nodig waarmee u kunt handelen op de beurs. Klik op deze link om dit computerprogramma te downloaden. Dit kost niks, en is zo gebeurd.

Bovendien profiteert u in deze software van de zogenaamde oefenmodus. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u met oefengeld beleggen op echte koersen. U ontvangt bij aanvang 20.000 euro van dit virtuele geld, waar u zo veel mee kunt beleggen als u wilt. Bovendien kunt u op ieder moment overstappen van de oefenmodus naar de werkelijke beleggingen.

Maak gebruik van uw daghandel strategie, en download hier de handige software.

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_trading