Direct geld beleggen is voor beginners vaak een trap te hoog. Daarom biedt Allesoverbeleggen.com u een manier om risicoloos te beginnen. De ideale opstap om te gaan geld beleggen voor beginners. Wilt u hier meer van weten? Neem dan even de tijd en lees dit artikel. U kunt beleggen oefenen, zonder kosten en geheel risicoloos.

geld beleggen voor beginners

Makkelijk geld beleggen voor beginners

Veel mensen zouden weleens zelfstandig willen beleggen. Zelf inzetten op koersen en winsten pakken op berichten die u op radio of tv gehoord hebt. Toch doen de meesten dit niet omdat zij het risico dat dit met zich meebrengt niet aandurven. Misschien valt u ook wel in deze categorie?

In ieder geval biedt Allesoverbeleggen.com een manier om risicoloos beleggen eens te proberen. U kunt dit proberen door een account aan te maken bij een van de brokers. Laatstgenoemden zijn de makelaars van beurs. Een broker zorgt ervoor dat de handel in aandelen voorspoedig verloopt. Om dit te bewerkstelligen hebben zij onder anderen software ontwikkeld waarmee iedereen zelfstandig thuis beleggen kan.

Geld beleggen voor beginners in een demo omgeving

Deze software is via de site van een broker te gebruiken. Op deze sites kunt u inloggen om vervolgens toegang te krijgen tot een soort computerprogramma waarin alle bekende aandelenkoersen te vinden zijn. U moet dan denken aan bekende namen als Google, Heineken, Apple en Shell. Ook kunt u bijvoorbeeld in de software de koers van de euro en de dollar vinden.

Twee keuzes: de demo omgeving of de echte omgeving

Terug naar het inloggen. Als u wilt inloggen op zo’n site van een broker, heeft u de keuze tussen twee omgevingen: een demo omgeving en echte omgeving. Het verschil tussen deze is logisch; in de demo modus handelt u niet met echt geld, terwijl u dit in de echte modus wel doet. Overigens is dit het enige verschil, de koersen in de demo omgeving zijn bijvoorbeeld precies hetzelfde als in de echte modus.

Als u bij het inloggen kiest voor de demo omgeving, ontvangt u 20.000 euro nep geld. Met dit geld kunt u dus eindeloos beleggen op echte koersen, want de demo omgeving heeft geen tijdslimiet. U beleeft derhalve de beste leerschool die er is. De winsten die u immers boekt in demo omgeving, zou u ook in het echt geboekt hebben.

Wanneer u voldoende ervaring opgedaan hebt en een beetje weet hoe beleggen werkt, is het tijd voor de volgende stap: geld verdienen. U zult dan bij het inloggen moeten kiezen voor de andere keuze, de echte modus. U heeft nu het voordeel dat u (verder) kunt beleggen in een reeds vertrouwde omgeving. U weet immers hoe de software werkt, dat heeft u uitgebreid ervaren in de demo omgeving.

Zelf geld beleggen voor beginners met een gratis account?

De slotsom van dit artikel is dat u met een gratis account bij een broker gebruik kunt maken van twee omgevingen:

  1. Een demo omgeving waarin u risicoloos en vrijblijvend beleggen oefenen kunt
  2. Een echte omgeving die op het geld na niet verschilt van de demo omgeving

Het mooie is dat dit account helemaal gratis aan te maken is. Omdat er talloze brokers zijn die te pas en te onpas hun diensten aanbieden heeft Allesoverbeleggen.com drie goede brokers geselecteerd. Deze brokers zijn uitgebreid vergeleken zodat u een gedegen keuze kunt maken. U vindt de vergelijking onder deze link.

Allesoverbeleggen.com wenst u een fijne ervaring!

Geld beleggen voor beginners? Klik hier voor een demo omgeving.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Geld