Bent u van plan om te beginnen met beleggen? Lees dan verder en ontdek waar u gratis de beste beleggen software kunt vinden. Daarna kunt u binnen enkele minuten beginnen met wereldwijd beleggen in aandelen.

Beleggen software

Beleggen software maakt de beurs toegankelijk

Vaak denken mensen dat beleggen moeilijk en duur is, en dat het veel tijd kost. Gelukkig is dit niet meer zo, want dankzij de opkomst van het internet is beleggen veel toegankelijker geworden. Beleggen kost tegenwoordig niet meer tijd of moeite dan het bekijken van de inbox van uw e-mail. Het enige wat u nodig hebt is een apparaat met verbinding tot het internet (zoals een pc, een tablet of een smartphone) en de gratis beleggen software.

De mogelijkheden van de beleggen software

Als u deze software hebt gedownload en geopend kunt u beleggen in beurzen van over de hele wereld. U kunt er voor kiezen om te handelen in aandelen van bedrijven, maar ook valuta, indices en delfstoffen behoren tot de mogelijkheden.

U kunt ’s morgens een belegging openen op een Nederlands bedrijf, en aan het eind van de middag winst maken met de Amerikaanse koersen. De beurzen uit de VS openen namelijk om 15:30, Nederlandse tijd. Als u wilt, kunt u dus de hele dag op verschillende manieren beleggen.

Het begin van een belegging

Om een belegging te openen, hoeft u alleen maar op een knopje te klikken en uw inzet te bepalen. Verder wordt alles voor u geregeld, waardoor een belegging beginnen maar heel weinig tijd kost. De beleggen software geeft de actuele waarde van uw belegging weer. Verder kunt u zien hoe het met de koersen van andere aandelen gaat. De beleggen software is dus gebruiksvriendelijk en inzichtelijk.

Een belegging beëindigen 

Wanneer u klaar bent met een belegging, kunt u deze met hetzelfde gemak weer sluiten. U eindigt uw belegging met een simpele druk op de knop. Op de afbeelding hieronder ziet u hoe het beleggen er in de praktijk uit ziet. Het is een overzichtelijk geheel, waar u op een prettige manier mee kunt werken.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1: De beleggen software in de praktijk. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Praktijkvoorbeelden met de beleggen software

De meeste beleggers gebruiken de beleggen software niet langer dan enkele minuten per dag. Meer tijd is ook niet nodig, omdat de beleggen software ontworpen is voor optimaal resultaat op korte termijn. U bent dus weinig tijd kwijt aan het beleggen, terwijl u toch een mooie winst kunt maken. Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen met beleggen en de beleggen software? Lees dan de praktijkvoorbeelden.

De oefenmodus van de beleggen software

Het is ook mogelijk om te oefenen met de beleggen software. U kunt namelijk kiezen uit twee standen: de reële modus (beleggen met echt geld) en de demo modus. Bij de demo modus belegt u met fictief geld, maar wel op de actuele aandelenkoersen. Dat betekent dat u echte beleggingservaring opdoet zonder dat u het risico loopt om echt geld te verliezen. U krijgt hierbij een fictief startkapitaal van maarliefst 20.000 euro. Voor de beginnende belegger is ervaring opdoen met de oefenmodus een belangrijke stap.

De beleggen software in enkele minuten downloaden

Via deze website kunt u de beleggen software in slechts enkele minuten gedownload en geïnstalleerd hebben. We zullen de voordelen van de software nog even op een rij zetten:

  • De software is geoptimaliseerd voor beleggen in korte tijd
  • De software is prettig in gebruik
  • U kunt in de demo modus ervaring opdoen zonder dat u risico loopt geld te verliezen
  • U kunt handelen in verschillende beleggingsproducten van over de hele wereld

Download gratis de beleggen software en begin vandaag nog met handelen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Software_voor_technische_analyse