Wordt u tegengehouden door onzekerheid om te beginnen met beleggen? U kunt nu ook beleggen zonder risico! In dit artikel leggen wij uit hoe u zonder enig financieel risico op echte koersen kunt leren beleggen.

beleggen zonder risico

Het principe van winst bij beleggen

Beleggen gaat onder andere om het kopen en verkopen van aandelen. Als u een aandeel voor meer geld verkoopt dan u hem kocht is het verschil uw winst. Dit mechanisme klinkt simpel maar in de praktijk is het dat meestal niet. Het vergt veel oefening en daar schuilt nou het risico van beleggen in. Gelukkig is daar nu een oplossing voor zodat u kunt beleggen zonder risico.

Op uw laptop in de trein, thuis op de bank en zelfs als u op vakantie bent!

Zo omslachtig als beleggen vroeger was, op een beurs, zo kinderlijk eenvoudig is dat nu! Tegenwoordig kunt u via internet overal beleggen. Op uw laptop in de trein, thuis op de bank en zelfs als u op vakantie bent! Het enige wat u nodig hebt is uw computer en internet. En dat is in de huidige maatschappij overal beschikbaar. Daarnaast is beleggen via internet een stuk sneller; u kunt heel adequaat reageren op een verandering van de koers en zo meer winst maken. Bovendien heeft u op de computer alle informatie bij de hand en kunt u dus direct alle informatie opzoeken. Dat maakt beleggen een stuk leuker, makkelijker en sneller!

Het grootste voordeel; nu ook beleggen zonder risico

Zoals eerder genoemd is er tegenwoordig zelfs de mogelijkheid om zonder risico te beleggen. Hoe is dat mogelijk zult u zich afvragen? De instantie die dit mogelijk maakt is een broker. Dat is een instantie die de handelsstromen in de beleggingswereld dirigeert. Hoe meer mensen beleggen hoe interessanter het voor een broker wordt. Daarom hebben ze een gratis software op de markt gebracht zodat iedereen kan beginnen met beleggen.
Omdat deze software ook een simulatiemodus heeft kunt u zonder risico net zoveel oefenen als u wilt! U kunt gratis op echte koersen beleggen en zo de kneepjes van het vak leren. Het enige verschil met de werkelijk modus is de echtheid van het geld. U startbedrag is maar liefst 20.000 euro! Een screenshot van de software ziet u hieronder.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, Beleggen zonder risico. Klik op figuur om te vergroten.                     

Bij deze versie kunt u dus net zoveel fouten maken als u wilt, u verliest daarbij namelijk niets! En dan zal u misschien denken, daarbij win ik dus ook niets. Maar dat is niet waar; u bent namelijk een ervaring rijker. U kunt zonder risico beleggen, comfortabel waar u wilt en dat terwijl u een echte beleggingservaring heeft.

Als u na een tijdje het beleggen onder de knie heeft kunt u heel gemakkelijk overschakelen naar de werkelijk modus. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is op de knop in de software te klikken en u zit in de werkelijke versie. Daarbij blijft de manier van beleggen en handelen hetzelfde, het enige verschil is dat u nu met echt geld belegt. U hoeft dus niet meer aan een nieuwe methode te wennen. En als u dan winst boekt, is dat een echte winst!

Nu beleggen zonder risico?

Spreekt deze manier van beleggen u aan? Klik dan nu op deze link en kies voor de broker die het best bij u past. Wij hebben drie gerenommeerde brokers voor u op een rij gezet. Beginnen met beleggen zonder risico? De perfecte leerervaring voor beginnende beleggers!

Via deze link kunt u beleggen zonder risico en gratis beleggen!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Beleggen