Wij behaalden een winst van 170 euro in slecht 20 minuten met aandelen ASML kopen. Een super rendement van 24% met een inleg van slechts 700 euro. Wilt u ook op deze manier bijverdienen? In dit artikel leest u precies hoe wij dit deden.

aandelen-asml-kopen-plaatje4

Om met een klein bedrag geld te verdienen met beleggen kunt u het best starten met online beleggen. Online beleggen heeft namelijk een aantal voordelen die beleggen via de bank niet per se heeft. Via online beleggen kunt u namelijk beleggen met een kleine inleg, heeft uzelf de controle over u belegging en kunt u zelf overal en altijd beleggen. Daarnaast zijn er geen langdurige inschrijf procedures en kunt u al binnen 5 minuten beginnen met beleggen.

Hoe werkt het nu precies?

Aandelen kopen online kunt u doen via een gratis handelsprogramma van een broker. Een broker is de tussenpersoon tussen u en de beurs. Via het handelsprogramma stelt de broker u instaat te beleggen op de beurs. U kunt met dit programma wereldwijd beleggen in aandelen, grondstoffen, edelmetalen, valuta of fondsen. Hierbij zijn geen transactie kosten wat het erg aantrekkelijk maakt voor mensen die willen beleggen met een klein bedrag.

Bijkomend voordeel is het hefboomeffect dat u met dit programma kunt gebruiken. Dit hefboomeffect zorgt ervoor dat u met een klein bedrag meer aandelen kunt kopen. Hierdoor kunt u sneller winst behalen dan met een klein bedrag in eerste instantie mogelijk was. Dit hebben brokers gedaan om het internet beleggen aantrekkelijk te maken. In onze belegging van ASML kunt u lezen hoe dit precies werkt. ASML is een Nederlands hightechbedrijf en belangrijke leverancier van o.a. scanners.

Aandelen ASML kopen: opzoek naar een aanleiding

Bij het aandelen ASML kopen is het belangrijk dat u opzoek gaat naar een aanleiding voor uw belegging. Als u zonder reden gaat beleggen dan is uw kans op succes redelijk beperkt en zal het meer afhangen van geluk. Om uw succes te vergroten is het zaak dat u op zoek gaat naar een aanleiding voor uw belegging, althans dat is onze insteek. Dit kan door op zoek te gaan naar nieuws over een beursgenoteerd bedrijf. Als een bedrijf positieve jaarcijfers naar buiten brengt dan wil dit vaak duiden op een koersstijging. Het bedrijf is immers succesvol en zal in waarde stijgen. Veel beleggers zullen aandelen kopen van een succesvol bedrijf waardoor de waarde van het aandeel stijgt. Op deze manier beleggen wij ook.

Wij lazen op 17-04-2013 het nieuwsbericht dat ASML de kwartaal cijfers 17% hoger liggen dan verwacht. ASML heeft dus meer winst gemaakt dan vooraf was voorspeld. Dit is uiteraard goed nieuws voor ASML. Wij verwachten dat de koers van het aandeel ASML zal stijgen omdat de waarde van het bedrijf is gestegen door de positieve resultaten.

aandelen-asml-kopen-plaatje3

Figuur 1, nieuwsbericht aandelen ASML kopen. Klik om te vergroten.

Aandelen ASML kopen met behulp van een hefboom

De beurs gaat om 09:00 ’s ochtends open. Het is belangrijk om direct om 09:00 uw belegging te starten anders profiteert u niet optimaal op een eventuele koersstijging. Wij starten daarom ons programma voor 09:00 en zoeken alvast het aandeel ASML.  Bij de opening van de beurs kopen wij 700 euro aan aandelen ASML. Door het hefboomeffect van de online broker zijn wij in staat om met 700 euro aandelen te kopen met een waarde van 7000 euro. De hefboom heeft onze inleg vertienvoudigd (700×10=7000).  Hierdoor kunnen we met meer aandelen beleggen waardoor onze winst groter wordt.

Ons vermoeden blijkt juist. De waarde van het aandeel bleef stijgen. De positieve berichten hadden ervoor gezorgd dat meer beleggers het aandeel kochten waardoor de koers was gaan stijgen.

aandelen-asml-kopen-plaatje1

Figuur 2, grafiek aandelen ASML kopen. Klik om te vergroten.

In nog geen 20 minuten staan we op een winst van 170 euro. Wij besluiten op dit moment te stoppen. Een uitmuntend rendement van 24% over een inleg van 700 euro. Hier zijn wij zeer tevreden over. Een uitstekende manier om bij te verdienen.

aandelen-asml-kopen-plaatje2

Figuur 3, resultaten aandelen ASML kopen. Klik om te vergroten.

Gratis oefenen met aandelen ASML kopen

Via hetzelfde gratis handelsprogramma van de online broker kunt u gratis oefenen. U kunt bij opstarten van het programma kiezen voor de optie ‘demo-modus’. In de mode ontvangt u 20.000 euro demo geld. Hiermee kunt u beleggen op echte actuele koersen. Dit is een uitstekende methode om u het belegger meester te maken.

Conclusies

  • U kunt gratis ongelimiteerd oefenen op echte koersen.
  • Het hefboomeffect.
  • Door simpelweg het nieuws te volgen kunt u veel winst maken.

Een ander pluspunt van beleggen via het handelsprogramma van een online broker is de mogelijkheid om te betalen met iDeal. U hoeft dus geen creditcard of PayPal account te hebben. Tevens is het handelsprogramma beschikbaar op de tablet en smartphone.

Selecteer zelf het handelsprogramma wat het best bij u past en start direct met aandelen ASML kopen.

Bron: http://www.belegger.nl/nieuws/2633187/asml-presteert-boven-verwachting.html, http://nl.wikipedia.org/wiki/ASML