Toch nog dat reisje naar de zon bij elkaar verdienen? Misschien is het wel mogelijk. Open de deur naar de beurs met speculeren voor beginners.

Speculeren voor beginners

In dit artikel

Welkom bij speculeren voor beginners. Met dit artikel kunt u leren beleggen op de korte termijn. We leggen u uit hoe speculeren werkt en bieden u dezelfde gratis beleggingssoftware aan die ons team gebruikt. Maar laten we bij het begin beginnen.

Speculeren voor beginners

Speculeren is een bijzondere vorm van beleggen. U handelt hierbij via internet. Vroeger moesten beleggers aandelen kopen om er in te handelen. Bij speculeren is dat anders: u belegt op de koersen van verschillende producten, zonder deze ook echt daadwerkelijk te kopen. U kunt handelen in:

  • Aandelen
  • Indices
  • Grondstoffen
  • Valuta

Omdat u de producten niet echt koopt, kan de handel snel gaan. Mede dankzij deze snelheid wordt speculeren steeds populairder.

Het grootste voordeel van speculeren

Maar speculeren biedt u nog een groot voordeel: u handelt automatisch met een hefboomconstructie. Deze constructie, ook wel Contract for Difference of CFD genoemd, zorgt ervoor dat u bij beleggen met een klein bedrag toch kunt speculeren op een grote positie. Uw inleg wordt namelijk vermenigvuldigd met een bepaalde hefboom, zoals u ziet in de figuur.

Speculeren voor beginners

Figuur 1, speculeren voor beginners. Klik voor een vergroting.

Speculeren in de praktijk

Goed, genoeg theorie. U weet nu wat de basis van speculeren is. Het is tijd voor wat praktijkkennis.

Als u wilt speculeren, hebt u toegang nodig tot de handige beleggingssoftware. Wij bieden u die toegang in dit artikel. Klik hier om direct naar de software te gaan. Bekijkt u het screenshot eens.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, speculeren voor beginners. Klik voor een vergroting.

Ziet u hoe overzichtelijk het programma is? U zult het snel onder de knie hebben. Het effect van de hefboom zit automatisch verwerkt in de software. Hierdoor kunt u gemakkelijk beleggen met 100 euro of met een ander bedrag.

Wist u dat u met speculeren ook kunt handelen als de koers daalt? U kunt dus winst maken, terwijl een aandeel minder waard wordt. Dit wordt ook wel short gaan genoemd. Creëer kansen voor uzelf in economisch barre tijden: dat is pas slim beleggen!

Bent u benieuwd naar waargebeurde voorbeelden van short gaan en andere beleggingen? Klik hier voor onze praktijkervaringen en ontdek de kracht van de hefboom.

Begin veilig en vrijblijvend met speculeren

Speculeren is een toegankelijke, snelle en krachtige manier van beleggen. Het hefboomeffect draagt hieraan bij. Wilt u het zelf ervaren? Probeer virtueel beleggen dan eens uit!

Virtueel beleggen is een onderdeel van de gratis software. In feite is het een soort beleggingsspel, waarin u gratis ca. 20.000 euro oefengeld tot u beschikking hebt:

  • Beleg op actuele koersen
  • Ontdek zonder risico de werking van de hefboom
  • Handel met dezelfde mogelijkheden als betalende beleggers

Bent u nieuwsgierig naar speculeren, maar wilt u er nog geen eigen geld aan uitgeven? Dan is het beleggingsspel ideaal. Het is heel gemakkelijk om het te proberen. Als u op de link klikt, kunt u binnen 5 minuten aan de slag. Wisselen tussen echt beleggen en het beleggingsspel kan op ieder moment.

Begin nu met speculeren! Klik hier voor de gratis software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Speculatie_(handel)