Handelen met daghandel aandelen neemt toe in populariteit. Lees verder en leer zelf hoe u succes kunt hebben met deze gemakkelijke manier van beleggen (handelen met een gratis handelsprogrammaatje op een apparaat naar keuze).

Daghandel aandelen

Informatie over daghandel aandelen

Bij daghandelen richt de belegger zich op koersveranderingen die binnen de korte termijn gebeuren. De belegger speculeert op de aandelenkoersen. Hierdoor kan hij of zij van zowel stijgende als dalende koersen profiteren, zolang de belegger maar juist gespeculeerd heeft en de koersen zich inderdaad in die richting bewegen.

De meeste beleggingen in daghandel aandelen duren slechts enkele uren. Dit komt omdat de veranderingen in de koersen bij daghandelen kortstondig zijn.

Het is dus van groot belang dat de beleggers ad rem reageren om optimaal gebruik te maken van deze veranderingen. Gebeurtenissen die koersveranderingen teweeg kunnen brengen zijn:

  • Verlies
  • Winst
  • Een overname van een bedrijf
  • Een positief of negatief advies van een bank

Ad rem reageren met behulp van gratis software

Een belegger die handelt in daghandel aandelen moet dus snel en scherp reageren zodra er nieuws bekend wordt over een beursgenoteerd bedrijf. Vaak is het namelijk zo dat dit nieuws invloed heeft op de aandelenkoers van een bedrijf. Om optimaal gebruik te maken van de verwachte koersverandering moet de belegger snel zijn. Hiervoor is beleggingssoftware een handig hulpmiddel. Hiermee kan de belegger snel en gemakkelijk handelen in aandelen, maar bijvoorbeeld ook in valuta en grondstoffen. Hiermee doelen we op de werking van het programma.

Daghandel aandelen in de praktijk

Om een hoger rendement te behalen bij het daghandelen, gebruiken veel beleggers (daghandelaars) de zogenaamde hefboom. Dankzij de hefboom wordt de inleg van de belegger met een bepaalde factor vermenigvuldigd. Dat betekent dat de belegger een positie kan innemen op de beurs die een bepaalde factor groter is dan hij of zij met zijn inleg zou kunnen kopen. De belegger koopt de aandelen dus ook niet echt, maar speculeert ermee. Dat gaat als volgt in zijn werk:

Op internet verschijnt er een nieuwsbericht waarin staat dat KPN uitstekende jaarcijfers zal gaan presenteren. Het is al bekend geworden dat KPN maar liefst 10% meer winst heeft gemaakt dan het voorgaande jaar. U, als slimme belegger, weet dan dat het gevolg van dit nieuws waarschijnlijk is dat de aandelen van KPN in waarde gaan stijgen. Meer beleggers zullen immers in het bedrijf gaan investeren dankzij dit goede nieuws. Daarom onderneemt u actie.

U opent de beleggingssoftware op uw computer, laptop, tablet of smartphone. Vervolgens zoekt u KPN op en klikt u ‘kopen’ aan. Dan bepaalt u uw inleg, die door de software automatisch met tien vermenigvuldigd wordt, de factor die bij aandelen hoort. Nogmaals: uw positie is dus tien keer zo groot dan de positie die u zonder hefboom had kunnen kopen.

We doen even alsof uw inleg 500 euro was. De waarde van uw positie KPN is dan 5.000 euro. De aandelenkoers van KPN stijgt inderdaad na het goede nieuws. Uw positie wordt 5% meer waard. Dat betekent dat uw winst 5% van 5.000 euro bedraagt: 250 euro winst. Zonder de hefboom was uw winst slechts 25 euro geweest. U hebt door op deze manier in daghandel aandelen te handelen dus tien keer zo veel winst gemaakt dan u zonder hefboom had gedaan.

De voordelen van daghandel aandelen met de hefboom zijn de volgende:

  • U kunt gebruik maken van de software op uw computer, laptop, tablet of smartphone
  • U kunt een hoger rendement behalen dankzij de hefboom

Beleggerservaringen van anderen

Op onze website kunt u leren van andere beleggers door hun ervaringen te lezen. Zo kunt u voorkomen dat u onnodige fouten maakt en doet u meer kennis over beleggen op. Klik hier om deze ervaringen te lezen. Via deze link kunt u lezen hoe onze beleggers eveneens met 500 euro belegden en daarbij een rendement van 18,6% behaalden:

https://allesoverbeleggen.com/beleggen-met-klein-bedrag/beleggen-met-500-euro-rendement-van-186-met-aandelen-nutreco-kopen

Zelf aan de slag met daghandel aandelen

Bent u overtuigd van deze manier van beleggen en wilt u direct beginnen? Download dan de gratis beleggingssoftware. Naast echt beleggen biedt deze software u ook de mogelijkheid om gratis te oefenen met beleggen. In de oefenomgeving krijgt u namelijk 20.000 euro aan fictief geld waarmee u kunt beleggen. Hierbij belegt u op de echte, actuele aandelenkoersen, zodat u precies kunt zien wat het resultaat van uw belegging in het echte leven was geweest. Wij raden dit daarom bovenmatig aan!

Handelen met daghandel aandelen kan dus gemakkelijk, leuk en winstgevend zijn. Wacht niet langer en begin direct.

Download hier de software voor daghandel aandelen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading