Ik wil beleggen met succes, maar hoe? Dat horen we vaak. Zie hier hoe wij 55 euro winst in 8 minuten maakten. We helpen u zelf te beginnen!

Ik wil beleggen

Gefeliciteerd! U hebt de deur naar de beurswereld op een kiertje geopend. In dit artikel bieden we u de optie deze deur wagenwijd open te gooien. Dat doen we in 3 simpele stappen:

  1. Snel beleggen via internet.
  2. Slim beleggen in enkele stappen.
  3. Toepassing in een praktijkvoorbeeld.

Aan het einde van dit artikel vindt u bovendien een link naar een fantastisch beursprogramma, waarmee u helemaal gratis kunt beginnen. Ook wij gebruiken deze software en zijn er zeer over te spreken.

Ik wil beleggen, snel en via internet

Er was eens, lang, lang geleden… een tijd waarin beleggen alleen was weggelegd voor professionals. Deze handelaren moesten iedere dag naar de beurs toe, om ter plekke te handelen. Gelukkig is deze nachtmerrie nu voorbij: beleggen is toegankelijk voor iedereen!

Als u wilt, kunt u binnen 5 minuten aan het beleggen zijn, via internet. Dit wordt ook wel daghandelen genoemd. Daghandelen gaat met behulp van de software waar u eerder over hebt gelezen. Het voordeel voor u? Er zit automatisch een hefboom in verwerkt die ervoor zorgt dat uw inleg meer waard wordt. U kunt hierdoor heel goed beleggen met een klein bedrag! Daghandelen is daarom bijvoorbeeld ook een hele geschikte vorm van beleggen voor studenten.

U zult de voordelen van de hefboom zien in ons praktijkvoorbeeld. Maar voordat we met trots onze mooie resultaten presenteren, willen we u eerst verder helpen.

Slim beleggen in enkele stappen

U bent het belangrijkst: we willen u helpen waar we kunnen. Maak daarom kennis met dit stappenplan voor beleggen, dat uitgebreid is getest. We zijn ervan overtuigd dat gestructureerd beleggen u veel kan opleveren. Volg daarom de volgende stappen:

1. Als u in een auto stapt, wilt u misschien direct wegrijden. Toch is dit niet verstandig: eerst doet u uw riem om. Hetzelfde geldt voor beleggen. Open niet in het wilde weg een belegging, maar open eerst gratis het beursnieuws op sites als deaandeelhouder.nl of bloomberg.com. Zoek tussen het beursnieuws naar positieve berichten over beursgenoteerde ondernemingen.

2. Stel een verwachting op over de koers van het bedrijf. De koers is eigenlijk gewoon de prijs van het aandeel. Deze kan stijgen bij goed nieuws, omdat het aandeel dan meer geliefd is. Beleggers handelen namelijk graag in goedlopende bedrijven, deels omdat die soms een deel van hun winst (dividend) uitkeren.

3. Kortom: als u goed nieuws leest over een bedrijf, dan doen andere beleggers dat waarschijnlijk ook. Zij gaan daarna hopelijk aandelen van dit bedrijf inslaan, waardoor de koers stijgt. Als u dit proces voor kunt zijn, maakt u mooie winst. U moet dan dus snel een belegging openen. Dat kan met behulp van de gratis software. Hieronder ziet u hoe.

Toepassing in een praktijkvoorbeeld

Onlangs belegden we met ongeveer 500 euro op het modemerk Burberry. Het resultaat? 55 euro winst in 8 minuten. We laten u stap voor stap zien hoe dit in zijn werk ging.

Het nieuwsbericht. Om 9:00 openen de Europese beurzen. Op dat moment heeft al het nieuws zijn uitwerking op de koersen. Daarom bekeken we om 8:40 het beursnieuws op onze tablet, vlak voordat we naar ons werk moesten. Het volgende bericht viel ons op.

Ik wil beleggen

Figuur 1, ik wil beleggen. Klik voor een vergroting. Bron: deaandeelhouder.nl

Zoals u ziet, maakte Burberry veel winst. Zulk goed nieuws zou, volgens ons stappenplan, een koersstijging kunnen veroorzaken. Helaas maakten we nu een fout: in plaats van direct een belegging te openen, gingen we eerst naar ons werk.

De belegging openen. Om 9:30 openden we de belegging. Dit was gelukkig maar een halfuurtje na de opening van de beurs, dus besloten we er toch voor te gaan.

We openden de software op onze smartphone, tikten Burberry aan en voerden in dat we met 500 euro wilden beleggen. Dankzij de hefboom werd dit bedrag met 20 vergroot. Dat betekent dat onze positie 20×500= 10.000 euro waard was. Omgerekend in Engelse ponden is dat zo’n 8.000 pond.

Hieronder ziet u wat er met de koers van Burberry gebeurde terwijl we belegden.

Ik wil beleggen

Figuur 2, ik wil beleggen. Klik voor een vergroting.

Het resultaat. In de 8 minuten die volgden na de opening van onze belegging, steeg de koers van Burberry maar een klein beetje. Maar omdat we belegden met een vergrote positie, maakten we toch 55 euro winst.

55 euro winst in 8 minuten tijd: een prachtig rendement van ongeveer 10%. Zoals u ziet, werd dit prachtige bedrag direct op ons account gezet.

Ik wil beleggen

Figuur 3, ik wil beleggen. Klik voor een vergroting.

Gooi de deur naar uw leven als belegger wagenwijd open!

U hebt nu het antwoord op de vraag: ik wil beleggen met succes, maar hoe?

  • Lees het beursnieuws
  • Stel een verwachting op
  • Open snel een gemakkelijk een belegging met de gratis software

Als u wilt, kunt u nu direct beginnen met beleggen. De link hieronder brengt u naar de gratis software. Deze biedt u bovendien de mogelijkheid te demo beleggen. Dat betekent dat u zo’n 20.000 euro fictief geld op uw account krijgt, waarmee u kunt oefenen met beleggen. Handig: aandelen voor dummies.

Klik voor de gratis software en kies voor echt of voor demo beleggen

Bron: http://www.burberry.com/