Wilt u online daytraden en bent u op zoek naar een methode? Dan hebt u deze hier gevonden. Hier vindt u namelijk dé methode om zelf mee traden. In dit artikel zullen wij deze beschrijven om u vervolgens de kans te bieden de methode geheel vrijblijvend te proberen. Ook kunt u via deze site ervaringen met de methode vinden. Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder! 

online daytraden

Online daytraden zorgt voor een grote omslag

Online daytraden is ontwikkeling een die het beleggerslandschap radicaal verandert. Steeds meer mensen nemen het heft in eigen handen en beleggen zelf op deze manier. Mensen vinden op deze manier het handvat waar zij op zoek waren. Waar beleggen voorheen alleen weggelegd was voor de elite, kan tegenwoordig iedereen beleggen.

Frits Dømper hoeft hierdoor bijvoorbeeld zijn geld niet langer te vertrouwen aan de bank of een beleggingsfonds, maar kan eigenhandig, op bijna elk gewenst tijdstip, geld verdienen door te beleggen op koersen. Dit door middel van online daytraden.

De pijler onder online daytraden: online software

Op deze manier handelen werkt via online software. Deze wordt door verschillende brokers aangeboden op het internet. Via onze site kunt er enkelen vinden. Wij hebben brokers geselecteerd, die ten eerste een fijne methode van online daytraden aanbieden, en daarbij handelen met CFDs in hun software verwerkt hebben.

Contract For Differences

CFDs is een geweldige handelsmethode, die de belegger in staat stelt, om met een klein bedrag, toch een mooie winst te boeken. CFD is een afkorting van Contract For Differences, vertaald Contract voor verschillen. Het geheim achter de handelswijze is hefboom. Deze stelt u, als belegger, in staat een grote positie in te nemen, terwijl u maar een deel financiert. Doordat u een grotere positie inneemt, haalt u eerder een aanzienlijke winst. Natuurlijk gaat dit gepaard met meer risico, maar dat betaalt zich uit in koopkracht. We zullen dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Frits wil met 500 euro, zelf via online software, handelen. Hij heeft onderzoek gedaan en besluit dit te doen met CFDs. Het telecombedrijf KPN is het bedrijf waar Frits een aandeel in wil nemen. Doordat Frits met CFDs handelt, kan hij een positie met een waarde 5.000 euro innemen. De hefboom op aandelen is in de meeste gevallen namelijk 10.

Frits heeft geluk; het aandeel KPN stijgt in één dag met 5%. Hij besluit weer te stoppen. Omdat zijn positie 250 euro meer waard geworden is (immers is €5000 x 1,05 = €5.250), heeft hij €250 euro winst geboekt. Een geweldig resultaat, Frits kan €750 (€500 inleg + €250 winst) in zijn zak steken.

10 x zoveel winst

Om het verschil met normaal beleggen aan te geven, zullen wij in hetzelfde kader beleggen op de normale manier. In dit geval zou Frits voor €500 euro aandelen KPN kopen. De koersstijging van 5% zou ervoor zorgen dat zijn aandelen €525 euro waard worden. Als Frits nu zou besluiten om te stoppen, net als hij in het eerste geval deed, heeft hij maar €25 euro verdiend. Deze winst is tien keer zo klein.

Wilt u zelf online daytraden?

Het verschil is duidelijk, CFD beleggen biedt de kleine belegger een kans, een grote te worden. Wilt u online daytraden met CFDs eens proberen? Maak dan hier een gratis demoaccount aan bij een van de door ons aanbevolen brokers.

Met een demoaccount kunt u met fictief geld, CFD beleggen oefenen op echte koersen vanuit de hele wereld. Binnen vijf minuten kunt u aan de slag. Door de klikken op deze link, kunt u met online daytraden aan de slag.

Wilt u ook wat ervaringen met CFDs lezen? Klik dan eerst op deze link.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading