Bent u een verstandig mens? En wilt u leren beleggen? Probeer droog beleggen op de beurs! Zo kunt u zonder risico de deur naar de beurswereld openen.

Droog beleggen op de beurs

Wat is droog beleggen op de beurs?

Iedere parachutespringer begint met een lesje op de grond. Zonder voorbereiding in het diepe springen is immers niet verstandig. Dit geldt ook voor beleggen. Natuurlijk weet u dat er risico’s verbonden zijn aan handelen op de beurs. Maar waarom zou u meer risico nemen dan nodig?

Daarom is droog beleggen op de beurs uitgevonden. Hierbij handelt u gratis met echte beurssoftware. Dit programma wordt door allerlei serieuze beleggers gebruikt. Maar voor u, als beginnende belegger, heeft de software een speciale stand. U kunt namelijk fictief beleggen, zonder enig risico te lopen. Dit is een geweldige optie! Hieronder vertellen we u meer over de voordelen.

De voordelige eigenschappen van droog beleggen op de beurs

Als u kiest voor droog beleggen op de beurs, ontvangt u direct zo’n 20.000 euro aan fictief geld. Hiermee kunt u beleggen op echte koersen. Uw resultaten zijn dus gebaseerd op dezelfde koersen als die van betalende beleggers! U kunt droog beleggen zien als een leuk beleggingsspel, maar ook als een goede en realistische praktijkoefening. U gebruikt immers echte beleggingssoftware!

Als u vindt dat u genoeg heeft geoefend, kunt u wanneer u wilt overstappen op de reële modus. Omdat u dezelfde software blijft gebruiken, kunt u doorgaan met beleggen in een vertrouwde omgeving. Wij zouden u de software absoluut aanraden, ook als u kiest voor echt beleggen. Hieronder leggen we uit waarom.

De voordelige eigenschappen van de software in het algemeen

Inmiddels hebt u al veel gehoord over droog beleggen op de beurs. Maar misschien wilt u ook wel weten wat de voordelen van de software zijn als u ervoor kiest echt te gaan beleggen.

  • U kunt handelen op allerlei beleggingsproducten van over de hele wereld. Het aanbod is dus niet beperkt tot Nederlandse aandelen. U kunt ook bijvoorbeeld ook handelen op een Japanse munt.
  • Beleggen kan vanaf uw computer, tablet en smartphone. De software is immers bedoeld om het beheren van uw beleggingen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
  • De software is gemakkelijk te bedienen. Ook wordt relevante informatie over uw beleggingen automatisch voor u bijgehouden. Bekijkt u het screenshot van de software maar eens.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, droog beleggen op de beurs. Klik voor een vergroting.

Beleggen voor dummies: meerdere mogelijkheden

Droog beleggen op de beurs is volgens ons een van de beste manieren om te leren beleggen. U maakt immers kennis met de praktijk, zonder dat u enig risico loopt. Toch begrijpen we dat deze vorm van leren beleggen niet voor iedereen aantrekkelijk is. Iedereen leert immers op een andere manier. Daarom willen we u graag nog twee mogelijkheden aanbieden:

  1. Praktijkervaringen. Dit zijn uitgeschreven beleggingen. Andere beleggers hebben hun beleggingen op papier gezet, zodat u ervan kunt leren.
  2. Cursus beleggen. Met deze gratis cursus leert u binnen 30 minuten de basis van het beleggen kennen.

Kiest u liever voor droog beleggen? Klik dan op de link hieronder. U kiest dan een versie van de software die het beste bij u past. Vervolgens kunt u binnen 5 minuten aan de slag.

Klik hier om direct te beginnen met droog beleggen op de beurs

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Parachute