Welkom! Dit is de cursus beleggen die u gratis wordt aangeboden door Allesoverbeleggen.com. Volg de cursus en doe binnen 30 minuten nuttige basiskennis over beleggen op. Wilt u daytraden leren? Of wilt u beleggen met een klein bedrag? Dan raden we u de gratis cursus beleggen ten zeerste aan.

Wilt u liever een live cursus volgen op locatie?

Volg een interactieve cursus bij u in de buurt i.s.m. cursusbeleggen.nl en IFOREX.
Tijdelijke aanbieding: van €149,95 nu tijdelijk gratis!
Meld u hier aan

Gratis cursus beleggen

In zes duidelijke hoofdstukken doorloopt u de verschillende aspecten van het beleggen. U maakt onder andere kennis met het hefboomproduct CFD. Ontdek de voordelen!

Daarna helpen we u op weg, zodat u zelf kunt beginnen met beleggen. De hoofdstukken staan los van elkaar. U kunt de cursus daarom in stukjes volgen, wanneer u wilt. Wel raden we het aan om alle hoofdstukken te bekijken. Wacht niet langer en open de deur naar nieuwe kennis!

Veel succes en plezier,

Het team van Allesoverbeleggen.com

Recensies

Meer dan 2.000 mensen gingen u voor en volgden de cursus. Zij zetten de stap naar de beurs. De actieve beleggers onder hen kunnen nog steeds wekelijks een mooi bedrag verdienen met beleggen. Hieronder leest u hun ervaringen met de gratis cursus beleggen.

“Ik vond de cursus beleggen leuk om te doen. Bovendien ken ik nu een snelle en eenvoudige beleggingsmethode. Ik maak regelmatig winst!”.

Mike Boonzaaier, 21 jaar, student econometrie.

“Ik was een beginnende belegger, maar begreep er weinig van. Gelukkig heeft de gratis cursus beleggen me bij de hand genomen en verder geholpen. Nu ik begrijp hoe beleggen werkt, handel ik met meer zekerheid. En met een mooi resultaat: enkele honderden euro’s per maand”.

Marieke Dekker, 37 jaar, administratief medewerkster.

“Ik wilde beleggen, maar vond het lastig om te beginnen. Er staat zo veel onduidelijke info op internet. De cursus beleggen is duidelijk, snel en voor iedereen te volgen. En het belangrijkste: helemaal gratis”.

Jan de Bok, 52 jaar, buschauffeur.

Wat leert u in de gratis cursus beleggen?

Volg de gratis cursus en leer binnen 30 minuten tijd zelfstandig beleggen. Hoe? We bieden u theorie die we verduidelijken met de praktijk. Zo krijgt u een compleet beeld van handelen op de beurs. Na de gratis cursus beleggen kunt u de volgende dingen:

 • Een beleggingsaccount aanmaken
 • Beleggingen openen met speciale software. Zowel op koersstijgingen als –dalingen
 • Aanleidingen voor een belegging herkennen
 • Risico’s inschatten en beperken
 • Zelf bepalen bij welke broker u wilt beleggen

De indeling van de cursus

De cursus beleggen bestaat uit zes delen. Doorloop deze zes hoofdstukken en leer hoe beleggen werkt, op welke manier u winst kunt maken, hoe u risico’s kunt beperken en hoe u zelf kunt beginnen. Misschien klinkt dat nu nog ingewikkeld, maar in de praktijk valt het heel erg mee. Dat komt omdat de hoofdstukken vlot en duidelijk geschreven zijn. Bovendien krijgt u uitleg aan de hand van voorbeelden. De zes hoofdstukken die we u bieden zijn:

 1. Algemene kennis over beleggen
 2. Beleggen met CFD’s
 3. Hoe kunt u winst maken?
 4. Risicobeperking
 5. Handige informatie
 6. Direct zelf beginnen met beleggen

Als u op de link klikt, begint u direct met het eerste hoofdstuk. Probeer het eens uit! Leren beleggen met de cursus kost u weinig tijd en u hebt niets te verliezen.

Klik hier voor hoofdstuk 1: algemene kennis over beleggen