Wilt u beginnen met droog beleggen? Door droog te beleggen leert u de beurs kennen zonder dat u een risico loopt. Dit is ideaal voor de beginnende belegger. Bovendien kost droog beleggen u helemaal niets. Wilt u hier meer van weten? Lees dan gauw verder om snel te beginnen.

droog beleggen

Beleggen, hoe moeilijk maakt u het?

Beleggen, op de juiste manier investeren om zodoende geld te verdienen. Iedereen weet dat met beleggen winst te behalen is, maar slechts enkelen starten er mee. De rest blijft op afstand omdat zij geld beleggen te omslachtig vinden. Dit is zonde want tegenwoordig hoeft beleggen helemaal niet meer zo omslachtig te zijn. Je kunt beleggen net zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. De vraag is: hoe moeilijk maakt u het?

Een makkelijk voorbeeld is zelfstandig beleggen. U kunt bijvoorbeeld zelfstandig beleggen met gratis online software die u op deze site kunt downloaden. U hoeft dan niet meer naar een bank. Gewoon op uw eigen tablet, smartphone of computer kunt u aan de slag. Deze gratis software biedt daarbovenop nog een geweldige mogelijkheid; je kunt met deze gratis beleggingssoftware ook droog beleggen. Dit houdt in dat je wel met echte koersen van doen hebt, maar geen euro’s in hoeft te zetten.

Droog beleggen: gratis een geweldige mogelijkheid

Dit is natuurlijk een geweldige mogelijkheid voor u. U bent een beginnende belegger die in eerste instantie geen risico wil lopen. U wilt uw beleggingscarrière beginnen door op uw gemak kennis maken met de beurs. De gratis online handelssoftware voorziet u van deze gemakken; wanneer u droog belegt, hebt u eindeloos de tijd om alle bekende beurzen van over de wereld te leren kennen.

risicoloos beleggen

Figuur 1, droog beleggen. Klik op figuur om deze te vergroten.

Met 20.000 euro beleggen in Duitsland, Japan en Amerika

De volgende vraag is hoe u kunt beginnen met droog beleggen op de beurs. Het antwoord is simpel: de software downloaden en deze vervolgens in de demo modus gebruiken. U ontvangt dan ongeveer 20.000 euro fictief geld. Hiermee kunt u eindeloos beleggen. Natuurlijk zijn de beurzen maar een bepaalde tijdsduur geopend, maar omdat u met het programma op zoveel beurzen terecht kunt, hoeft u nooit stil te zitten. U kunt ’s morgens beleggen in Nederlands en Duitsland, om ’s avonds te beleggen in Amerika en uiteindelijk ’s nachts te beleggen in Japan. Alle bekende koersen kunt u te lijf gaan met uw fictieve euro’s. Droog beleggen lijkt wel net echt!

Mensen vragen ons weleens naar de handleiding van de software. Uiteraard kunt u deze op onze site vinden, maar waarschijnlijk hebt u deze niet nodig. Zoals u in het onderstaande screenshot kunt zien is de software overzichtelijk en daarmee makkelijk in gebruik. Daaraan zult u zich geen bult vallen.

Conclusies droog beleggen

Kortom, wij raden u om te beginnen met droog beleggen, omdat u hiermee niets verliezen kan, maar zoveel winnen kunt. In ieder geval bent u een belangrijke ervaring rijker. Wilt u beginnen met gratis droog beleggen? Klik dan op deze link om de software te downloaden.

Geld beleggen zonder risico

Figuur 2, droog beleggen. Klik op figuur om deze te vergroten.

Wilt u beginnen met droog beleggen? Klik dan hier voor de gratis handelssoftware.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo_(software)