Wilt u de beurswereld ontdekken, zonder dat het u iets kost? Dan is het gratis demo account ideaal. Doe realistische ervaring op en handel met fictief geld.

Gratis demo account

Online beleggen met gratis software

Wist u dat beleggen tegenwoordig voor iedereen mogelijk is? Het internet heeft hier een grote rol bij gespeeld. We spreken dan CFD beleggen; u kunt tegenwoordig gewoon zelf beleggen, thuis of onderweg. Dit kan dankzij gratis beleggingssoftware. Met deze software gaat er een wereld voor u open. U kunt beleggen op munten uit Japan, aandelen uit de VS of op bedrijven uit ons eigen land. Beleggen is een interessante manier waarmee u iets bij zou kunnen verdienen. Probeer het zelf. Dit kan gratis en veilig met een handig gratis demo account. Hieronder vertellen we u meer.

Probeer beleggen uit met het gratis demo account

Wat is een gratis demo account eigenlijk? De demo is onderdeel van de gratis beleggingssoftware. Om er gebruik van te maken, hoeft u alleen een account aan te maken. Dit kost u ongeveer 5 minuutjes. Daarna hebt u toegang tot de demo. U kunt oefenen vanaf uw computer, tablet en smartphone. Het is handig om de software te downloaden, maar als u dat liever niet hebt, kunt u het ook online gebruiken. Alles om uw gebruiksgemak te vergroten. Het enige dat u nodig hebt om de gratis software te gebruiken is een account. In de onderstaande figuur ziet u een screenshot van de zeer software. Ziet u hoe overzichtelijk deze is?

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, de software van het gratis demo account. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Andere beleggers maken ook gebruik van de gratis beleggingssoftware. U kunt hun ervaringen en resultaten hier lezen.

Wat heeft het gratis demo account u te bieden?

Het gratis demo account biedt u een levensechte beleggingservaring. De demo werkt precies hetzelfde als echt beleggen. Het enige verschil is het geld. In de demo krijgt u namelijk 20.000 virtuele euro’s. Hiermee kunt u beleggen op echte en actuele aandelenkoersen. U kunt zo lang als u wilt gebruik maken van het gratis demo account. Als u vindt dat u genoeg geoefend hebt, kunt u overstappen op echt beleggen. Dit is in een handomdraai gebeurd. In figuur 2 ziet u hoe u kunt wisselen.

Gratis demo account

Figuur 2, overstappen tussen het gratis demo account en echt beleggen.

De conclusie

Met het gratis demo account kunt u:

  • Realistische ervaring opdoen met beleggen
  • Met 20.000 euro virtueel geld
  • Op laptop, tablet en smartphone
  • Waar, wanneer en zo lang u maar wilt

Begin zelf

Test het gratis demo account zelf uit! Wij hebben drie zeer goede aanbieders van het programma geselecteerd. Als u op de onderstaande link klikt, kunt u zelf kiezen welke aanbieder het beste bij u past.

Welke u ook kiest, ze bieden u allemaal een realistische demo en handige gratis beleggingssoftware. Probeer het eens uit. Het is gratis en u hebt niets te verliezen. Misschien ontdekt u wel dat u beleggen leuk vindt, en zou u zo wat bij kunnen verdienen!

Begin zelf! Probeer het gratis demo account hier uit

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo_(software)