Wat is beleggen en wat heeft het u te bieden? Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het beheren van een belegging is dankzij gratis software.

Wat is beleggen?

Wat is beleggen en hoe werkt het?

Waarschijnlijk hebt u wel een beeld van beleggen. Misschien denkt u wel aan cijfers op een scherm in Wall Street, waar zakenmannen gefascineerd naar kijken. Veel mensen weten namelijk niet dat beleggen voor iedereen toegankelijk is. Maar wat is beleggen eigenlijk?

Het principe van beleggen is dat u geld investeert in iets (denk bijvoorbeeld aan aandelen, valuta of grondstoffen) waarvan u hoopt dat het meer waard wordt. Als dit het geval is, verkoopt u het en maakt u winst. Het beheren van uw beleggingen kan tegenwoordig snel en gemakkelijk via internet. Wij handelen met CFD’s en dat bevalt ons uitstekend. Lees verder en zie hoe.

Wat is beleggen via internet?

Wist u dat u op internet handige gratis software kunt vinden? Deze software maakt het mogelijk om met een paar klikjes van de muis een belegging te openen of te sluiten. Bovendien houdt de software allerlei nuttige informatie voor u bij. U krijgt bijvoorbeeld koersgrafieken te zien van allerlei aandelen. Ook kunt u het resultaat van uw eerdere beleggingen terugkijken via internet.

De beleggingssoftware is dus ontzettend handig. Er bestaan echter vele versies van de software. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, helpen we u met een selectie. Klik hier om te kiezen uit 3 zeer goede versies van de software. U kunt de software downloaden, maar hij is ook online te gebruiken. Zo kunt u online beleggen zoals u dat wilt.

Wat is beleggen? Figuur 1 is een screenshot van de gratis software. Dit geeft u een goed beeld.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, wat is beleggen? De gratis software. Klik voor een vergroting.

Hoe opent u een belegging?

U weet al dat u dankzij de gratis software met een paar muisklikken een belegging kunt openen. Dat gaat als volgt in zijn werk:

  1. Selecteer de gewenste koers in de software
  2. Voer uw inleg in
  3. Druk op de knop ‘kopen’

De software vergroot het gebruiksgemak dus enorm. Maar dat is niet het enige voordeel. Het stelt u namelijk ook in staat om te beleggen op allerlei producten, waar en wanneer u dat wilt. U kunt de gratis software namelijk altijd openen vanaf uw computer of laptop, tablet en smartphone. Open een positie terwijl u in de trein zit, of incasseer winst in uw pauze. Het is allemaal mogelijk.

Bekijkt u onze praktijkvoorbeelden maar eens. Dat zijn de ervaringen van andere beleggers met de gratis software. U zult zien dat ook zij met veel plezier gebruik maken van de software.

Beleggen met een gratis demo

Denkt u er inmiddels over om te gaan beleggen? Dan willen we u graag wijzen op een handige optie, namelijk de gratis demo. De demo is een soort leerzaam spel dat onderdeel is van de beleggingssoftware. U kunt ermee beleggen op precies dezelfde manier als betalende beleggers dat doen. Het enige verschil is dat het u in de demo niets kost.

U krijgt juist ongeveer 20.000 euro speelgeld. Hiermee kunt u in de software beleggen op echte koersen. Dankzij deze echte koersen doet u zeer realistische ervaring op. Uw resultaat is in principe precies hetzelfde in de demo als het bij echt beleggen was geweest. Alleen is uw winst in de demo niet echt.

Probeer de demo uit. U hebt niets te verliezen en u krijgt wel een goed antwoord op de vraag: ‘Wat is beleggen?’. Als u merkt dat u beleggen leuk of interessant vindt, kunt u gemakkelijk overstappen op betaald beleggen. In figuur 2 ziet u hoe.

Wat is beleggen?

Figuur 2, wat is beleggen? Wisselen van de demo naar echt beleggen. Klik voor een vergroting

Maak kennis met de beurswereld. Oefen in de demo of stap direct over op echt beleggen, zodat u een mooi bedrag zou kunnen verdienen. Dankzij de software kan dit waar en wanneer u maar wilt.

Wat is beleggen? Probeer het zelf: klik hier voor de demo

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging