Slim beleggen op een Ahold aandeel? Wij maakten 70 euro winst in slechts 1,5 uur tijd. Probeer beleggen hier gratis uit.

Ahold aandeel

De basis van beleggen op het Ahold aandeel

Allereerst even de beurs voor dummies: het doel van beleggen is winst maken door de handel in aandelen. U kunt op verschillende manieren beleggen. In dit artikel laten we u zien hoe wij in korte tijd een mooie winst behaalden.

We nemen u mee naar onze belegging op Ahold, die we in drie simpele stappen hebben verdeeld.

  1. Plan
  2. Uitvoering
  3. Resultaat

#1 Plan

We raden u aan om niet te beleggen zonder een plan. Het opstellen van een plan hoeft weinig tijd te kosten, maar kan fouten voorkomen. Begin met het lezen van het beursnieuws. Beleggers die nieuws lezen, kunnen worden beïnvloed in hun gedrag. Hiervan wilt u gebruik maken. Wij deden dit als volgt:

Ahold aandeel

Figuur 1, Ahold aandeel. Klik voor een vergroting.

Op de gratis nieuwswebsite deaandeelhouder.nl zagen we het nieuwsbericht over Ahold. Zulke nieuwssites zijn gemakkelijk te vinden op het internet. Denk ook aan websites van kranten, of FD.nl. Zoals u ziet koopt Ahold meer eigen aandelen. Dat is goed nieuws: kennelijk beschikt Ahold over genoeg geld om dit te doen.

Als het goed gaat met een bedrijf, willen meer beleggers er aandelen van kopen. Hierdoor kan de prijs stijgen. Daarom besloten we snel een belegging te openen, voordat de prijs gestegen zou zijn. Het plan was om de aandelen weer te verkopen met winst, nadat ze meer waard geworden waren.

#2 Uitvoering

Een Ahold aandeel kopen was een fluitje van een cent. Wij maken namelijk gebruik van een gratis handelsprogramma. Deze software zal het beheer van uw beleggingen ten goede veranderen.

Om een belegging te openen, hoeven we alleen maar de juiste koers aan te klikken en de inleg in te voeren. Deze inleg wordt dankzij de software bovendien vergroot. Dit zullen we wat verder toelichten.

Onze inleg bedroeg 599 euro. Door het handelsprogramma werd dit bedrag vermenigvuldigd met de (erg gangbare) hefboom van 20. 20×599= 11.991,28 euro. Dit was de uiteindelijke waarde van onze positie. Hieronder wordt dit verder geïllustreerd. Wilt u zien welke hefbomen er nog meer gebruikt worden? En wilt u meer uitleg over deze handige constructie? Klik dan hier voor onze gratis cursus beleggen.

Ahold aandeel

Figuur 2, Ahold aandeel uitleg. Klik voor een vergroting.

Met een druk op de knop bevestigden we onze aankoop.

#3 Resultaat

Om een mooi resultaat te behalen, was het van belang om de ontwikkelingen in de positie regelmatig te bekijken. Gelukkig kwam de software hierbij van pas. De koers werd automatisch bijgehouden. We konden het bekijken vanaf onze computer, laptop en tablet. Beleggen kan dus wanneer u wilt!

Hieronder ziet u de koers van het Ahold aandeel.

Ahold aandeel

Figuur 3, koers Ahold aandeel. Klik voor een vergroting.

Zoals u ziet werd het aandeel snel meer waard. Daarom maakten we in slechts anderhalf uur tijd 69,92 euro winst. Een rendement van 12%! Dit was mogelijk dankzij onze extra grote positie.

Ahold aandeel

Figuur 4, resultaat Ahold aandeel. Klik voor een vergroting.

Conclusie

In ons praktijkvoorbeeld hebt u gezien:

  • Aandelen verhandelen gaat lekker snel dankzij de gratis software. Hiermee kunt u beleggen vanaf moderne telefoons, tablets en natuurlijk vanaf uw computer.
  • Beleggen met kleine bedragen is een goede optie. Dankzij de hefboomconstructie kunt u toch een grotere positie innemen, zodat u krachtig belegt.
  • Bekijk het beursnieuws om een reden achter uw belegging te hebben. Zo belegt u bedachtzamer en minder impulsief. Zie het als een denksport, niet als gokken.

Begin vandaag nog met uw eigen beleggingen

Wilt u ook zulke mooie resultaten behalen? U begrijpt wel dat we geen succes kunnen garanderen. Wel kunnen we u toegang bieden tot dezelfde slimme software die wij gebruiken. Als u op de link hieronder klikt, komt u uit bij dit programma. U kunt dan zelf kiezen of u direct wilt beginnen met echt beleggen, of dat u eerst eens kosteloos rond wilt kijken. De optie beleggen met demo geld bestaat namelijk ook. Dit is de ideale optie voor beleggen voor dummies.

  • Ontvang gratis 20.000 euro demo geld
  • Beleg op realtime koersen
  • Zie hoe de software u bevalt terwijl u uzelf traint

U hebt niets te verliezen! Klik hier voor de gratis software

Bron: www.deaandeelhouder.nl