Wilt u graag geld verdienen door te beleggen in goud? Lees verder en leer wat de beste manier van in goud beleggen is. Binnenkort kunt u dan zelf beginnen.

Goud beleggen

Zelfstandig in goud beleggen

In goud beleggen kan tegenwoordig gewoon vanuit uw eigen woonkamer, op uw eigen laptop, tablet of smartphone. Het begin handige manier van beleggen zullen we hier verder toelichten. Vroeger was het namelijk nog niet mogelijk om thuis te beleggen. Dit is mogelijk gemaakt door brokers, een soort instanties die handelen in allerlei financiële producten. (zoals aandelen, munteenheden en grondstoffen) Brokers zijn een soort makelaars die de handel tussen kopers en verkopers vergemakkelijken. Ze willen de markt toegankelijk maken en daarom hebben ze een gratis computerprogramma ontwikkeld waarmee iedereen via internet kan beleggen.

In goud beleggen met de gratis software

Met het beleggingsprogramma van de brokers is beleggen gemakkelijk en toegankelijk geworden. U kunt moeiteloos beleggen op allerlei financiële markten, afkomstig vanuit de hele wereld. Hiervoor zit u niet vast aan een bepaalde tijd of plaats: wanneer u een apparaat met internetverbinding hebt, kunt u altijd beleggen op de beurzen die op dat moment geopend zijn.

Gemakkelijk in goud beleggen

In het gratis online beleggingsprogramma kunt u gemakkelijk in goud beleggen. Wanneer u in het zoekvenstertje (te herkennen aan het kleine vergrootglaasje) ‘goud’ intypt, komt u onmiddellijk bij de juiste koers uit. Hieronder ziet u hoe dat er in de praktijk uitziet.

Goud beleggen

Figuur 1, In goud beleggen in de praktijk.

In goud beleggen door te kopen

Nu u ‘goud’ hebt gevonden in het programma hoeft u alleen nog maar op ‘kopen’ te klikken en uw inzet te bepalen. U koopt dan goud, maar uitsluitend digitaal. U krijgt het niet thuisgestuurd. Op de afbeelding hieronder ziet u hoe uw aankoop er uitziet. Zoals u kunt zien, gaat de koers in dollars maar wordt dit automatisch voor u omgerekend in euro’s.

Goud beleggen

Figuur 2, Goud beleggen als u het gekocht heeft. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De actuele waarde van uw goud wordt voortdurend bijgehouden. Zo ziet u ook hoe veel uw goud meer waard is geworden.

In goud beleggen door te verkopen

Wanneer u meent dat u voldoende winst hebt gemaakt, kunt u uw belegging sluiten en daarmee uw goud voor een betere prijs doorverkopen. Deze laatste stap is in het programma erg gemakkelijk. Op de afbeelding ziet u wat u moet doen. Uw winst wordt dan automatisch gestort op de rekening van uw account.

Goud beleggen

Figuur 3, In goud beleggen door te verkopen.

Belangrijke kennis over goud

U weet nu hoe u goud kunt kopen en verkopen. Om winst te maken met de handel in goud, moet u echter ook kennis hebben over de goudkoers. Ons team heeft het gedrag van de goudkoersen tot enkele maanden geleden geanalyseerd. U kunt deze kennis gebruiken om uw eigen tactiek op te stellen, zodat u slim en succesvol in goud kunt beleggen. De analyse vindt u hier.

Is in goud beleggen iets voor u?

We hebben u nu vrijwel alles verteld over in goud beleggen. Het laatste dat we u willen meegeven is dat u ook gratis in goud beleggen kunt uitproberen. Hiervoor moet u het computerprogramma downloaden en het instellen op de demomodus. U krijgt dan ongeveer 20.000 euro aan fictief geld waarmee u kunt beleggen en u loopt geen risico uw eigen geld kwijt te raken.

Het grootste voordeel van deze demomodus is dat u belegt op de echte, actuele goudkoersen. U krijgt dus precies te zien wat de resultaten van uw beleggingswerk zouden zijn geweest. Op deze manier kunt u zonder financieel risico te lopen kijken of in goud beleggen iets voor u is.

Het downloaden van het programma kan via deze internetsite. Als u de download voltooid heeft, moet u zich met een e-mailadres inschrijven. U hebt dan toegang tot zowel het echte beleggen als tot de demomodus. Klik hier om het beleggingsprogramma te downloaden.

Klik hier en begin met in goud beleggen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Goud