Zie hier hoe u slim kunt beleggen met 25 euro. Probeer gratis een krachtige beleggingsmethode en geniet van het gebruiksgemak van gratis software.

Beleggen met 25 euro

Slim beleggen met een klein bedrag

Wilt u beleggen zonder veel geld in de leggen? Dat kan! Speciaal voor u als kleine belegger bestaat er het Contract for Difference (CFD). Dit is een hefboomproduct. Hiermee kunt u met een klein bedrag handelen op een groter aandelenpakket. In dit artikel zullen we u laten zien hoe u hiervan kunt profiteren.

Als u bijvoorbeeld wilt beleggen met 25 euro, moet u slim proberen te handelen. Stelt u zich voor dat u voor 25 euro aandelen koopt en de koers vervolgens met 1% stijgt. Dan maakt u slechts 25 cent winst. Hieronder laten we zien hoe het anders kan.

De voordelen van CFD’s

Kies voor beleggen met CFD’s! Hierbij koopt u uw aandelen niet echt, maar speculeert u op de waarde ervan. Bovendien wordt uw inleg bij deze speculatie met een bepaalde hefboom vergroot. Bekijk de afbeelding maar. Op deze manier kunt u voor hetzelfde geld dus handelen met een grotere positie. Dat is pas slim beleggen.

Beleggen met 25 euro

Figuur 1, beleggen met 25 euro. Klik voor een vergroting.

U handelt bovendien met behulp van fantastische gratis software. Dit klantgerichte programma stelt u in staat binnen enkele seconden een belegging te openen. Bovendien kunt u ook handelen als de koers daalt! Dit wordt ook wel short gaan genoemd. Bekijk hier een praktijkvoorbeeld met short gaan.

Wilt u het effect van CFD’s bij beleggen met 25? Bekijk dan hieronder ons voorbeeld.

Een voorbeeld van beleggen met 25 euro

Stelt u zich voor dat u gaat beleggen. Uw inleg bedraagt 25 euro en u besluit hiermee te beleggen op Facebook. Dankzij CFD’s wordt uw inleg met 20 vergroot. 20×25=500 euro. Uw positie is dus veel meer waard.

Vervolgens blijkt de koers van Facebook met 1% te stijgen. Uw positie is dan 505 euro waard. Kortom: dankzij CFD’s maakt u in één dag 5 euro winst. Eerder hebben we gezien dat u zonder CFD’s slechts 25 cent winst zou maken in dit geval. Ziet u het voordeel van CFD’s?

Beperk uw risico’s, gebruik limieten

U bent natuurlijk een verstandige belegger. Daarom begrijpt u dat ook beleggen met CFD’s niet perfect is. Er komen namelijk wat extra risico’s bij. Wilt u weten hoe u deze kunt beperken, zodat u zo veilig mogelijk kunt beleggen? Lees hier meer over limieten.

Begin direct met slim beleggen!

In dit artikel zag u hoe u slim kunt beleggen met 25 euro. De werking van CFD’s is echter veel breder te gebruiken. Naast beleggen met weinig geld kunt u zelfs beleggen met 1.000 euro of meer. De keuze is aan u!

Begin binnen 5 minuten met beleggen, door de gratis software te openen. Klik simpelweg op de link hieronder. U kunt het programma dan online openen en downloaden. Wilt u niet direct beginnen met echt beleggen? Dan is de gratis demo ook een goede optie voor u. In dit onderdeel van de software ontvangt u circa 20.000 euro oefengeld. Hiermee kunt u:

  • Onbeperkt fictief beleggen
  • Op realtime koersen
  • Met dezelfde mogelijkheden als betalende beleggers
  • Wisselen tussen echt beleggen en handelen in de demo kan wanneer u wilt

Grijp deze geweldige kans: klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Turbo_(belegging)