Als u belegt, wilt u snel resultaat. Toch? Wij maakten in één dag tijd 194 euro winst door de hefboom bij aandelen. Lees verder en kies voor deze strategie!

Hefboom bij aandelen

Voordat we beginnen: wat is de hefboom bij aandelen?

In dit artikel laten we u zien hoe we een prachtige winst behaalden door te beleggen in koffie. We willen onze beleggingsmethode ook voor u toegankelijk maken. Daarom leggen we eerst even wat uit over de hefboom.

Maak kennis met een moderne vorm van beleggen: speculeren. Dat is beleggen via internet, waar en wanneer u wilt. Hierbij koopt u aandelen niet echt, maar speculeert u op de waarde ervan. Zo kunt u snel handelen. Het grootste voordeel? U maakt automatisch gebruik van de zogenaamde hefboom, wanneer u kiest voor handige gratis beleggingssoftware. Over dit programma later meer.

Dankzij de hefboom wordt uw inleg meer waard. Hierdoor kunt u op meer aandelen speculeren. Bekijk figuur 1 maar.

Hefboom bij aandelen

Figuur 1, hefboom bij aandelen. Klik voor een vergroting.

Hoeveel groter uw inleg wordt dankzij de hefboom hangt af van het product waarop u speculeert. Op aandelen is de hefboom vaak 20. Hieronder ziet u een belegging op koffie. Bij beleggen op koffie is de hefboom zelfs 152. Het effect daarvan zult u hieronder in ons voorbeeld zien.

Hoe dan ook betekent de hefboom bij aandelen dat u heel goed kunt beleggen met kleine bedragen, zonder aan kracht te verliezen.

Hefboom bij aandelen in koffie

Onlangs belegden we succesvol in koffie. Hierbij gebruikten we de eerder genoemde software. Dit is een heel handig programma. Als u via ons bij deze software terecht komt, kunt u het helemaal gratis gebruiken. U vindt een link onderaan dit artikel.

We zullen onze belegging in 3 stappen uitleggen. Daarbij zult u vanzelf merken waarom we de software zo prettig vinden. Bovendien ontdekt u de kracht van de hefboom.

Stap 1: de belegging openen

Onlangs zagen we in de software dat de koers van koffiebonen snel steeg. De bonen werden dus meer waard. Hier wilden we van profiteren, dus openden we snel de software. Dankzij de duidelijke indeling, was het openen van een belegging een kwestie van seconden. We besloten ongeveer 700 euro in te leggen. Dit bedrag werd vergroot met de hefboom van 152. Daardoor was onze positie uiteindelijk 105.489 euro waard. Deze prachtige vergroting gebeurde met een simpele muisklik.

Stap 2: de koers volgen

Omdat onze positie zoveel waard was, hadden we maar een kleine koersstijging nodig voor een mooie winst. Bovendien bekeken we de koers regelmatig, zodat we de belegging gunstig konden sluiten. Op onze computer, smartphone en tablet kregen we de onderstaande grafiek te zien:

Hefboom bij aandelen

Figuur 2, hefboom bij aandelen. Klik voor een vergroting

Stap 3: de winst innen

Op onze tablet zagen we dat de koers bleef stijgen. Op het moment dat de aandelen 0,2% meer waard geworden waren, konden we een mooie winst pakken. We sloten de belegging met een klik van de muis. Zo maakten we 194,42 euro winst in één dag tijd. 27% rendement!

Hefboom bij aandelen

Figuur 3, hefboom bij aandelen. Klik voor een vergroting.

Conclusie over de kracht van de hefboom

U hebt gezien hoe wij een prachtige winst behaalden met de hefboom. Even ter vergelijking: als we zonder de hefboom belegd hadden, zouden we 0,2% winst gemaakt hebben op 700 euro. Dat zou slechts 1,40 euro winst zijn geweest.

Kortom:

  • De hefboom vergroot de kracht van uw belegging
  • Bijkomende risico’s kunt u beperken. Klik hier.
  • Wij belegden met 700 euro. Maar ook beleggen met 100 euro kan bijvoorbeeld heel goed.

Begin gratis met de software!

Aan het begin van dit artikel noemden we het al even: u kunt gratis beleggen met de software. Als u op de link onderaan dit artikel klikt, kunt u binnen 5 minuten beginnen.

Wilt u liever eerst leren beleggen? We bieden u de ideale optie van aandelen voor dummies. U kunt eerst virtueel beleggen, voordat u begint met het echte werk. Klik op de link!

  • Gratis en zonder risico oefenen in een demo
  • Beleggen op echte koersen
  • U krijgt direct circa 20.000 euro virtueel geld overhandigd

Klik hier voor gratis software en kies voor de hefboom bij aandelen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel