Wilt u leren daytraden? Doe dan gratis de daytraden cursus. Binnen 30 minuten leert u de basis en kun u zelf beginnen met beleggen.

Daytraden cursus

Hoe werkt daytraden?

Hoe beleggen werkt, weet u misschien wel. Over het algemeen koopt de belegger aandelen en probeert hij ze later weer te verkopen met winst. In principe verschilt daytraden hier niet veel van. Het verschil zit hem in de volgende punten:

  • Daytraders beleggen vooral op aandelen, munteenheden en delfstoffen.
  • Daytraders beleggen op de korte termijn.

Dit laatste betekent dat daytraders beleggen in producten waarvan ze verwachten dat ze gauw in waarde zullen stijgen. Deze termijn verschilt van een dag tot maximaal een week. Het doel van daytraden is dus om in korte tijd winst te maken.

In de praktijk openen daytraders een belegging vaak in de ochtend en verkopen ze hem in de loop van de dag weer door. De naam zegt het al: daytraden gaat vooral om de dagelijkse koop en verkoop.

Dat wil echter niet zeggen dat u elke dag zou moeten beleggen, als u daytrader was. U kunt beleggen wanneer u dat wilt. Daytraden biedt u alle vrijheid en de mogelijkheid om binnen korte tijd winst te maken.

Een deel van de daytraden cursus uitgelegd

Er schuilt echter meer achter daytraden en dat zullen we u in dit artikel uitleggen, zodat u dat niet meer hoeft te leren van een daytraden cursus. Het is namelijk zo dat koersen per dag zelden meer dan 5% stijgen, uitzonderingen daargelaten. Stel dat u ’s morgens een belegging opent ter waarde van 300 euro, dan hebt u aan het einde van de dag maximaal 15 euro winst gemaakt.

Daar wordt u niet veel rijker van, terwijl een stijging van 5% toch best aardig is. Kan het anders?

Misschien hebt u weleens verhalen gehoord van daytraders die honderden euro’s winst boekten met hun beleggingen. Lees het volgende artikel bijvoorbeeld eens. Daar ziet u hoe er met een inleg van 600 euro een winst van 300 euro is behaald in slechts 2 dagen, dankzij daytraden.

https://allesoverbeleggen.com/aandelen/aandelen-apple-kopen-ervaring-300-euro-winst-met-daytraden

Beleggers zoals die uit dit artikel beleggen met behulp van een slim trucje. Ook u kunt hier gebruik van maken. Laten we eerst kijken hoe dit trucje werkt.

Daytraders die gebruik maken van deze truc betalen zelf maar een deel van de waarde van de aandelen waarmee ze handelen. (De waarde van deze aandelen wordt ook wel positie genoemd) De belegger hoeft maar 1/10 deel of zelfs maar 1/50 deel van de positie te financieren. De rest wordt betaald door de broker. Brokers zijn instanties die beleggers toegang geven tot de beurs. Dankzij hen kunt u daytraden.

In de onderstaande alinea ziet u hoe daytraden er in de praktijk aan toe zou kunnen gaan.

De daytraden cursus bereidt u voor op de praktijk

Met de daytraden cursus leert u handige kennis, die u later in de praktijk kunt toepassen. Zo maakt u onder andere kennis met de gratis beleggingssoftware die de broker voor u beschikbaar stelt. Met deze handige software kunt u beleggen in een handomdraai.

Daytraden cursus

Figuur 1, de daytraden cursus bereidt u voor op beleggen met de gratis software. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Open de daytraden cursus

Strategieën om geld te verdienen met daytraden worden uitgelegd in de cursus. Deze zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Na het volgen van de cursus bent u klaar om zelf te daytraden. Aan het einde van de cursus kunt u overgaan op de gratis beleggingssoftware. Hiermee kunt u daytraden of ervaring opdoen in de oefenomgeving. In de oefenomgeving krijgt u ongeveer 20.000 fictieve euro’s om levensechte daytrade-ervaring mee op te doen.

Klik hier voor de daytraden cursus.

Een ervaren daytrader worden zonder uw eigen geld in te zetten? Klik hier voor de oefenmodus

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading