Snel beleggen in Apple met een mooi rendement, niet verkeerd! Wij hebben €28 winst gemaakt met €96 inleg binnen 5,5 uur met behulp van het nieuws. In dit artikel leggen wij uit hoe u het nieuws in uw voordeel kunt gebruiken tijdens het beleggen.

snel beleggen in apple

Snel beleggen in Apple met gratis software

Voordat wij het nieuws gaan gebruiken kijken wij eerst met u naar het noodzakelijke: de beleggingssoftware. Het is tegenwoordig mogelijk om met gratis online software te beleggen. Deze software maakt het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier het beleggen onder de knie te krijgen. Om dit extra te ondersteunen beschikt het programma over een demo beleggen. Dit is in feite een soort beleggingsspel. Hierin kunt u beleggen met demo geld, wat circa 20.000 fictieve euro’s bedraagt. Met dit bedrag kunt u virtueel beleggen zonder financiële risico’s te lopen. Naast de demo modus is er uiteraard ook een ‘echt geld’ modus. Hierin kunt u beleggen en echte winsten realiseren. U hoeft niet uw gehele spaarrekening op de kop te zetten, beleggen met weinig geld is ook mogelijk. Beleggen kan namelijk al met enkele euro’s. Download de gratis software hier.

Snel beleggen in Apple met behulp van het nieuws

Om na het downloaden van de software van start te gaan, is het handig als u het nieuws volgt voordat u begint met beleggen. Nieuwsartikelen kunnen namelijk interessant zijn voor beleggers omdat dit van invloed kan zijn op de koers. Het kan zijn dat er een negatief of positief nieuwsartikel naar voren komt die u kan helpen een koersvoorspelling te maken. Stel dat er positief nieuws is over Apple, dan kan het zijn dat beleggers aandelen gaan kopen van Apple. Dit omdat zij misschien verwachten dat de omzet van Apple zal stijgen na het positieve nieuws. Zodoende kunt u een voorspelling maken dat de koers zal stijgen na het positieve nieuws. Wij zijn op zoek gegaan naar een interessant nieuwsartikel en kwamen het volgende tegen:

snel beleggen in Apple

Figuur 1: nieuwsartikel Apple. Klik om te vergroten.

Zoals u leest lijkt het erop dat Apple zich voorbereid op een flinke koersuitbraak en een aanval op de hoogste koers ooit. Onze voorspelling is daarom dat de koers zal stijgen. Wij denken dat veel beleggers aandelen gaan kopen na het lezen van dit nieuws, omdat zij verwachten dat de omzet van Apple fors zal stijgen.

De derde stap: aandelen kopen en verkopen

Nadat wij de voorspellingen hadden gemaakt besloten we te beginnen met snel beleggen in Apple met circa €100. We kochten 25 aandelen die €96 waard waren, en lieten hierna de koers zijn gang gaan. Zo nu en dan hebben wij de koers gemonitord om er zeker van te zijn dat de koers niet ineens zou gaan dalen. Een koersdaling is namelijk altijd mogelijk, maar met de juiste handelswijze kunt u de kans op verlies behoorlijk inperken. Meer lezen over risico’s beperken? Klik dan hier.

Het koersverloop gedurende onze belegging ziet u in onderstaand figuur.

snel beleggen in Apple

Figuur 2: Apple koersverloop. Klik om te vergroten.

Nadat de koers beduidend was gestegen besloten wij bij een winst van €28 onze positie te sluiten, en de winst binnen te slepen. Resultaat: €28 winst met €96 inleg binnen 5,5 uur! Dit is een rendement van maar liefst 29%. Snel beleggen in Apple is dus een succes geworden. Na het sluiten van de positie liet de software ons resultaat overzichtelijk zien in een tabel. Dit is in onderstaand figuur te zien.

snel beleggen in Apple

Figuur 3: snel beleggen in Apple eindresultaat. Klik om te vergroten.

Wilt u ook daytraden leren? Daytrader worden is niet lastig, en kost niet veel tijd! Leer in de gratis cursus hoe u kunt daytraden. Klik hier voor de cursus.

Niet wachten maar direct beginnen? Klik hier en start uw beleggingsavontuur

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc.
http://deaandeelhouder.nl/news/2014/10/20/ta_apple_consolideert_onder_all_time_high/
https://www.apple.com/pr/products/apple-retail-stores/apple-retail-stores.html