Ervaring beleggen in Reed Elsevier heeft een mooie winst voor ons opgeleverd. Het heeft ons namelijk met een inleg van €141 een winst van €31 opgeleverd binnen 1 dag. Wilt u weten hoe het mogelijk is om met een klein bedrag te beleggen? Lees dan snel verder en ontdek het zelf!

Ervaring beleggen in Reed Elsevier 3

Ervaring beleggen in Reed Elsevier: aanleiding zoeken via nieuwsberichten

Beleggen in beleggingsinstrumenten, oftewel effecten zoals grondstoffen, forex, indices en aandelen is geen spel. Het is verstandig om voorzichtig te werk te gaan als u een belegging doet. Voordat wij beleggen zoeken wij een reden voor onze belegging. Wij adviseren u hetzelfde. Door naar een aanleiding te zoeken kunt u volgens ons een betere voorspelling doen van de koers. De tactiek die wij gebruiken om voorspellingen te kunnen maken betreft het zoeken naar relevante nieuwsberichten net voordat de beurs opengaat. Dan vinden namelijk de meeste koersveranderingen plaats. De nieuwsberichten kunt u het snelst op internet vinden, maar ook in de krant of tijdens het televisie kijken. Maar hoe gebruiken wij deze uiteindelijk? Dat gaan wij u uitleggen door middel van het volgende nieuwsbericht die wij op het internet gevonden hadden.

Ervaring beleggen in Reed Elsevier2

Figuur 1: ervaring beleggen in Reed Elsevier nieuwsbericht. Klik om deze te vergroten.

Reed Elsevier is een Engels-Nederlandse uitgeverij van wetenschappelijk literatuur, juridische literatuur, geeft ongeveer meer dan 20.000 boektitels uit en produceert ook diverse vak- en weekbladen. Volgens bovenstaand nieuwsbericht gaat Reed Elsevier de Britse Newsflo overnemen. Dit zal hun helpen bij het uitbreiden naar anderstalig media. Dit beschouwen wij als positief nieuws voor Reed Elsevier. Wij geloven dat nieuwsberichten een invloed kunnen hebben op de koers.

Een positief nieuwsbericht over bijvoorbeeld Reed Elsevier kan ervoor zorgen dat beleggers aandelen van het bedrijf gaan kopen. De aandelen worden dus populairder naarmate het goed gaat met het bedrijf. Als gevolg kan de koers dus gaan stijgen. Bovenstaand nieuwsbericht over Reed Elsevier is een positief nieuwtje. Wij voorspellen dat de koers van Reed Elsevier zal gaan stijgen.

Ervaring beleggen in Reed Elsevier: aandelen kopen en verkopen

Na de koers te hebben voorspeld besloten wij een inlegwaarde vast te stellen. Wij hadden een inlegwaarde van €141 ingesteld. Hier konden wij 200 aandelen mee kopen. Hoe is het mogelijk om zoveel aandelen te kopen met zo een laag bedrag? Dit komt simpelweg door de hefboom. Met de hefboom kunt u een grotere aandelenpakket kopen. Het vermenigvuldigt namelijk uw inlegwaarde met de hefboomfactor waardoor u uiteindelijk uit komt op een hogere inlegwaarde. Hier kunt u meer aandelen mee kopen. U kunt dus beleggen met 100 euro of beleggen met 1000 euro. Hierdoor kan het dus mogelijk zijn om een mooie winst te realiseren met een relatief lage inleg. In onderstaand figuur ziet u hoe de hefboom werkt.

ervaring beleggen in Reed Elsevier4Figuur 2: ervaring beleggen in Reed Elsevier hefboom. Klik om deze te vergroten. 

Stelt u eens voor dat u gaat beleggen met €100. Vermenigvuldig dit bedrag met de hefboomfactor. U komt nu uit op een nieuwe inlegwaarde van maar liefst €2.000! U kunt dus mogelijk meer profijt uit uw belegging halen.

Na het openen van onze positie met een inlegwaarde van €141 lieten wij de koers zijn gang gaan. Af en toe controleerden wij de koers. In onderstaand figuur kunt u het koersverloop tijdens onze belegging zien.

ervaring beleggen in Reed Elsevier1Figuur 3: ervaring beleggen in Reed Elsevier koersverloop. Klik om deze te vergroten.

Zoals u in de grafiek kunt zien begon de koers na het openen van onze positie eerst aan een daling. Toch hielden wij vast aan onze voorspelling. Zoals wij voorspeld hadden begon de koers uiteindelijk toch te stijgen. Wij besloten onze positie te sluiten en hebben binnen een dag met een inleg van €141 een winst van €31 gerealiseerd! In onderstaand figuur kunt u het eindresultaat van onze belegging bewonderen.

Ervaring beleggen in Reed Elsevier11

Figuur 4: ervaring beleggen in Reed Elsevier eindresultaat. Klik om deze te vergroten.

Ervaring beleggen in Reed Elsevier: beleggen voor dummies tips

De gratis beurssimulator geeft u de mogelijkheid om te leren beleggen op realistische koersen. Maar dan met fictief geld! Door een demoaccount te openen krijgt u circa 20.000 euro fictief geld op uw demorekening gestort. Klik hier voor de beurssimulator.

De gratis cursus beleggen is een cursus die u alles over beleggen leert in slechts 30 minuten! Leren beleggen wordt zo makkelijker voor u gemaakt. Klik hier voor de cursus.

Meteen beginnen met beleggen? Download hier gratis een handelsplatform!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Reed_Elsevier
http://www.belegger.nl/nieuws/2659965/elsevier-lijft-newsflo-in.html