Hoe beleggen in Philips? Wij hebben €202 winst gemaakt met een inleg van €105 binnen 2 weken met onze werkwijze. Bent u benieuwd hoe wij tot dit resultaat zijn gekomen? In dit artikel leggen wij u uit hoe wij te werk gaan met onze beleggingen. 

hoe beleggen in philips

Hoe beleggen in Philips met gratis handelssoftware?

Wanneer u wilt beginnen met beleggen moet u allereerst een gratis handelsprogramma downloaden. Met dit handelsprogramma kunt u op een gemakkelijke manier leren beleggen. In de demo beleggen kunt u namelijk beleggen met demo geld. Met dit geld kunt u fictief beleggen zonder financiële risico’s. Wanneer u genoeg heeft van virtueel beleggen kunt u ervoor kiezen om met uw eigen geld te beleggen, zodat u mogelijk echte winsten kunt realiseren. Beleggen hoeft niet per se met grote bedragen zoals sommige mensen wel eens denken. U kunt al beleggen met enkele euro’s! Dit maakt beleggen voor studenten een stuk aantrekkelijker. Download het gratis handelsprogramma hier.

Hoe beleggen in Philips met het nieuws?

Wanneer u het handelsprogramma heeft gedownload kunt u net zoals wij op zoek gaan naar een interessant nieuwsartikel. Dit kan namelijk een aanleiding zijn om te gaan beleggen. Beleggen zonder aanleiding kan volgens ons risicovol zijn. Het nieuws kan in sommige gevallen helpen bij het maken van een koersvoorspelling. Het kan namelijk voorkomen dat door positief nieuws van een bedrijf, het vertrouwen van de beleggers stijgt in dit bedrijf. Zij kunnen door deze stijging in het vertrouwen besluiten om aandelen van dit bedrijf te verkopen. Wanneer zij dit doen zal er een koersstijging plaatsvinden. U kunt op basis van deze voorspelling ervoor kiezen om te gaan beleggen. Wij gingen op zoek naar een interessant nieuwsartikel en vonden het volgende.

Hoe beleggen in Philips

Figuur 1 : hoe beleggen in Philips nieuwsartikel. Klik om te vergroten.

Zoals u ziet is er veel interesse in de Philips Lumileds. Hierdoor verwachten wij dat er meer inkomsten zullen ontstaan voor Philips, en de koers van Philips zal stijgen. Hierdoor besluiten wij te beleggen in Philips.

Met €105 openden wij onze positie. Na het openen van onze positie besloten wij de koers zijn gang te laten gaan en de positie te sluiten wanneer wij een winst hadden behaald waar wij tevreden mee waren. In onderstaand figuur ziet u het koersverloop van onze belegging.

Hoe beleggen in Philips

Figuur 2: hoe beleggen in Philips koersverloop. Klik om te vergroten.

Zoals u ziet is de koers van Philips mooi constant gestegen. Na 14 dagen was de winst dusdanig opgelopen dat wij erg tevreden waren met dit resultaat. Wij besloten daarom de Philips positie te sluiten en de winst te pakken. Het resultaat was een winst van €202 met een inleg van €105 binnen 2 weken! Dit is een mooi rendement van 192%. Na het sluiten van onze positie liet het handelsprogramma onze resultaten overzichtelijk zien in een tabel. Deze tabel ziet u in onderstaand figuur.

Hoe beleggen in Philips

Figuur 3: hoe beleggen in Philips eindresultaat. Klik om te vergroten.

Heeft u interesse in nog meer advies en tips over beleggen? Volg dan onze gratis cursus beleggen! Deze duurt maar 30 minuten.

Begin direct met beleggen, en download hier het gratis handelsprogramma!

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninklijke_Philips
http://deaandeelhouder.nl/news/2014/12/18/nodige_interesse_voor_lumileds_van_philips/